Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ya bende bişi sorucam dün çalışmalara başladık yastk koydum 1 saat kalkmadım sabah kalktığımda u gibi kıntım oldu. bütün hepi boşamı gitti yani şimdi

ya bende bişi sorucam dün çalışmalara başladık yastk koydum 1 saat kalkmadım sabah kalktığımda u gibi kıntım oldu. bütün hepi boşamı gitti yani şimdi

YA CANIM İANNAKİ O DEDİĞİN BENDE DEOLUYOR.. BANYOYA GİDENE KADAR AKIYOR SU GİBİAMA HER ZAMAND EĞİL BAZEN.. NEDENDİR BENDE ANLAMIYORUM.. senağlama

istiridyem inciminn canım sen test yapmışmıydın listeye baktım 4 mayıs adet günün

YOK CANIM YAPMADIM ÇÜNKÜ GEÇEN AY 3 ÜNDE OLMAM GEREKİRKEN 8 İNDE OLDUM BURAYADA NORMAL TARİHİMİ YAZDIM AMA 10 UNA KADR BEKLEMEM GERKLİ BELKİ 9 UNDA OLURUM DİYE YAPMIYORUM..AKINTI OLUYORMUŞ HERKESDE ..AMA BENDE YOK.. SADECE BELİM KASIKLARIM GÖĞÜSLERİM ACIYOR . KARNIMADA BIÇAK SAPLANMASI GİBİ AĞRI GİRİYOR ... GÖĞÜS UÇLARIMDA İLK DEFA BU AY ACIMAYA BAŞLADILAR ... NE DİYONUZ KIZLAR BEKLEMEK EN İYİSİ DEĞİL Mİ ?klava:

bence bekle biraz daha canım ama sanki hamile gibi belirtilerinn

ilişkiden sonra sendende su gibi akıntılar geliyomuydu

sinir oldum yaaaa hepsi gitti ((((((((((((

BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORDUM AMA HEPSİ GİTMEZ CANIM. MENİ SIVLAŞIRMIŞ RAHİMDE KALDIKÇA .. BİR YERDE OKUMUŞTUM.. İLLAKİ KALIYOR İÇERDE.. ÜZÜLME.. BENDE DEDİM KENDİ KENDİME HEPSİ GİTTİ.AMA GİTMİYOR.. HEM ÖNEMLİ OLAN SPERMLERİN KALMASI.. MENİ SIVI ZATENN.. SIKMA CANINI.HEM DAHA YENİ BAŞLAMIŞSINIZ ÇALIŞMALARAA...

sağol canım
inşallah yaa gitmesinlerr ben değilde eşim çok sabırsız . benide ister istemez etkiliyo işte

VALLAHİ CANIM BEN ŞÖYLE YAPTIM EŞİMİ HEMEN İÇİMDEN ÇIKARTMADIM Bİ KAÇ DK. BEKLEYİP DİKKATLİCE ÇIKTI .SONRA HİÇ HAREKET ETMEDİM BEN O ÜZERİMİ GİYDİRDİ BELİMDE YASTIK SABAH KADAR YATTIM BEN... HİÇ KALKMADIM ÇOĞUNLUKLA .... VE HİÇ KAÇMADI SPERMLER .. UMARIM İŞE YARAMIŞTIR.. SABAHLARI YIKANMAKDAN BIKTIM YANİİİ....Çok üzgünüm çoook

sağol canım
inşallah yaa gitmesinlerr ben değilde eşim çok sabırsız . benide ister istemez etkiliyo işte

İLİŞKİDEN SONRA EŞİN HEMEN ÇIKMASIN İÇİNDEN .. EN AZ 3 DK. KADAR KALSIN..SONRA ÇIKSIN.. VE HİÇ KALKAMDAN YASTIKLA YAT.. ELBET OLUR. YA CANIM ASLINDA BİR SPERM LAZIM.. BİR SPERM YETİO İŞTE.. AMA NE YAPALIM NASİP OLURSA OLUYOR ELBET.. KİMİ İNSAN KORUNURKEN BİLE HAMİLE KALIYOR..

Ben sabaha kadar hiç kalmadım duşumu eşim banyodan çıkana kadar yatarım sonra alırım buda bi yarım saat sürer. o verdiğim linke bakarsanız soru işaretleriniz kalmıcak canikolar

kızlar o akıntının gelmesi normalmiş.bir gebelik sitesinde okudum geri gelen bu sıvı spermler yollarına koyulduklarından dolayı az miktarda sperm içerirmiş.

rica ederim canım.. ben haimilelik düşündüğümden beri bu siteyi okuyorum. hafta hafta hamilelikleri dikkatlice oku bak. bilmediğimiz yada doğru bildğimiz ama yalnış olan çok bilgi var.. 4.haftadan ilerisine bakmak nasip olmadı. inş. olur bu ay :)

aynen canım bende.bide ben okudukça psikolojik olarak çok etkileniyorum sanırım mesala geçen ay orada yazan bütün belirtileri yaşadım çok sinir bir durum.

sorma geçen ay bende baya umutlanmıştım. ama artık kesinlikle ve kesinlkile hamileliğin en erken belirtisi adet gecikmesi olduğuna karar verdim be belirti neyim takmıyorum.. şu sitede bi çok arkadaşım bütün belirtileri yaşayıpta hamile olmadığını öğrendi ama yaşayıp hamile kalanda oldu... yaşamadan hamile kalanda oldu. bu yüzden adet gecikmesi dışında erken hamilelik belirtisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…