Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar oyundan bahsedıyosunz ya ikiznde farklı oyundna bahsedıyosunuz:)))
yabanı ottan bahseden arkadaş sen bahcivanalr dıyarındna bahsedıysoun dımı bende oyunuyom onu diğer arkadaştaa farmvılleden bahsedıyor

ölemiiiiiiiii
evet canım ben bahçivanlar diyarındayım
ama çiğdeme de behçivanlar diyarı linkini verdim
sanırım nilüfer facebookdan oynuyo ve onun ki farklı

eeeeeeeeeeee
hanisiniz lennnnnnn
nilüfer kıs senin dua topiğ taşındı mı bulamadım bi dahaaa

kızlar dün beta hcg baktırdım,

hcg 3,96
prog 23,2 çıktı dr. gebesin dedi ama yarın tekrar baktıracam inşallah aklımda ki bütün şüpheler giderde emin olurum, darısı hepinize inş.

hcg 3,96
prog 23,2 çıktı dr. gebesin dedi ama yarın tekrar baktıracam inşallah aklımda ki bütün şüpheler giderde emin olurum, darısı hepinize inş.

cnm hayırlı uğurlu olsun allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp kımet etsin darısı bizim başımızı hihoyyyt hihoyyyt :nazar: :nazar: a.s.

hcg 3,96

canım merhaba önce tebrikler... inşallah sağlıkla kucağına alırsın, hayırlı olsun,
bir şey sorabilir miyim, bu sonucunu kaç gün gecikmeyle aldın, benim de sat 21 Ekim, siklusuma göre 28 gün sayıyorum 17 kasımdan beri bekliyorum gelen giden yok, idrarda negatif çıkıyor, sabah ben de kan verdim ne çıkacak merak ediyorum, senin 5 in altında, 5 in altı olunca negatif diyorlardı ya...

cnm hayırlı uğurlu olsun allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp kımet etsin darısı bizim başımızı hihoyyyt hihoyyyt :nazar: :nazar: a.s.

Allah razı olsun canım benim amin darısı isteyen herkese inş.

canım merhaba önce tebrikler... inşallah sağlıkla kucağına alırsın, hayırlı olsun,
bir şey sorabilir miyim, bu sonucunu kaç gün gecikmeyle aldın, benim de sat 21 Ekim, siklusuma göre 28 gün sayıyorum 17 kasımdan beri bekliyorum gelen giden yok, idrarda negatif çıkıyor, sabah ben de kan verdim ne çıkacak merak ediyorum, senin 5 in altında, 5 in altı olunca negatif diyorlardı ya...

canım benim adetime daha 1 hafta var ama dr gebesin dedi hemde canlı bir gebeliğin var dedi yarın tekrar yaptıracam bakalım inş. yarıda kalmaz sevincimiz

günaydın kıslar nasılsınız?

triyandafil tebrik ederim cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

X