- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #44.721
canlarım benim çok özledim hepinizi bennnnn
işyerinde feci işlerim yoğun masamın üstünde evrak dolu hiç boş alan kalmadı.
bütün işler peş peşe geldi yatişemiyom tek başıma biter bitmez döncem aranıza
sizleri çok seviyorum
bekleyenler listesinde varmıydın??? eğer yoksan bizim topikin kuralına göre bumuyani arkadaşımız hamişler listesine yazmaz, bence alınganlık yapma canım...bumuyani arkadaşım kaç kere yazdım benıde lısteye ekleyın dıye aralık hamılelerının ıçıne ılk lıstede benım adım olacaktı aralık ayı hamılesı benım dıye kac kere yazdım ama bır daha yazmamdemekkı sızlerın arasında yabancıyı lısteye koymak yok neyse ıyı geceler (((((((((
bumuyani arkadaşım kaç kere yazdım benıde lısteye ekleyın dıye aralık hamılelerının ıçıne ılk lıstede benım adım olacaktı aralık ayı hamılesı benım dıye kac kere yazdım ama bır daha yazmamdemekkı sızlerın arasında yabancıyı lısteye koymak yok neyse ıyı geceler (((((((((
teşekkür bitanem......sonunda benüde delürtcen hakketen heeeeee...... kafamçokkarıştı
bu arda inşallah hamiş kalırsında seni hamiş listesinin ilk sırasına eklerim...a.s.
*Aralık ayının umut dolu yürekleri*
Ktg……………………….. 11 aralık
dilemma_……………………….. 11 aralık
tudur……………………………. 12 aralık
Bijoux …………….. …. 17 aralık
A&S…………………………….17 aralık
sabirsiz80…………………….17 aralık
_ozi_........................... 16 aralık
Rufeyda Serra ……. .. 21 aralık
mirage1983………………… 19 aralık
cigdem1680………………….. 20 aralık
Beci ……………… …… 21 aralık
İzmirhayal………… 22 aralık
mseda………………. ……….. 25 ARALIK
Nur1111 …………. ….. 26 aralık
Dmtumt84……………. 26 aralık
Adilemir::::::::::::::::::: 29 aralık
Şekerkız67 ………….. 29 aralık
***aralık ayının umut dolu yürekleri***
Seyyal…………………..1 aralık
meltem2327………. 3 aralık
Bumuyani…………. …. 4aralık
Minnosum…………….. 5 aralık
Aysima04…………......
Papatyanil…………. … 7 aralık
Bitan…………………………….. 7 aralık
Karayaz…………………………. 7 aralık
Selecdet_79 ………….. 9 aralık
*** ocak ayı umut dolu yürekleri**
bianka………………………….. 1 ocak ( bebişin yeni yıl hediyesi olur ınş
Kukuleta09 ……….. … 1 ocak
Hülya……………………. 1 ocak
Ekimm ………………… 2 ocak
Hatunsultan………….. 2 ocak
Leylim ……………. ….. 4 ocak
Faddim::::::::::::::::::::: 5 ocak
Crocusu …………. ….. 15 ocak
** kasım ayı hamileleri**
Cubuk_kraker ……. Hamilemiz
Bilcan …………….... hamilemiz
bmen ……………..... hamilemiz
bende bebek sahibi olmak istiorum.. ama sanki olmayacakmış gibi gelior.. bu düşüncelerim sizce dogru cıkarmı?
ben de bebeğim olmasını istiorum.. iki gün önce dr gittim gerekli testleri yaptırmak için fakat dr sadece bakmakla yetindi.. soduğumda ise başka bi teste gerek olmadığını söyledi.. şimdi ben ne yapmalıyım..
bumuyani bende kıvanc beye gidiyorum:)
kızzzlarrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorum ama kan testinde çıktı çok yeni kese gözüükmedi ama çok şaşkın ve mutluyum allahım bütün isteyenlere versin ama derlerdi inanmazdım stress yapmayın diye hiç beklemedğim bi zaman geldi şok oldum düşük tehlikem var giremeyeceğim 1 hafta gelince konuşuruz çok öpüyorum hepinizi sizi seviyorummmmmmmm