Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

inşallah bu kez bebeğine kavuşursun canım.allah daha fazla aratmasın.

kızlar yaa ayın 16 sına daha çok var ama ben heyacandan bekleyemiyorum.hiçbir belirtide yok,gerçi daha erken ama yinede herhangi bir değişiklik hissedermiydim acaba.kendimi yokluyorum sürekli ister istemez herşey aynııı :teselli:

slm kızlar benıde eklermısınız lısteye...ben 2 aralıkta ogrendım hamıle oldugumu.12 aralıkta ılk ultrosona gırecegım cooook heyecanlıyım bakalım bebekler tekmi çiftmi:)))))))))

selammmm kızlarrrrr selammmm Foliklerrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızz nurtişimm nilümm gülerrr kadrişşşş ayşeeee bilgemm nasılsınızz ya şu bahçe işi topiğii perişannn ıspanaktan soğandan başımızı kaldırıp bi yazışamıyozzz

kısss çiğdem bu bahçe işi sizi harbiden aldı götürdü
ne senden ne nurtenden ne gülerden ne kadriyeden nede nilüferden ses yokkk ne yapıyonuz ya özledim şurda kaynatmayıııı

kısss çiğdem bu bahçe işi sizi harbiden aldı götürdü
ne senden ne nurtenden ne gülerden ne kadriyeden nede nilüferden ses yokkk ne yapıyonuz ya özledim şurda kaynatmayıııı

hep nurtenin yüzünden beni o sardırdı bahçeye ama çok zevklii yaa ek sula olanları topla götür pazara sat kadrişte orda yazışıyozz birbirimizle alışveriş yapıyoruzz aslında iyide oldu valla bu ay hasta oldumm üzüldüm ama çokk bekleyip kaptırmamıştım azz yıkıldımm yoksa burda hergün gün sayıp bunalıma giriyordumm

ınşallah bebiş olmusturda ondan adet olmamıssındır..
umutla 2010 a bebişlele gıreriz inşallah akannehir

kızlar nerdesınız...ben çıktım herkese ıyı akşamlar...

Son düzenleme:
nurtennn kıss bahçeden msj attım sana geldimiii

yok kuşum ya gelmedi bişi gülüver benim adımama ben server 1 deyim seni bulamadım oyunda o yüzden

inşallah hamilesindir canım

inşallah hamilesindir sende canım

evet bu bahçe banada çok iyi geldi çiğdemcim ya biraz olsun bebek fikrinden sıyrıldım buraya da sırf sizler için giriyorum artık sürekli bebek sayıklayında daha kötü oluyoruz
işler çok yoğun bayadır giremedim ama daha fazla girmeye çalışıcam yoksa sizleri öslüyommmmm opuyorumnanaktan

ve bol bebişler dilerim.

sağol hayatım

*Aralık ayının umut dolu yürekleri*

Papatyanil…………. … 7 aralık
Bitan…………………………….. 7 aralık
Karayaz…………………………. 7 aralık
Selecdet_79 ………….. 9 aralık
Ktg……………………….. 11 aralık
dilemma_……………………….. 11 aralık
tudur……………………………. 12 aralık
Bijoux …………….. …. 17 aralık
A&S…………………………….17 aralık
sabirsiz80…………………….17 aralık
_ozi_........................... 16 aralık
Rufeyda Serra ……. .. 21 aralık
mirage1983………………… 19 aralık
cigdem1680………………….. 20 aralık
Beci ……………… …… 21 aralık
mseda………………. ……….. 25 ARALIK
Nur1111 …………. ….. 26 aralık
Dmtumt84……………. 26 aralık
Adilemir::::::::::::::::::: 29 aralık
Şekerkız67 ………….. 29 aralık

***aralık ayının umut dolu yürekleri***

Seyyal…………………..1 aralık
meltem2327………. 3 aralık
Bumuyani…………. …. 4aralık
Minnosum…………….. 5 aralık
Aysima04…………......

*** ocak ayı umut dolu yürekleri**

bianka………………………….. 1 ocak ( bebişin yeni yıl hediyesi olur ınş
Kukuleta09 ……….. … 1 ocak
Hülya……………………. 1 ocak
Ekimm ………………… 2 ocak
Hatunsultan………….. 2 ocak
Leylim ……………. ….. 4 ocak
Crocusu …………. ….. 15 ocak

** kasım ayı hamileleri**

Cubuk_kraker ……. Hamilemiz
Bilcan …………….... hamilemiz
bmen ……………..... hamilemiz

ovalasyona göre bugun 10 11 gunum bugun test yaptım negatıf çıktı gebelık olsaydı çıkarmıydı yoksa erkenmı.
ovalasyon testını yapmamış olsaydım bugun 5gun gecmiş oLACAKTI.

anaaam bu ne ya benim hatlar karışıyo.kasım aralık topiği iki tanemi bana mı öyle geliyokafamçokkarıştı

Günaydın kızlar hepinize.ben buğün kırmızıları gördüm.Hayırlısı olsun çok ümitlenmiştim aslında ama neyse.Canım benide 6 ocak yazarmısın.Her ay yeni bir ümit.Rabbim inşallah bu ümitlerimizi tez zamada kabul eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…