Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benımde dun ve bugun sılık çizgi var kaçıncı gunun senin benım 19.gunum

merhaba canım
kıs yazdım yukarda görmediniz sanırsam kaydirigubbakcemile3
test yaptım negatif
zaten kan değerlerim düşük olduğunde adet olamadığıma emin gibi bişidim
hayırlısı olsun

günaydın canlarımmmmmmm

günaydın canuuuuummmmmmm

günaydın kıslar bol hamişli haftalar diliyorumm...

bumuyani canım yeni tarihim 20 aralık hayatım cuma günü kırmızılarım geldi....:

günaydın canımmmm,
seninde bu ay geç geldi dimi
ay neler oluyo bize yaaaaaaaaaaaaa

gunaydın kıslar nasılsınız

günaydın canım iyiyiz sen nasılsınnnn

selam kızlarrrr hayırlı haftalarrrrr bol hamişli günlerrrr Folikleri içtiniz inşallahhh

günaydın bidenem benimmmmmmmm
ben di,yom kulaklarım çınlatıp duruyo niye acabe
yaptım test kıs ama negatif
hayırlısı artık
şimdi de senin gününü sayıyom bakkk

kaydirigubbakcemile3

hadi hayırlısı canım
inşallah gebelik testin de de çift çizgiyi görürsün opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

canım benim ayar pek yok ama son 2 aydır 30 günde oldumm çift çizgi hadtalığımın ilk gününden sayarsak 28 ci gündeee geçen ay 23 de hastalandım geçikir falan diye 26 yazdırdımm düşün artıkk akannehir ayyy inşallahhh tutarr bu sefer yaaaa

CANIM HAYIRLISINI OLSUN İNŞALLAH HAMİŞ HABERİNİ ALIRIZ TATLIM. BELİRTİLERİN VAR MI HAYATIMMkaydirigubbakcemile5

gecen ay belırtılere cok takıldımcnm butun belırtıler gerceklestı ama hamış deıldım oyuzden fazla takılmamaya calışıyorum ates olcuyorum bıtek bı ınıyo bı cıkıyo.mesela hamöışolsamsuan ne gıbı belırtıler yasamam gerekıyo

valla daha önce hiç olmadım cnm hamiş hiç o duyguyu yaşamadım. ama çok okudum mesela mide bulantısı her hamilede olmuyor. kasıklarda batma olur. göğüslerin büyür ve acır ellediğin zaman. sonra bazı gebelerde olan belirtiler; ağzında demir tadı gibi bir tat olur. idrarın koyu sarı olur. baş dönmesi olur. mide ekşimesi olur. bildiğim bu kaadr cnm kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3

çk sevindim senin adına seni hep takip ediyorum allah tamamına erdirsin benimbebeğimde 32 haftalık oldu allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin

çk sevindim senin adına seni hep takip ediyorum allah tamamına erdirsin benimbebeğimde 32 haftalık oldu allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin

benımkı gebelık testı değil canım ovalasyon testı :) senın adına çok sevındım oo az kalmiş mınııgnın gelmesıne öpuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…