Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızzzlarrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorum ama kan testinde çıktı çok yeni kese gözüükmedi ama çok şaşkın ve mutluyum allahım bütün isteyenlere versin ama derlerdi inanmazdım stress yapmayın diye hiç beklemedğim bi zaman geldi şok oldum düşük tehlikem var giremeyeceğim 1 hafta gelince konuşuruz çok öpüyorum hepinizi sizi seviyorummmmmmmm

tebrik ederim canım.senin adına çok sevindim.dikkat et de bebeğine zarar gelmesin.inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günü de görürüz.:nazar:

*Aralık ayının umut dolu yürekleri*

tudur……………………………. 12 aralık
Bijoux …………….. …. 17 aralık
A&S…………………………….17 aralık
sabirsiz80…………………….17 aralık
_ozi_........................... 16 aralık
Rufeyda Serra ……. .. 21 aralık
mirage1983………………… 19 aralık
cigdem1680………………….. 20 aralık
Beci ……………… …… 21 aralık
ızmirhayal………… 22 aralık
mseda………………. ……….. 25 ARALIK
Nur1111 …………. ….. 26 aralık
Dmtumt84……………. 26 aralık
Adilemir::::::::::::::::::: 29 aralık
Şekerkız67 ………….. 29 aralık

***aralık ayının umut dolu yürekleri***

Seyyal…………………..1 aralık
meltem2327………. 3 aralık
Bumuyani…………. …. 4aralık
Aysima04…………......
Papatyanil…………. … 7 aralık
Bitan…………………………….. 7 aralık
Karayaz…………………………. 7 aralık
Selecdet_79 ………….. 9 aralık
Ktg……………………….. 11 aralık
dilemma_……………………….. 11 aralık

*** aralık ayının güzel hamileleri **

Minnosum…………….. hamilemiz (bize ugur getir emi

*** ocak ayı umut dolu yürekleri**

bianka………………………….. 1 ocak ( bebişin yeni yıl hediyesi olur ınş
Kukuleta09 ……….. … 1 ocak
Hülya……………………. 1 ocak
Ekimm ………………… 2 ocak
Hatunsultan………….. 2 ocak
Leylim ……………. ….. 4 ocak
Mestitosh……………. ….. 4 ocak
Faddim::::::::::::::::::::: 5 ocak
Crocusu …………. ….. 15 ocak

** kasım ayı hamileleri**

Cubuk_kraker ……. Hamilemiz
Bilcan …………….... hamilemiz
bmen ……………..... hamilemiz

olcaayyyyy
canım benim yaaaa harika bi haber bu hayatım çok sevindim yaaaa
Allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nesip etsin inşallah yaaa
ay kimsede yok halay çekcek neyse ben oyniim bariiiiiiii
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

olcay ım bitanem... bide burdan tebrik etmek istiyorum seni..
Allah ikinizide nazarlardan saklasın amiiiiiinnnn...

Allah sağlıklı bi 9ay nasip etsin sana... şimdilik bol bol dinlen.. çok çok öpüyorum kuşumopuyorumnanaktan

minnoşum hamiş.. sıra bize geliyoooo :sm_cool:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kızzzlarrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorum ama kan testinde çıktı çok yeni kese gözüükmedi ama çok şaşkın ve mutluyum allahım bütün isteyenlere versin ama derlerdi inanmazdım stress yapmayın diye hiç beklemedğim bi zaman geldi şok oldum düşük tehlikem var giremeyeceğim 1 hafta gelince konuşuruz çok öpüyorum hepinizi sizi seviyorummmmmmmm

tebrikler canım yaa darısı bizim başımıza :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

iyi akşamlar kızlar, merak ettim bu msn muhabbetini, bizim sitede mi var, ben mi bilmiyorum acaba diye, bazen arkadaşlar yazıyor msn de görüşüyoruz diye ben kendi msnlerinde zannediyordum acaba farklı bir şey bu msn acaba site üyeleri için falan mı ay anlatabildim mi ki...

slm kızlar ben zaten 2008 temmmuz annesiydim ama bu ay çift çizgi görünce şu topiğe ugrayıp bi slm veriyim dedim:teytey:

ben çok fazla istemiydum istiodum ama şuan deil ama Allah bu topicte bekleyipt olmayan herkeze nasip etsinn

iyi akşamlar kızlar, merak ettim bu msn muhabbetini, bizim sitede mi var, ben mi bilmiyorum acaba diye, bazen arkadaşlar yazıyor msn de görüşüyoruz diye ben kendi msnlerinde zannediyordum acaba farklı bir şey bu msn acaba site üyeleri için falan mı ay anlatabildim mi ki...

bumuyani@kadinlarkulubu.org msn adresım canım ekleyebılrısn yanlız acıktan msn vermk yask sölim dıcyesınkı sen vermıssınya kkya ait ya bu adres sorun olmaz sanırm oyuzdne bunu verdım ben.canım özelden msn verebılrısn siteye ait değil kzıalırn konuştukları norml sneın bıldıgın msn adresı canım

selam arkadaslar...........benim adetime bir hafta kala goguslerim agrir bu yumurtlama belirtisimi yoksa adet belirtisimi???????

X