- 4 Ekim 2009
- 1.875
- 30
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #44.761
selam arkadaslar...........benim adetime bir hafta kala goguslerim agrir bu yumurtlama belirtisimi yoksa adet belirtisimi???????
benim hep adet belirtisi olur gögüslerimin ağrısı.
Allahım nasıl sevindim anlatamam kızımmmmm ya tüylerim diken diken oldu vallaaakızzzlarrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorum ama kan testinde çıktı çok yeni kese gözüükmedi ama çok şaşkın ve mutluyum allahım bütün isteyenlere versin ama derlerdi inanmazdım stress yapmayın diye hiç beklemedğim bi zaman geldi şok oldum düşük tehlikem var giremeyeceğim 1 hafta gelince konuşuruz çok öpüyorum hepinizi sizi seviyorummmmmmmm
kızzzlarrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorum ama kan testinde çıktı çok yeni kese gözüükmedi ama çok şaşkın ve mutluyum allahım bütün isteyenlere versin ama derlerdi inanmazdım stress yapmayın diye hiç beklemedğim bi zaman geldi şok oldum düşük tehlikem var giremeyeceğim 1 hafta gelince konuşuruz çok öpüyorum hepinizi sizi seviyorummmmmmmm
yok kıssss ne parasıı beleşş beleşşkıslar msn paralı mı oldu haberiniz var mı
canım ya inşallah bizde olucaz anne benim tek umudum Rabbim vermiyeceği şey için kuluna dua ettirmezmişş ben mesela bir uçağım olsun diye hiç dua etmedimm ama bebişii sabah akşam söylüyorummm demek ki verecekkkgülüm
bu arada benim yeni tarihim 9 ocak
kızlar adetime 2 gün kaldı ve karnım ağrıyor,adet sancısı var.hiçbir hamilelik belirtisi de yok
tebrikederim berrakada gecikmen olmusmuydu
kızlar biraz önce kırmızılarım geldi,bugün 27.günümdü erken geldi.en azından gecikip ümide kapılmadım ama üzgünüm çok ya.artık aralık ayını da ortaladık.ocak ayı için topiğin adınımı değiştireceğiz bu ay bitince napacağız.yeni tarihim 10 ocak.
üzülme canımm hayırlısı olsun bak ne güsel dedin erken gelmişş ümit yapmadan hem her ay haslanmak hem üzücü ama yeni ay için ümit doluu