E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #44.401
nurtişşş özel yazdımm sanaaaa
bende oynamak istiyom benn oluyim mı komşun nn
kızlar oyundan bahsedıyosunz ya ikiznde farklı oyundna bahsedıyosunuz:)))
yabanı ottan bahseden arkadaş sen bahcivanalr dıyarındna bahsedıysoun dımı bende oyunuyom onu diğer arkadaştaa farmvılleden bahsedıyor
ölemiiiiiiiii
evet canım ben bahçivanlar diyarındayım
ama çiğdeme de behçivanlar diyarı linkini verdim
sanırım nilüfer facebookdan oynuyo ve onun ki farklı
hangı serverde oynuyosun ben server 3teyim
nurtiş kısss seni gördüm geldim bendedelikafaduldendelikafadulden
ayy evet taşıdılar ya:sinifsinif:eeeeeeeeeeee
hanisiniz lennnnnnn
nilüfer kıs senin dua topiğ taşındı mı bulamadım bi dahaaa
merhaba kızlar.ben geldim.ne haber?
canım senin günün geçtimi yada ne kadra var ve bu belirtiler ne zamandır varrr
kızlar dün beta hcg baktırdım,
hcg 3,96
prog 23,2 çıktı dr. gebesin dedi ama yarın tekrar baktıracam inşallah aklımda ki bütün şüpheler giderde emin olurum, darısı hepinize inş.
sağol canım
bizim 4 bitti 5. senemizdeyiz
senin ne kadar oldu ???
nurtencim biz 2,5 yıllık evliyiz.bu yaz karar vermiştik,oldu ama malesef hemen düştü.sonra haşimoto olduğumu öğrendim.şimdi yine istiyoruz ama yine düşük yapmaktan çok korkuyorum.
hcg 3,96
prog 23,2 çıktı dr. gebesin dedi ama yarın tekrar baktıracam inşallah aklımda ki bütün şüpheler giderde emin olurum, darısı hepinize inş.
cnm hayırlı uğurlu olsun allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp kımet etsin darısı bizim başımızı hihoyyyt hihoyyyta.s.
canım merhaba önce tebrikler... inşallah sağlıkla kucağına alırsın, hayırlı olsun,
bir şey sorabilir miyim, bu sonucunu kaç gün gecikmeyle aldın, benim de sat 21 Ekim, siklusuma göre 28 gün sayıyorum 17 kasımdan beri bekliyorum gelen giden yok, idrarda negatif çıkıyor, sabah ben de kan verdim ne çıkacak merak ediyorum, senin 5 in altında, 5 in altı olunca negatif diyorlardı ya...
hcg 3,96
prog 23,2 çıktı dr. Gebesin dedi ama yarın tekrar baktıracam inşallah aklımda ki bütün şüpheler giderde emin olurum, darısı hepinize inş.