- 24 Şubat 2009
- 2.318
- 3
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #44.701
iyi canımm işte ekiyoz biçiyozz valla yumurta işlerini bıraktık patetes soğan sayıyozz artıkk:dance:
face'de mi?
selam kızlarrrrrrrrrrr
ya bahçivanlar diyarına üye oldumda nasıl bişi anlamadımmmm
üyelik isimleriniz nedir nasıl ekliycem siziii
inşallah canımm eğer bişey varsada hemen tedavi oluruzz inşallah iyi olurr hakkımızda hayırlısı olsun AYYyy bebiş erkek olursa adını aydın mı koysammm kızım olursa gözümm
Gözüm Aydınn anamm anamm gene bebişsizlik kafama vurdu saçmalıyorumm töbee töbee :bbo:[/QUO
Allah iyiliğini versin güldürdün beni delikafadulden
selam kıslar nasılsınız var mı yeni hamişlerimiz benim 21. günüm bekliyoruz allahım isteyen herkese nasip etsin canlarımmm
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar aslında topikte şuan kimse yok ama yarın gelince geçmişi okumak için nerden başlıycamı bu iyi akşamlar msj ile işaretlliyorum bulması kolay oluyor gerçi topikte sayfalar eskisi gibi dolmuyor herkes ırgat olmuş bağda bahçede çalışyo ne yapalım uzun zamandır tüpçülük folluk yumurta işi yapıyorduk birde bunu deneyelim bakalımm ninelerimiz gibi belki tarlada da doğururuzz hasat toplarkenn
ukla canım yine orda ismim 2 server daayımmcanım üst tarafta soru işareti var yardım alabilirsin ordan
ben 3 serverdeyin bahçe adım ustun ama bizi kontaka henüz ekleyemezsin belli bir puan kazanman lazım sen hangi serverdesin bahçe adın ne ben ekliyim seni
uzun zamandır yazamadım geçen hafta sonu doktora gittik bebişimi gördüm çok güzel bi duygu allahım herkese yaşatsın yerinde durmuyordu doktorum çok haraketli bi bebek dedi bacak boyunu ölçmek için zor yakaladı valla neyse asıl önemli haber cinsiyetini öğrendik teyzeleri doktor minnacık pipisini gördü yani erkek sizlerle paylaşmak istedim oğlan anası oluyorum hadi kızlar oğluma kız aramaya başladım bile çabuk gelsin bebişler
iyiyim canancığım sen nasıılsın kız nurten hepsi aynı patronların boşverrrrrrr bide sen msne girmez oldun
selammm kızlar nasılsınızzz Folikler içildimiiiii bugün büyük günn bakalım caymazsa eşimm sperm testi yaptırıcakk yaptırmazsa ben biliyorum ona yapacağımıklava:
bgunle bırlıkte 7gun gectıkızlar adet gunume gör edusunursem gebelık idrar testınd eçıkması laızmdı ama ovalasyobn gec oldu oyzuden çıkmaz amann kafam karıstıyaa.
bakalım ovaalsyona göre 13 u pazr reglgunum oluyor
selam kızlarrrrrrrrrrr
ya bahçivanlar diyarına üye oldumda nasıl bişi anlamadımmmm
üyelik isimleriniz nedir nasıl ekliycem siziii
uzun zamandır yazamadım geçen hafta sonu doktora gittik bebişimi gördüm çok güzel bi duygu allahım herkese yaşatsın yerinde durmuyordu doktorum çok haraketli bi bebek dedi bacak boyunu ölçmek için zor yakaladı valla neyse asıl önemli haber cinsiyetini öğrendik teyzeleri doktor minnacık pipisini gördü yani erkek sizlerle paylaşmak istedim oğlan anası oluyorum hadi kızlar oğluma kız aramaya başladım bile çabuk gelsin bebişler
bu arada topik çok sessiz herkes kendini bağ bahçe işlerine vermiş burayı unutmuşlarklava: klava: ben hamileyim diye fazla giremiyorum bilgisayar yasaklandı eşim tarafından ama hep aklımdasınız sizleri çok seviyorum ayrıca çokta özledim sizlerle muhabbet etmeyi
GÜLER KADRİYE BİLGE CANAN SEVAL NİLÜFER NURTEN ÇİĞDEM AYŞE NERDESİNİZ ÇABUK GELİN TOPİĞİMİZ ÇOK YALNIZ KALMIŞŞŞ