- 20 Mayıs 2008
- 221
- 0
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #44.361
benımkı gebelık testı değil canım ovalasyon testı :) senın adına çok sevındım oo az kalmiş mınııgnın gelmesıne öpuyorum
merhaba canım
kıs yazdım yukarda görmediniz sanırsam kaydirigubbakcemile3
test yaptım negatif
zaten kan değerlerim düşük olduğunde adet olamadığıma emin gibi bişidim
hayırlısı olsun
yazını görmemiştim canım, inşallah bir dahaki ay ozaman.hayırlı zamanda gelsin bebeklerimiz.bu arada yeni olduğum için soruyorum.nekdar zamandır bekliyorsun.
canım benim yanlış anlamışım çok özür diliyorum canım okuyorumyazıları ama kafamçok dağınık şekerle uğraşıyorum haftada iki gün doktorlardayım doblere giriyorum her gittiğimde kötü birşey çıkıcak diye yüreyim ağzıma geliyor kusuruma bakma:kedi:
merhaba canım
kıs yazdım yukarda görmediniz sanırsam kaydirigubbakcemile3
test yaptım negatif
zaten kan değerlerim düşük olduğunde adet olamadığıma emin gibi bişidim
hayırlısı olsun
yazını görmemiştim canım, inşallah bir dahaki ay ozaman.hayırlı zamanda gelsin bebeklerimiz.bu arada yeni olduğum için soruyorum.nekdar zamandır bekliyorsun.
sağol canım
bizim 4 bitti 5. senemizdeyiz
senin ne kadar oldu ???
ya arkadaslar hakkaten stresli bir durum bu ya. Gunleri hesapla sonra yumurtlama gununu tuuttrmaya calis falan. Biz bu ay cok istedik. Bakalim aralik basinda belli olacak. Ama bu stresi de yasadim yani.sizi bilmiyorum ama belki bir hafta ruyamda hep ayni seyi gordum. Cıft cızgı:) esim artik suratima bakip yine mi diyodu sabahlari:) neyse insallah hepimiz icin hayirlisi olur. Rabbim hayirlisiyla nasip etsin hepimize.
valla daha önce hiç olmadım cnm hamiş hiç o duyguyu yaşamadım. ama çok okudum mesela mide bulantısı her hamilede olmuyor. kasıklarda batma olur. göğüslerin büyür ve acır ellediğin zaman. sonra bazı gebelerde olan belirtiler; ağzında demir tadı gibi bir tat olur. idrarın koyu sarı olur. baş dönmesi olur. mide ekşimesi olur. bildiğim bu kaadr cnm kafamçokkarıştı
[ı]
anladım cnm goguslerım buyudu ve acıyor ıdrarımkoyu sarı ve kokulu ılaçkokusu gıbı.baska bı etkı yok cnm:)[/ı]
hoş bulduk çiğdoşum sen nasılsın??
kıslar ben geldimmmmmmmmmmmmm
nurtenim kısss bende tarla oynuyorum tarlamı büyütmem için 2 tane komşuya ihtiyacım var benim komşuö olurmusun?:asigim:
nurtenim kısss bende tarla oynuyorum tarlamı büyütmem için 2 tane komşuya ihtiyacım var benim komşuö olurmusun?:asigim:
tabiki kuşum ne demek
ama ben nasıl yapılır bilmiyom
dün başladım daha oynamaya
yani anca domates olabildim tarlamdaki yabani otları bile bitiremedim
ay sorma ben oynucam diye açtık kocişle
şimdi kociş bana bırakmıyo tarlayı :roflol: