- 27 Aralık 2007
- 6.490
- 37
- 39
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
SUDECİM İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA BEBİĞİNE KAVUŞURSUN DOKTOR BNMDE SAĞ TÜPÜMDE BİRAZ TIKANIKLIK OLABİLECEĞİNİ SÖLEMİŞTİ ZATEN Bİ DIŞ GEBELİK GEÇİRDİM AMELİYAT OLMADIM KENDİLİĞNDEN DÜŞTÜ.HİÇ Bİ MÜDAHALE YAPILMADI BENİMDE HEMEN HAMİLE KALMAM GEREKİOMUŞ YOKSA LAPAROSKOPİ YAPILACAKMIŞ İNŞALAH GEREK KALMAZ DIŞ GEBELİK SONRASI İLK DENEMEMİZ BU AY KISMET ARTIK AM KORKUMU ATAMIORUM TEKRAR YAŞARMIYIM DİE ARMAĞANIM İNŞALAH SENDE MELEĞİNE KAVUŞURSUN SENİNLEDE AYNI ŞEYLERİ YAŞADIK BENİM KORKULARI ANLAYABİLİOSUNDUR SANIRIM GÜZEL HABERLER BEKLİORUM SİZLERDENDE DUALARIM TÜM BEBİŞ İSTEYENLERE ....
slm kızlar benide listenize eklermisiniz
ya bende bişi sorucam dün çalışmalara başladık yastk koydum 1 saat kalkmadım sabah kalktığımda u gibi kıntım oldu. bütün hepi boşamı gitti yani şimdi
VALLAHİ CANIM BEN ŞÖYLE YAPTIM EŞİMİ HEMEN İÇİMDEN ÇIKARTMADIM Bİ KAÇ DK. BEKLEYİP DİKKATLİCE ÇIKTI .SONRA HİÇ HAREKET ETMEDİM BEN O ÜZERİMİ GİYDİRDİ BELİMDE YASTIK SABAH KADAR YATTIM BEN... HİÇ KALKMADIM ÇOĞUNLUKLA .... VE HİÇ KAÇMADI SPERMLER .. UMARIM İŞE YARAMIŞTIR.. SABAHLARI YIKANMAKDAN BIKTIM YANİİİ....Çok üzgünüm çoook
rica ederim canım.. ben haimilelik düşündüğümden beri bu siteyi okuyorum. hafta hafta hamilelikleri dikkatlice oku bak. bilmediğimiz yada doğru bildğimiz ama yalnış olan çok bilgi var.. 4.haftadan ilerisine bakmak nasip olmadı. inş. olur bu ay :)
valla istiridye tıpatıp aynısını yapıyorum bende...:sm_cool:
sonumuz hayırlı olur inşallah......
arkadaşlar ben birazdan bebeğimin kalp atışlarını duyabilmek için muayene olmaya gidicem hepiniz benim için dua edin olurmu
arkadaşlar ben birazdan bebeğimin kalp atışlarını duyabilmek için muayene olmaya gidicem hepiniz benim için dua edin olurmu
offfffff günler geçmek bilmiyor demin yine aglama nöbetim tuttu
ayzencim tabiki dua ederiz canimya bende cok heycanlayim kacinci haftada duyuluyor kese nezaman gitcek bende yarin doktora gitcem
kızlar folik asiti günde kaç tablet kullanıyosunuz ben daha yeni başlıcamm(