- 30 Nisan 2008
- 1.004
- 10
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
ya bende bişi sorucam dün çalışmalara başladık yastk koydum 1 saat kalkmadım sabah kalktığımda u gibi kıntım oldu. bütün hepi boşamı gitti yani şimdi
istiridyem inciminn canım sen test yapmışmıydın listeye baktım 4 mayıs adet günün
YA CANIM İANNAKİ O DEDİĞİN BENDE DEOLUYOR.. BANYOYA GİDENE KADAR AKIYOR SU GİBİAMA HER ZAMAND EĞİL BAZEN.. NEDENDİR BENDE ANLAMIYORUM.. senağlama
bence bekle biraz daha canım ama sanki hamile gibi belirtilerinn
ilişkiden sonra sendende su gibi akıntılar geliyomuydu
sinir oldum yaaaa hepsi gitti((((((((((((
yatarken hiç bişe yoktu canım sabah kaltığımda oldu ne kadar zor iş bu yakafamçokkarıştı
sağol canımBENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORDUM AMA HEPSİ GİTMEZ CANIM. MENİ SIVLAŞIRMIŞ RAHİMDE KALDIKÇA .. BİR YERDE OKUMUŞTUM.. İLLAKİ KALIYOR İÇERDE.. ÜZÜLME.. BENDE DEDİM KENDİ KENDİME HEPSİ GİTTİ.AMA GİTMİYOR.. HEM ÖNEMLİ OLAN SPERMLERİN KALMASI.. MENİ SIVI ZATENN.. SIKMA CANINI.HEM DAHA YENİ BAŞLAMIŞSINIZ ÇALIŞMALARAA...
bence bekle biraz daha canım ama sanki hamile gibi belirtilerinn
ilişkiden sonra sendende su gibi akıntılar geliyomuydu
sinir oldum yaaaa hepsi gitti((((((((((((
sağol canım
inşallah yaa gitmesinlerr ben değilde eşim çok sabırsız . benide ister istemez etkiliyo işte
rica ederim canım.. ben haimilelik düşündüğümden beri bu siteyi okuyorum. hafta hafta hamilelikleri dikkatlice oku bak. bilmediğimiz yada doğru bildğimiz ama yalnış olan çok bilgi var.. 4.haftadan ilerisine bakmak nasip olmadı. inş. olur bu ay :)
arkadaşlar rüya melegim diye bir arkadaş vardı ondan haberi olan varmı