- 12 Nisan 2008
- 19
- 0
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
ayzen icimde bebisim var artikbunu bilmek süper bisey artik sigarayi birakiyorum bebegimicin herseyden vazgecerim demisttim yapapcamda
merhabalar bende bende bekliyorum mayıs da yada en geç haziranda inşallaaaaah hep birlikte mutlu haberler alıcaz ve mutluluğumuzu paylaşacağız.
jesilla canim üzülme bende sana tvsiye ümidini kaybertme teste cikmayabiliyor erken ben 5gün önce yaptim tetst tek cizgiydi ama bugün pozitif
Arkadaşlar çok moralim bozuk... bu ay o kadar ümitliydim kiAdet tarihim 8 mayıs yani 2 gün var. Bugün test yaptım negatif çıktı. Her ay aynı şeyi yaşamak çok yordu beni... ümitlerim tükenmek üzere... offff of
Tebrik ederim çok sevindim senin adına gülsu :)
Peki kaçıncı gün gördün çift çizgiyi ... ben daha önceki gebeliğimde 1 hafta kala görmüştüm o yüzden çok moralim bozuldu
ne kadar sigara içiyodun canım. benimde en büyük orunum bu
Kızlar kaçgundur doktora gidecez aksilik çıkıp duruyordu bugun devlet hastanesindeki doktora gittik arastıdıgım doktor hastaneden ayrılmış neyse baska bir doktora gorundum herseyi anlattım kendi yaptıgım testlerin net olarak cift cizgi cıktıgını adetimin 12 gün gectiğini.. ultrosona aldı beni baktı bana dedi gebelik gorunmuyor cok moralim bozuldu soru bile soramadım bana hiçbir acıklama yapmadı kan ilacları verdi sadece aglaya aglaya geldim 10 gün sonra tekrar gelmemi soledi ben çok ama çok kötüyüm şuan bile aglıyorum yarın özele gidecem neden bole off hiç ilgilenmedi bile nasıL gorunmez gebelik bilen varmı bana aacıklasın gorunmezmi bu kadar surede ultrosonda hastanede tanıdık arkadas bana tekrar idrar testi yaptı. testi yapan arkadas kensin hamilelik diyor cift cizgi cıktı bende gordum bu nasıl iş deli olcam doktor moralimi cok bozdu bana acıklama yapmadı dilim varmıyor ama dış gebelik olabilir mi
Kızlar kaçgundur doktora gidecez aksilik çıkıp duruyordu bugun devlet hastanesindeki doktora gittik arastıdıgım doktor hastaneden ayrılmış neyse baska bir doktora gorundum herseyi anlattım kendi yaptıgım testlerin net olarak cift cizgi cıktıgını adetimin 12 gün gectiğini.. ultrosona aldı beni baktı bana dedi gebelik gorunmuyor cok moralim bozuldu soru bile soramadım bana hiçbir acıklama yapmadı kan ilacları verdi sadece aglaya aglaya geldim 10 gün sonra tekrar gelmemi soledi ben çok ama çok kötüyüm şuan bile aglıyorum yarın özele gidecem neden bole off hiç ilgilenmedi bile nasıL gorunmez gebelik bilen varmı bana aacıklasın gorunmezmi bu kadar surede ultrosonda hastanede tanıdık arkadas bana tekrar idrar testi yaptı. testi yapan arkadas kensin hamilelik diyor cift cizgi cıktı bende gordum bu nasıl iş deli olcam doktor moralimi cok bozdu bana acıklama yapmadı dilim varmıyor ama dış gebelik olabilir mi
canım benim şuan bile aglıyorum elimde değil geldigimden beri aglıyorum sitelerde normal olup olmadıgna bakıyorum 6 hafta oldu benim. normalde 5,5 6 haftada gorunuyormuşCANIM YA BAK ŞİMDİ ÇOK ÜZÜLDÜM..BENCE HEMEN BİR ÖZELE GİT..DEVLETTEKİLER İLGİLENMEZ ADAMLA...SAKIN İHMAL ETME...HERŞEY OLABİLİR...ÜZMEDE KENDİNİ...
canım benim şuan bile aglıyorum elimde değil geldigimden beri aglıyorum sitelerde normal olup olmadıgna bakıyorum 6 hafta oldu benim. normalde 5,5 6 haftada gorunuyormuş
bana tek ilaç yazmış eczaneye sordum ne oldugunu ama almadım zaten benimle ilgilenmedi ilaçlarıda kullanmam kan ilaçları yazmış moralim cok bozuk yaaa yarın erkenden ozel bir hastaneye gidecem nolur dua edin
canım benim şuan bile aglıyorum elimde değil geldigimden beri aglıyorum sitelerde normal olup olmadıgna bakıyorum 6 hafta oldu benim. normalde 5,5 6 haftada gorunuyormuş
bana tek ilaç yazmış eczaneye sordum ne oldugunu ama almadım zaten benimle ilgilenmedi ilaçlarıda kullanmam kan ilaçları yazmış moralim cok bozuk yaaa yarın erkenden ozel bir hastaneye gidecem nolur dua edin
inşallah bir sorun çıkmaz kan testi istemedi durumumu anlattım direk ultrasona aldı canım..ona daha sorularım olcaktı mide yanması için kendisinden ilaç isticektim ama yemin ediyorum dumura ugradım dışarı çıktım eşim sarıldı bana beni teselli etmeye calısıyor benim tek dedigim bebek yokmuş doktor gebelik gorunmuyor diyor kayıt işlerinde arkadasın sayesinde tekrar idrar testi yaptırıldı benden ne tahlil istedi ne bişi doktor doktordur dememek gerek işte moralim sıfır baş agırısından ölüyürüm 10 gun sonra tekrar gel diyor bana yaa