Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ovalasyona göre bugun 10 11 gunum bugun test yaptım negatıf çıktı gebelık olsaydı çıkarmıydı yoksa erkenmı.
ovalasyon testını yapmamış olsaydım bugun 5gun gecmiş oLACAKTI.

canım normalde idrar testi ancak adet olacağımız gün ve hatta biraz geçtiğinde çıkıyor böyle düşürsek ovulasyon gününden 15 gün sonra falan oluyor.bir de idrar testleri bir kerede yüzde tüz sonuç vermiyor.istersen 2 gün bekle,kırmızılar gelmezse ki inşallah gelmez bidaha test yap.malesef çok sabırlı olmamız gerekiyor.ben de ayın 16sını bekleyemiyorum okadar aceliyimki,çatlayacağım meraktan.

ovalasyona göre bugun 10 11 gunum bugun test yaptım negatıf çıktı gebelık olsaydı çıkarmıydı yoksa erkenmı.
tatlım 4 gün daha bekle biliyorsun hcg değeri için 15 gün geçmesi gerekiyor
inşallahhhh hamilesindir tatlım inşallahhhhhhhhhhhhhhh

merhabalar guzel bayanlar...nasılsınız bugun...kırmızısız aylar dılerim kaydirigubbakcemile5

canım ben tam yumurtlamadan sonra 16 günde oldumm sen öyle demiştin ya aşılamadan sonra 16 günde oldum diye benimde öyle oldu herhalde yumurtadan sonra bir 15 gün mutlaka geçiyor senin yumurtadan sonra kaçıncı günün

kızlarrrrr Folikleri içtinizmiiii (bu arada itiraf: ben unuttum bu sabah akşam eve gidince içicemm) siz sakın unutmayınnnn

ben 2. aşılamama başladım bu ay, yine başlıyorum folic e...ama bu sefer folibol diye bişi yazdı doktorum.

canım önce hayırlı olsun inşallahhh gelir bebişinnn. ben folikçi başııı bırakmak yok folikleri bebişlere çok faydalııı aslında bugün canım sıkkın benin reglnin 3 günü hormon testi yapmaya gidecektik sabah baktımm eşim hiç hatırlamadı bile geçen konuşmuştuk oda sperm testi yaptırcaktı işte sabah erkenden gideriz dedi ama unuttu bende bozuldum hatırlatmadım işe geldikten sonra telde dedim bebiş işi benim için bitti birdaha sakın mevzu açma senin isteğin bu kadarmışş diyee oda bozuldu ama ben çok üzüldümm

canım benim ya,kıyamam sana... Sıkma canını, inan bana aynı şeyleri birebir bende yaşadım...biz daha hassasız bu konuda, birazcık odun oluyorlar kendileri...boşver sen onu bence bırakma ipin ucunu..ne yapılması gerekiyorsa yap ve yaptır...

anam bırakırmıyım gerekirse adamın başına tavayla vurup bayıltıp doktora götürürüm ama bozuk davranıyomm iyice anlasınn olayın ciddiyetini diyee gevşek şeyler sanki oturunca oluyoo bebek töbe töbee azcık mücadele edin zaten erkeğin yapacağı 1 sperm testi 5 aydır bekliyozz yaptırsın diyee bütün millete yaydı biz çocuk düşünüyoz diye icraat yok herkes bana soruyo ne oldu oldumu ayy hastamı oldun şiştimm valla

canım erkekler bizim kadar üstüne düşmüyolar bu konuların.hep nasıl olsa olur havasındalar aslında keşke bizde bukadar stres yapmadan durabilsek belki herşey daha kolay olurdu ozaman.erkeklere bişey yaptırmak için sürekli sormak hatırlatmak gerekiyo,aynı bende de var bitane yani.

kızlar folikasit için ne kullanıyorsunuz.ben folbiol kullanıyorum ama dr.um bana yarım tablet iç demişti,öyle içiyorum,siz nasıl içiyosunuz.

ayyy anam hepsimi böyle bu adamlarınn herşeyi ite-kaka sürekli hatırlatarak yaptırıyorum sonrada dırdırcı oluyoruz söylemesen vay onun işi gücü kafasını meşgul ediyormuş ben niye hatırlatmıyormuşumm ben bilmiyom nasıl yapıyımm klava: kadınları anlamak zor denir bence erkekler zor çünkü onlar hep haklı sıkıştılarmı hemen bir bahane bize söyleyecek söz kalmıyorr

kızlar folikasit için ne kullanıyorsunuz.ben folbiol kullanıyorum ama dr.um bana yarım tablet iç demişti,öyle içiyorum,siz nasıl içiyosunuz.

canım onu ben kendin alıp içiyordum dr a gidince bana folikplus verdi 1 tane alıyorum günde biraz pahallı 14 tl ama içinde ya 50 ya 100 tane var

evet dediğin gibi söyleyince dırdırcı oluyosun,hem ben yapacaktım söylemene gerek yoktu diyorlar oysa yalan.söylemesen çoktan unutmuş olacaktı.oyüzden en iyisi senin yaptığın gibi bak sabah sen bişey söylemeyince unuttuğu orataya çıktı,söyleseydin biliyorum tekrar söylemene gerek yok olacaktı büyük ihtimalle,yani bende kesin öyle olurdu da akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…