Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canımhaklısın üzlmekte ne desem boş.bazı doktorlar neden böyle ya.başlarından savıyorlar hemen .bizim duygularımızı hiçe sayıyorlar.böyleleri doktor olmamalı.özele gitmeyi o yüzden tercih ediyorum.bu tip bişey bende yaşadım.paran varsa senden iyisi yok.bide özele git bakalım. a.s.

kızlar bana yardımcı olun lütfeeennn bu orular çok sorulmuştur biliyorum ama ben bu konuda çok cahilim

enson adetim 27 nianda başladı 2 gün önce şeffaf ve koyu olmayan akıntım vardı şuan akıntım seffaf değil ve uzuyor. yani ben bugünmü yumurtluyorum bana acil cvp verin ona göre çalışıyım bugün

canım eger akıntın uzuyor ise bildigim kadarıyla yumurtlama anlamına gelir.ya ne olacak bu halimiz ya valla kafayı yiyecem

miral sen anlatsana kaç yıllık evlisin hangi tedavileri gördün.bu arada bende mardinliyim

ben 2 yıllık evliyim 1.5 yıldır korunmuyorum tedaviyede 3 aydır başladım.önce prolaktini düşürdük şimdide klomen kullanıyorum

denizkokusu biliyoum dr da bana nice ornekler gosterdi iki tupu tıkalı oldugu halde hamile kalanların dosyasını vs ama bu olme esegim olme hesabı yani ben rastgele yıllar sonra hamile kalmak değil bir anoevel olcaksa hamile kalmak istiyorum bir yıl olcak n erdeyse oglumla yas farkı 8 di su anda olsa 9 yas fark olcak. 10 yas ve ustu fark olmasınıda istemiyorum yani telasım birazd a bundan.
benimde bir arkadasım 40 yasında bir kere yasanmıs korunmasız iliski ile ve aynen kalkıp hemen yıkadıgı ettigi halde hamile kaldı kendide sok ta bende :) aldırsammı diye dusunuyoru su gunlerde . kader kısmet iste. yas gelmis 40 a nası hemen bir kerede tuttu inanası gelmiyor insanın . ama ben boyle elim kolum bos oturmak istemiyroum birseyler yapmak aktif olarak olaya yardımcı olmak istiyorum .

CANIM KAÇ GÜNDE BİR ADET GÖRÜYOSUN..BEN 25 GÜNDE BİR GÖRÜYORUM VE YUMURTLAMAM ADETİMİN 12.GÜNÜ OLUYOR.SEN ŞUAN ADETİNİN 10. GÜNÜNDESİN...OLMAMASI LAZIM AMA..BEN HERKESE DERİMKİ..11.GÜNDEN İTİBAREN GÜN AŞIRI BİRER GÜN ARAYLA İLİŞKİYE GİRİN..20.GÜNE KADAR..

ama sanırım ben bu kafayla hamile kalamam çokmkafaya takıyorum ve stresli bir işim var.

ama sanırım ben bu kafayla hamile kalamam çokmkafaya takıyorum ve stresli bir işim var.

İLK BAŞLADIĞIM ZAMANLAR BENDE ÇOK STRESLİYDİM..AMA ARTIK ALIŞTIM..EN AZINDAN DAHA SAKİNİM..STRES GEBELİĞİ ÖNLEYEN NEDENLERDEN BİRİ..BUNU UNUTMA...OLURUNA BIRAKMAK EN DOĞRUSU ASLINDA AMA İŞTE YAPAMIYORUZ :sm_confused:

arkadaşlar benim eltimin 13 senedir çocugu olmuyordu.bir yumurtalıgı yok digrindede tüp tıkalıydı tam umudu kestilerki 1 yıl sonra hamile kaldı şimdi bir kızı var ve yine hamile

ya düşünmemek elde degil benim moralim çok bozuk beraber evlendigim bütün arkadaşlarım hamile kimi dogum bile yaptı

27 günde bir oluyorumm ama bugün akıntının şekli değişince bide kasıklarımda ağrı var acaba yumurladımmı yoksa yumurtlayacammı diye kafama takıldı

bu ne kadar zor bi iş yaaaaakafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…