Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bende kuşum tarla ekip biçiyom iyi sardım bu oyuna vallahi

ben daha yeniyim dün başaldım
domatesim daha bennn
ama 5000 puana 100 puanım felan kaldı
bi üst kademeye çıkarım bugün
komşu nasıl olunuyo biliyon mu olcaycım ya
nilüfer komşu olalım demişte
hepimiz komşu olabileriz deymi

BENDE BENDE İSTİYOM BANADA SÖYLEYİN KOMŞU OLALIMM
:enbuyukkk:

selocancım benim 2 gün önce başlamıştı
zaten 2-3 gün sürdü geçti
10 gün önce başlarmı hiç bilmiyorum canım

hııııııııı ne bilem ya 17 sinden beri füzed gibi sert ve patlamaya hazır bomba gibiler.bende bu kadar erken olabildiğini düşünmemiştim 3-4 gün önce diye düşünüyodum adetme.acabamı nedim hamile olabilir miyim:)))))))))

inşallah hamilesindir canım
kişiden kişiye değişiyo belirtiler
bazılarında bebek rahime düşer düşmez başlayabiliyomuş belirtiler

Merhaba,
Tamam o zaman, ben de dedigin gibi baslayayim.
Ne guzel az kalmis 3 aralik a. Beklemek ben de cok stres yapiyor. Ama sanirim en iyisi ise vermek kendini ve dusunmemek, tabi ne kadar olur onu bilmem:)

Merhaba,
Tamam o zaman, ben de dedigin gibi baslayayim.
Ne guzel az kalmis 3 aralik a. Beklemek ben de cok stres yapiyor. Ama sanirim en iyisi ise vermek kendini ve dusunmemek, tabi ne kadar olur onu bilmem:)

Evet işin en zor kısmı beklemek, ama dediğin gibi fazla düşünmemeye çalışıyorum, zaten yoğunum.Sonra düşünüp her belirtiyi ona yorarsam kendimi de inandırırım, olmazsa üzülmeyeyim diye düşünmemek en iyisi.Hatta kendini fazla dinlersen gerçekten bazı belirtileri hissediyorum sanıyorsun, iyi değil o da.Hatta topiğe bile çok bakmamaya çalışıyorum çünkü gene düşünmeye başlıyorum.Ben de en iyisi müjdeli haberi ya da diğer haberi verene kadar bekleyeyim dedim., ama sen de benim gibisin ondan cevap vermek istedim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…