Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

anaaaaaaa benim çizelgem yokkkkkk nere gitmişşşş vardııı ımdaattt çizergem kayboldu hükümsüzdür

selam kızlarrrrrrrrrrr
ya bahçivanlar diyarına üye oldumda nasıl bişi anlamadımmmm
üyelik isimleriniz nedir nasıl ekliycem siziii

selam kızlarrrrrrrrrrr

canım üst tarafta soru işareti var yardım alabilirsin ordan
ben 3 serverdeyin bahçe adım ustun ama bizi kontaka henüz ekleyemezsin belli bir puan kazanman lazım sen hangi serverdesin bahçe adın ne ben ekliyim seni

selam kıslar nasılsınız var mı yeni hamişlerimiz benim 21. günüm bekliyoruz allahım isteyen herkese nasip etsin canlarımmm

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar aslında topikte şuan kimse yok ama yarın gelince geçmişi okumak için nerden başlıycamı bu iyi akşamlar msj ile işaretlliyorum bulması kolay oluyor gerçi topikte sayfalar eskisi gibi dolmuyor herkes ırgat olmuş bağda bahçede çalışyo ne yapalım uzun zamandır tüpçülük folluk yumurta işi yapıyorduk birde bunu deneyelim bakalımm ninelerimiz gibi belki tarlada da doğururuzz hasat toplarkenn

alemsin kız güldürdün beni :) bende merak ettim bu bahçivan diyarını CADIARZU

uzun zamandır yazamadım geçen hafta sonu doktora gittik bebişimi gördüm çok güzel bi duygu allahım herkese yaşatsın yerinde durmuyordu doktorum çok haraketli bi bebek dedi bacak boyunu ölçmek için zor yakaladı valla neyse asıl önemli haber cinsiyetini öğrendik teyzeleri doktor minnacık pipisini gördü yani erkek sizlerle paylaşmak istedim oğlan anası oluyorum hadi kızlar oğluma kız aramaya başladım bile çabuk gelsin bebişler

bu arada topik çok sessiz herkes kendini bağ bahçe işlerine vermiş burayı unutmuşlar klava: klava: ben hamileyim diye fazla giremiyorum bilgisayar yasaklandı eşim tarafından ama hep aklımdasınız sizleri çok seviyorum ayrıca çokta özledim sizlerle muhabbet etmeyi
GÜLER KADRıYE BıLGE CANAN SEVAL NıLÜFER NURTEN ÇıĞDEM AYŞE NERDESıNıZ ÇABUK GELıN TOPıĞıMıZ ÇOK YALNIZ KALMIŞŞŞ

canım üst tarafta soru işareti var yardım alabilirsin ordan
ben 3 serverdeyin bahçe adım ustun ama bizi kontaka henüz ekleyemezsin belli bir puan kazanman lazım sen hangi serverdesin bahçe adın ne ben ekliyim seni
ukla canım yine orda ismim 2 server daayımm

Canım valla özlettin kendini geçen de bilge sormuştu seni haberin var mı diye bende merak ediyordum Allah a şükür bir sorun yokmuş.Gözünaydın canım bu arada oğluşun oluyomuş çok sevindim bakalım kızım olursa düşünürüz oğlun yakışıklı olursa :roflol:kaydirigubbakcemile3

iyiyim canancığım sen nasıılsın kız nurten hepsi aynı patronların boşverrrrrrr bide sen msne girmez oldun

sorma canıma okuyolar ne zamandır şimdide çalışma bakanlığından müfettişler geldi bikaç eksiklik buldu onları tamamlamaya çalışıyorum pek giremiyom nete bazen masama bile oturamadan akşam oluyo ölüyom yorgunluktan
msn paralı oldu dediler bende işyerinde sildim msn yi kaldırdım yani sizin herhangi bilginiz var mı bu konuda kıslarrrrrrr

selammm kızlar nasılsınızzz Folikler içildimiiiii bugün büyük günn bakalım caymazsa eşimm sperm testi yaptırıcakk yaptırmazsa ben biliyorum ona yapacağımı klava:

canım benim hayırlı olur inşallahhhhhhh

hadi inşallah hamilesindir :)

selam kızlarrrrrrrrrrr

server 2 ye üye olmuşsun amaaaaaa ben 1 deyim şimdide loncada gup başkanı seçtiler beni uğraşıp duruyom

ayyyyyyyyyyyy
canım benimmmmmmmmmmmmm
bitanem ya çok sevindim Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cidden çok mutlu oldum yaaaa
yesin onu teyzesiiiiiii ayyyyyyyyyy

canlarım benim çok özledim hepinizi bennnnn
işyerinde feci işlerim yoğun masamın üstünde evrak dolu hiç boş alan kalmadı.
bütün işler peş peşe geldi yatişemiyom tek başıma biter bitmez döncem aranıza
sizleri çok seviyorum

bumuyani arkadaşım kaç kere yazdım benıde lısteye ekleyın dıye aralık hamılelerının ıçıne ılk lıstede benım adım olacaktı aralık ayı hamılesı benım dıye kac kere yazdım ama bır daha yazmam demekkı sızlerın arasında yabancıyı lısteye koymak yok neyse ıyı geceler(((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…