- 30 Haziran 2008
- 798
- 0
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #44.641
kızlar, iyi haftalar
yarın 2. aşılamama başlıyorum..inşallah bu sefer meleğimi gönderir rabbim...
sizleri çok merak ediyorum, neler yaptınız, varmı yeni hamişler..artık sık sık girmeye çalışıcam..öpüyorum hepinizi....ben buralardayım opuyorumnanaktan
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnzemuszemuszemuszemuszemuszemus
inşallah bu kez bebeğine kavuşursun canım.allah daha fazla aratmasın.
kısss çiğdem bu bahçe işi sizi harbiden aldı götürdü
ne senden ne nurtenden ne gülerden ne kadriyeden nede nilüferden ses yokkk ne yapıyonuz ya özledim şurda kaynatmayıııı
Arkadaşlar hepinize günaydın.tahminlerime göre dün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım.Ama tüm belirtilerim adet belirtisi.Gögüslerim şiş,kasıklarım ağrıyo,karnımda şişkinlik var.Ha bu arada bir de 2-3 gündür mantar enfeksiyonu başladı.Sizce enfeksiyondan dolayımı hastalanamadım.Beni biraz aydınlatın kızlar.streslerdeyimmmm.Ha bu arada güzel haberler yokmu.2009 inşalah güzel haberlerle kapatır 2010 gireriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...akken-cennete-ugurlayanlar-buraya-lutfen.html
ya kadrişim sweerbaby bebişini kaybetmiş çok üzüldüm....
nurtennn kıss bahçeden msj attım sana geldimiii
Arkadaşlar hepinize günaydın.tahminlerime göre dün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım.Ama tüm belirtilerim adet belirtisi.Gögüslerim şiş,kasıklarım ağrıyo,karnımda şişkinlik var.Ha bu arada bir de 2-3 gündür mantar enfeksiyonu başladı.Sizce enfeksiyondan dolayımı hastalanamadım.Beni biraz aydınlatın kızlar.streslerdeyimmmm.Ha bu arada güzel haberler yokmu.2009 inşalah güzel haberlerle kapatır 2010 gireriz.
kızlar yaa ayın 16 sına daha çok var ama ben heyacandan bekleyemiyorum.hiçbir belirtide yok,gerçi daha erken ama yinede herhangi bir değişiklik hissedermiydim acaba.kendimi yokluyorum sürekli ister istemez herşey aynııı :teselli:
selammmm kızlarrrrr selammmm Foliklerrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızz nurtişimm nilümm gülerrr kadrişşşş ayşeeee bilgemm nasılsınızz ya şu bahçe işi topiğii perişannn ıspanaktan soğandan başımızı kaldırıp bi yazışamıyozzz
hep nurtenin yüzünden beni o sardırdı bahçeye ama çok zevklii yaa ek sula olanları topla götür pazara sat kadrişte orda yazışıyozz birbirimizle alışveriş yapıyoruzz aslında iyide oldu valla bu ay hasta oldumm üzüldüm ama çokk bekleyip kaptırmamıştım azz yıkıldımm yoksa burda hergün gün sayıp bunalıma giriyordumm
ve bol bebişler dilerim.