Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlarrr ben hasta oldunnn :sinifsinif: kadrişim senin dediğin gibi oldu yumurtlamadan sonraki 16 gün bugün canımm beni 15 ocaka yazarmısın annecimin doğum günü inşallah ona torun hediye ederimm o günnn

kızlar nasılsınız özledim sizleri nurtenim çalışmalar başladımı canan yeni aşılaman hayırlı olsun bebişin gelir inş

yok canım yaaaa
heç çalışma felan yok yapmıyom
olmuyo işte ne uğraşcam gelceği varsa gelir
hiç sıkmıyorum kendimi bu ay
canım isteyince yanaşırım kocaya öbür türlü hadi bebek yapalım diye olmuyo yani :roflol:
nasılsa olmuyo tüp bebeğe başvurcam 4-5 ay sonra

çiğdemcim üzüldüm yaaaaaaaaaa
kısını bekliyodum bende seninnnnnnn
pis kıs nolcek ne bardı gelseydi bu ay

kızlarrr ben hasta oldunnn :sinifsinif: kadrişim senin dediğin gibi oldu yumurtlamadan sonraki 16 gün bugün canımm beni 15 ocaka yazarmısın annecimin doğum günü inşallah ona torun hediye ederimm o günnn

sağlık olsun tatlım, inşallah gelir meleğin bu ay..

canancım hayırlısı olur inşallah aşılaman

saol bidenem

kızlar kımseler ugramıyor artık...
benım de yumurtlamam 9 ıle 14 tarıhlerı arasında..oyle hesapladı hesaplayıcı..acep olurmu bu ay bebiş..
:dilcikar:

amin canımmmmmm inşallahh en kısa zamanda tadarsınız tüm dualarım sizinle
valla her hece hepinizin adını tek tek sayıyorum bir gecem boş geçmiyor
Rabbim kabul eder inşallah....

fıstıklarrrr naberrrrrrrr
ösledim kıs sizi

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan

kuzum ya ben umutluydum senden bu ay, kısmet demekki üzülme
inşallah ocakta gelir meleğin...

sorma canım ya bende umutluydumm ama kısmet değilmiş dediğin gibi vaktimizi bekliyoruz gerçi iyi oldu şimdi ben hormon eşimde sperm testi yaptırıcazz bebiş gelmiştir diye sallayıp duruyordukkk

*Aralık ayının umut dolu yürekleri*

Papatyanil…………. … 7 aralık
Bitan…………………………….. 7 aralık
Karayaz…………………………. 7 aralık
Selecdet_79 ………….. 9 aralık
Ktg……………………….. 11 aralık
dilemma_……………………….. 11 aralık
tudur……………………………. 12 aralık
Bijoux …………….. …. 17 aralık
A&S…………………………….17 aralık
sabirsiz80…………………….17 aralık
_ozi_........................... 16 aralık
Rufeyda Serra ……. .. 21 aralık
mirage1983………………… 19 aralık
cigdem1680………………….. 20 aralık
Nur1111 …………. ….. 26 aralık
Dmtumt84……………. 26 aralık
Adilemir::::::::::::::::::: 29 aralık
Şekerkız67 ………….. 29 aralık

***aralık ayının umut dolu yürekleri***

Seyyal…………………..1 aralık
meltem2327………. 3 aralık
Bumuyani…………. …. 4aralık
Minnosum…………….. 5 aralık
Aysima04…………...... 6 aralık

*** ocak ayı umut dolu yürekleri**

bianka………………………….. 1 ocak ( bebişin yeni yıl hediyesi olur ınş
Kukuleta09 ……….. … 1 ocak
Ekimm ………………… 2 ocak

Leylim ……………. ….. 4 ocak
Crocusu …………. ….. 15 ocak

** kasım ayı hamileleri**

Cubuk_kraker ……. Hamilemiz
Bilcan …………….... hamilemiz
bmen ……………..... hamilemiz

kadriyecim merhaba, ben de bu topiği hep takip ediyorum ama hiç listeye adımı yazdırmadıydım, bu ay uzun çabalardan sonra 48. günde adet olabildim ben ilaçlarla, şimdi beni de listeye ekler misin sana zahmet, belki bu topic bana da uğurlu gelir bu ay beklediğim tarihim 2 Ocak diyelim hayırlısıyla bakalım

canım ekeldım senı lıstemıze lısteyı yenı gönderdıgım ıcın guncelleemdım suan lıstemız ugur getırısn ınş öpuyorum

selam kızlar bende varım aralık 25 regli tarihim altı ayın sonunda belki bu liste bana uğurlu gelir yazarsanız sevinirim....

Arkadaşlar hepinize günaydın.tahminlerime göre dün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım.Ama tüm belirtilerim adet belirtisi.Gögüslerim şiş,kasıklarım ağrıyo,karnımda şişkinlik var.Ha bu arada bir de 2-3 gündür mantar enfeksiyonu başladı.Sizce enfeksiyondan dolayımı hastalanamadım.Beni biraz aydınlatın kızlar.streslerdeyimmmm.Ha bu arada güzel haberler yokmu.2009 inşalah güzel haberlerle kapatır 2010 gireriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…