- 24 Şubat 2009
- 2.318
- 3
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #44.341
canım günaydın valla ben içtim az önce =)a.s
Afiyet ve şifa olsunnn canımm bebişlerimi ve bizim için çok faydalı ihmal etmemek lazımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım günaydın valla ben içtim az önce =)a.s
Nurtennnnnn nerdesinn kısss ne oldu testttt varmı gelen gidennnn Kadriyecimmmm ne oldu biliyormusun hani ovulasyon testinde dedimya 7-8 günnn çokkkk silik çizgi çıktııı diye cuma yapmadım bende cumartesi bakıyım dedim bir yaptımmm Çifttt çizgiii gözlerimee inannamadımmm Allahtan haftasonuyduuu :kedi: arge yaptıkk bolbol bu arada testi gösterince benim saftirik kocam yine hamileyimm sandıı kalpten gidiyorduuu töbe töbee birgün hamilelik testini göstericem bu seferde ovulayon sanıp saldıracakkk :kedi:
slmverdım ama alan olmadı kıslar
bumu yani benim beklenen adet tarihim 16 aralık.beni de listeye ekleyebilirsin.bu arada nurten ve nix sizden haber bekliyoruz.nurten hala test yapmadın mıııııı.nix sende de bir daha ses çıkmadı.meraklandırmayın bizi.
günaydın canlarımmmmmmm
günaydın kıslar bol hamişli haftalar diliyorumm...
bumuyani canım yeni tarihim 20 aralık hayatım cuma günü kırmızılarım geldi....:
gunaydın kıslar nasılsınız
selam kızlarrrr hayırlı haftalarrrrr bol hamişli günlerrrr Folikleri içtiniz inşallahhh
Nurtennnnnn nerdesinn kısss ne oldu testttt varmı gelen gidennnn Kadriyecimmmm ne oldu biliyormusun hani ovulasyon testinde dedimya 7-8 günnn çokkkk silik çizgi çıktııı diye cuma yapmadım bende cumartesi bakıyım dedim bir yaptımmm Çifttt çizgiii gözlerimee inannamadımmm Allahtan haftasonuyduuu :kedi: arge yaptıkk bolbol bu arada testi gösterince benim saftirik kocam yine hamileyimm sandıı kalpten gidiyorduuu töbe töbee birgün hamilelik testini göstericem bu seferde ovulayon sanıp saldıracakkk :kedi:
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benımde dun ve bugun sılık çizgi var kaçıncı gunun senin benım 19.gunum
selam şekerkız candy:asigim: nasılsın?
kaydirigubbakcemile3
slmverdım ama alan olmadı kıslar
merhaba canım
günaydın canım iyiyiz sen nasılsınnnn
ıyıyım bende gun sayıyorum safak 5 bakalım
ıyıyım sen nasılsın cnm
bende iyiim canım ne olsun. bu ay boş geçti işte önümüzdeki maçlara bakacağız...
sende ne var ne yok
?:uhm:
anladım cnm hayırlısı bu ay calışmalar baya yogun gectı dıyebılırım .safak 5 gun sayıyorum ıste hayırlısıne ıse o olsun
CANIM HAYIRLISINI OLSUN İNŞALLAH HAMİŞ HABERİNİ ALIRIZ TATLIM. BELİRTİLERİN VAR MI HAYATIMMkaydirigubbakcemile5
gecen ay belırtılere cok takıldımcnm butun belırtıler gerceklestı ama hamış deıldım oyuzden fazla takılmamaya calışıyorum ates olcuyorum bıtek bı ınıyo bı cıkıyo.mesela hamöışolsamsuan ne gıbı belırtıler yasamam gerekıyo
kaydirigubbakcemile3
çk sevindim senin adına seni hep takip ediyorum allah tamamına erdirsin benimbebeğimde 32 haftalık oldu allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin