Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

benımkı gebelık testı değil canım ovalasyon testı :) senın adına çok sevındım oo az kalmiş mınııgnın gelmesıne öpuyorum

canım benim yanlış anlamışım çok özür diliyorum canım okuyorumyazıları ama kafamçok dağınık şekerle uğraşıyorum haftada iki gün doktorlardayım doblere giriyorum her gittiğimde kötü birşey çıkıcak diye yüreyim ağzıma geliyor kusuruma bakma:kedi:

yok canım estagfurullahnedemk.sen iyiol amanda gerııs onemlı değil

kıslar bugün ayakta uyuyorum resmen yaaa
gün gece 2,5 a kadar tarla ekip biçtim
ne biçim oyun ya
kalkamadım başından

ya arkadaslar hakkaten stresli bir durum bu ya. gunleri hesapla sonra yumurtlama gununu tuuttrmaya calis falan. biz bu ay cok istedik. bakalim aralik basinda belli olacak. ama bu stresi de yasadim yani.sizi bilmiyorum ama belki bir hafta ruyamda hep ayni seyi gordum. CIFT CIZGI:) esim artik suratima bakip yine mi diyodu sabahlari:) neyse insallah hepimiz icin hayirlisi olur. Rabbim hayirlisiyla nasip etsin hepimize.

amin canımm inşallah tez vakitte hepimizz görürüzzz çift çizgiyi yoksa her ay silbaştan aynı şeyleri yaşayıp duruyoruz psikolojimiz bozuluyorr

anladım cnm goguslerım buyudu ve acıyor ıdrarımkoyu sarı ve kokulu ılaçkokusu gıbı.baska bı etkı yok cnm:)

ayyy evet ya okudum çokta güldüm kısss inşallah gebelik testinde çift çizgiyi yakalarsında kocişin atlasın üstüne:)

nurtenim kısss bende tarla oynuyorum tarlamı büyütmem için 2 tane komşuya ihtiyacım var benim komşuö olurmusun?:asigim:

nurtenim kısss bende tarla oynuyorum tarlamı büyütmem için 2 tane komşuya ihtiyacım var benim komşuö olurmusun?:asigim:

tabiki kuşum ne demek
ama ben nasıl yapılır bilmiyom
dün başladım daha oynamaya
yani anca domates olabildim tarlamdaki yabani otları bile bitiremedim
ay sorma ben oynucam diye açtık kocişle
şimdi kociş bana bırakmıyo tarlayı :roflol:

nurtişşş özel yazdımm sanaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…