Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

iteyi bi dolaştım şöyle 28 günde bile adet olanlardan bazıları 9.10. günlerde bile yumurtluyolarmış

kalemiti umarım dis gebelik değildir erken donem oldugundan kese gorunmemistir. boyle de olabiliyormus bazen duymustum. yarın ozele git mutlaka erkenden umarım iyi haberlerle donersin yaz bize hemen.

CANIM BENİM SAĞOL.İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN.

sudenaz sen nezamandır istiyorsun hangi tedavileri gördün

CANIM BEN 7 AYLIK EVLİYİM..7. DENEMEM...BEN BEKARKEN ÇOK CİDDİ BİR RAHATSIZLIK VE AMELİYAT GEÇİRDİM..HATTA AMELİYATTA RAHİM VE YUMURTALIKLARIM ALINCAKTI..AMA ALLAHA ŞÜKÜR SORUN BAŞKAYMIŞ..ALMADILAR....YLNIZ..ÇOCUĞUMUN OLMA ŞANSI ÇOK AZ DİYOLARDI..EVLENDİM..2. AYIMDA RAHİM FİLMİNDEN TUT BÜTÜN TESTLERİ YAPTIRDIK..SADECE BENİM 1 TÜPÜMDE TIKANIKLIK VARMIŞŞ...ŞÜKREDİYORUM YİNEDE..AMA DR.UMDA DİYOR BİRAN ÖNCE HAMİLE KALMAM GEREK..KENDİ SAĞLIĞIM AÇISINDANDA...ZATEN 2 AY DAHA OLMAZSA LAPAROSKOPİYLE TÜPLERİM AÇILCAK ÖNCELİKLE..ONDAN SONRA TEDAVİYE BAŞLIYCAZ..ŞUAN DOĞAL YOLLARLA YAPMAYA ÇABALIYORUZ...

iteyi bi dolaştım şöyle 28 günde bile adet olanlardan bazıları 9.10. günlerde bile yumurtluyolarmış

:1shok: İLK DEFA DUYUYORUM..9.GÜN YUMURTLUYO HEMDE 28 GÜNDE BİR OLUYOR..ÇOK İLGİNÇ...DR.LAR BİLE SÖYLÜYOR..11. GÜNDEN SONRA BAŞLIYOR YUMURTLAMA KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR..AMA GARANTİYE ALMAK İSTİYORSAN..OVULASYON TESTİ AL.BEN ONLARDA KULLANIYORUM..TAM GÜNÜMÜ ÖĞRENEBİLİYORUM..

kıslar bende tedavi görüyorum ve bir bebişim olsun çok istiyorum.2 yıl olucak evleneli bu ay ilk çatlatma iğnemi oldum ama dr endometrıum ice şansımız az dedi.bilmiyorum, kararsızlık içinde beklemek ne kadr zor ama sabırrr

HOŞGELDİN ARAMIZA CANIM..İNŞALLAH SENDE BEBİŞ HASRETİNE KAVUŞURSUN..İSTERSEN REGL OLMAN GEREKEN TARİHİ VER..LİSTEYE EKLİYELİM..HEP BERABER TAKİP EDELİM..yerimseniben

hoşbulduk canımm 1 aydır sizi takip ediyorum zaten.adetimi vermezmiyim önceden verdim,bende herkes gibi bekliyorum ama..burda hamişleri duyunca çok seviniyorum hepimizin sırayla bu haberi vereceği günü sabırla bekliyorumm

canım pardon,(bebeğin tutanacağı yer)yani rahim zarı ince dedi doktorum buda şansımızı azaltıo dedi.bakalım bekleyip göreceğiz olmassa bu ay tekrar denicez yumurta takibini.senin sorunun ne cnm

bi sorun olmaması çok iyi.inş hayırlısıyla tüm bekleyenlerin olur.bu arada seninde az kalmış regline umarım olmazsın.

arkadşlar ne zor bir durum ya bu aralar moralim çok bozuk bende klomen kullanıyorum hiç umudum yok

Hamiş Arkadaşlar Tebrikler Allah Kucaklariniza Almayida Nasip Etsin. Yeni Hamşi Haberleri Bizleri Hem Mutlu Edio Hemde Bizlere Umut Oluyo Sira Bizlerede Geliodur Inşalah..........

SUDECİM İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA BEBİĞİNE KAVUŞURSUN DOKTOR BNMDE SAĞ TÜPÜMDE BİRAZ TIKANIKLIK OLABİLECEĞİNİ SÖLEMİŞTİ ZATEN Bİ DIŞ GEBELİK GEÇİRDİM AMELİYAT OLMADIM KENDİLİĞNDEN DÜŞTÜ.HİÇ Bİ MÜDAHALE YAPILMADI BENİMDE HEMEN HAMİLE KALMAM GEREKİOMUŞ YOKSA LAPAROSKOPİ YAPILACAKMIŞ İNŞALAH GEREK KALMAZ DIŞ GEBELİK SONRASI İLK DENEMEMİZ BU AY KISMET ARTIK AM KORKUMU ATAMIORUM TEKRAR YAŞARMIYIM DİE ARMAĞANIM İNŞALAH SENDE MELEĞİNE KAVUŞURSUN SENİNLEDE AYNI ŞEYLERİ YAŞADIK BENİM KORKULARI ANLAYABİLİOSUNDUR SANIRIM GÜZEL HABERLER BEKLİORUM SİZLERDENDE DUALARIM TÜM BEBİŞ İSTEYENLERE ....

ÇOK SAĞOL CANIM.. SANADA GEÇMİŞ OLSUN. İNŞ HEPİMİZ EN KSIA ZAMANDA KAVUŞURUZ MELEKELERİMİZEE. DAHA FAZLA BEKLETMEZLER İNŞ BİZLERİ..RABBİM KİMSEYEDE YAŞATMASIN O DIŞ GEBELİĞİ.. BEN KOKRMAYA BAŞLADIM ARTIK..SANKİ OLMICAKMI BEBEĞİMsenağlamaAMA İNŞ EN AZINDAN SİZLERİN HABERLERİNİ ALIYORUM KLENDİM GİBİ SEVİNİYORUM. SUDENAZCIM CANIM İNŞ SENİNDE BU AY GELİR MELEĞİNN:))BURSERCİM İNŞ SENDE EN KISA ZAMANDA TEKRAR GEBE OLURSUN AMA BU KEZ SAĞLIKLI BİR GEBE:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…