- 30 Eylül 2009
- 4.532
- 1
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #44.661
ovalasyona göre bugun 10 11 gunum bugun test yaptım negatıf çıktı gebelık olsaydı çıkarmıydı yoksa erkenmı.
ovalasyon testını yapmamış olsaydım bugun 5gun gecmiş oLACAKTI.
tatlım 4 gün daha bekle biliyorsun hcg değeri için 15 gün geçmesi gerekiyorovalasyona göre bugun 10 11 gunum bugun test yaptım negatıf çıktı gebelık olsaydı çıkarmıydı yoksa erkenmı.
anaaam bu ne ya benim hatlar karışıyo.kasım aralık topiği iki tanemi bana mı öyle geliyokafamçokkarıştı
ovalasyona göre bugun 10 11 gunum bugun test yaptım negatıf çıktı gebelık olsaydı çıkarmıydı yoksa erkenmı.
yok kuşum ya gelmedi bişi gülüver benim adımama ben server 1 deyim seni bulamadım oyunda o yüzden
ya buldum seni kontaka ekledim ama serverlerimiz farklı diye heralde ulaşamıyoruzz
evet bu bahçe banada çok iyi geldi çiğdemcim ya biraz olsun bebek fikrinden sıyrıldım buraya da sırf sizler için giriyorum artık sürekli bebek sayıklayında daha kötü oluyoruz
işler çok yoğun bayadır giremedim ama daha fazla girmeye çalışıcam yoksa sizleri öslüyommmmm opuyorumnanaktan
aynen canımm ya gün saymıyorum artık daha relaxımm bahçeye yoğunlaştımm burayada sadece sizin için geliyorumm
kızlarrrrr Folikleri içtinizmiiii (bu arada itiraf: ben unuttum bu sabah akşam eve gidince içicemm) siz sakın unutmayınnnn
kız çiçi, sen bırakmadın mı folic işini :) ben yine içmemeye başladım
ben 2. aşılamama başladım bu ay, yine başlıyorum folic e...ama bu sefer folibol diye bişi yazdı doktorum.
canım önce hayırlı olsun inşallahhh gelir bebişinnn. Ben folikçi başııı bırakmak yok folikleri bebişlere çok faydalııı aslında bugün canım sıkkın benin reglnin 3 günü hormon testi yapmaya gidecektik sabah baktımm eşim hiç hatırlamadı bile geçen konuşmuştuk oda sperm testi yaptırcaktı işte sabah erkenden gideriz dedi ama unuttu bende bozuldum hatırlatmadım işe geldikten sonra telde dedim bebiş işi benim için bitti birdaha sakın mevzu açma senin isteğin bu kadarmışş diyee oda bozuldu ama ben çok üzüldümm
canım benim ya,kıyamam sana... Sıkma canını, inan bana aynı şeyleri birebir bende yaşadım...biz daha hassasız bu konuda, birazcık odun oluyorlar kendileri...boşver sen onu bence bırakma ipin ucunu..ne yapılması gerekiyorsa yap ve yaptır...
anam bırakırmıyım gerekirse adamın başına tavayla vurup bayıltıp doktora götürürüm ama bozuk davranıyomm iyice anlasınn olayın ciddiyetini diyee gevşek şeyler sanki oturunca oluyoo bebek töbe töbee azcık mücadele edin zaten erkeğin yapacağı 1 sperm testi 5 aydır bekliyozz yaptırsın diyee bütün millete yaydı biz çocuk düşünüyoz diye icraat yok herkes bana soruyo ne oldu oldumu ayy hastamı oldun şiştimm valla
canım erkekler bizim kadar üstüne düşmüyolar bu konuların.hep nasıl olsa olur havasındalar aslında keşke bizde bukadar stres yapmadan durabilsek belki herşey daha kolay olurdu ozaman.erkeklere bişey yaptırmak için sürekli sormak hatırlatmak gerekiyo,aynı bende de var bitane yani.
kızlar folikasit için ne kullanıyorsunuz.ben folbiol kullanıyorum ama dr.um bana yarım tablet iç demişti,öyle içiyorum,siz nasıl içiyosunuz.
ayyy anam hepsimi böyle bu adamlarınn herşeyi ite-kaka sürekli hatırlatarak yaptırıyorum sonrada dırdırcı oluyoruz söylemesen vay onun işi gücü kafasını meşgul ediyormuş ben niye hatırlatmıyormuşumm ben bilmiyom nasıl yapıyımmklava: kadınları anlamak zor denir bence erkekler zor çünkü onlar hep haklı sıkıştılarmı hemen bir bahane bize söyleyecek söz kalmıyorr