- 21 Aralık 2008
- 2.915
- 6
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #44.681
kızlar folikasit için ne kullanıyorsunuz.ben folbiol kullanıyorum ama dr.um bana yarım tablet iç demişti,öyle içiyorum,siz nasıl içiyosunuz.
iyiyim çiğdemim sen nasılsın
iyiyim canancığım sen nasıılsın kız nurten hepsi aynı patronların boşverrrrrrr bide sen msne girmez oldun
evet dediğin gibi söyleyince dırdırcı oluyosun,hem ben yapacaktım söylemene gerek yoktu diyorlar oysa yalan.söylemesen çoktan unutmuş olacaktı.oyüzden en iyisi senin yaptığın gibi bak sabah sen bişey söylemeyince unuttuğu orataya çıktı,söyleseydin biliyorum tekrar söylemene gerek yok olacaktı büyük ihtimalle,yani bende kesin öyle olurdu da akannehir
canım bu cumartesı calıısyomusun bumartesı ogeldne sonra izmir bululması var gelırmısın tanışmış olruz
iyiyim canancığım sen nasıılsın kız nurten hepsi aynı patronların boşverrrrrrr bide sen msne girmez oldun
canım bu cumartesı calıısyomusun bumartesı ogeldne sonra izmir bululması var gelırmısın tanışmış olruz
kadriyem, olcayım illaki hep beraber katılmak zorunda değiliz, başka bi gün ayarlayıp görüşsek ya olmazmı..benim bu cumartesi annem dönüyor hactan..gecen cmrts olsaydı süper olurdu :gitme:
iyiyim çiğdemim sen nasılsın
selammm kızlar nasılsınızzz Folikler içildimiiiii bugün büyük günn bakalım caymazsa eşimm sperm testi yaptırıcakk yaptırmazsa ben biliyorum ona yapacağımıklava:[/QUOT
gözün aydın inşallah iyi sonuçlar alırsınızda daha da aydın olur.
bgunle bırlıkte 7gun gectıkızlar adet gunume gör edusunursem gebelık idrar testınd eçıkması laızmdı ama ovalasyobn gec oldu oyzuden çıkmaz amann kafam karıstıyaa.
bakalım ovaalsyona göre 13 u pazr reglgunum oluyor
selammm kızlar nasılsınızzz Folikler içildimiiiii bugün büyük günn bakalım caymazsa eşimm sperm testi yaptırıcakk yaptırmazsa ben biliyorum ona yapacağımıklava:[/QUOT
gözün aydın inşallah iyi sonuçlar alırsınızda daha da aydın olur.
inşallah canımm eğer bişey varsada hemen tedavi oluruzz inşallah iyi olurr hakkımızda hayırlısı olsun AYYyy bebiş erkek olursa adını aydın mı koysammm kızım olursa gözümm
Gözüm Aydınn anamm anamm gene bebişsizlik kafama vurdu saçmalıyorumm töbee töbee :bbo: