Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sendemı ovelasyon ettsı yapoıysoun benım 14 gunum hala çıkmadıçzigi 2gun onc eçok ınce çıkmış tı şimdi oda yok gecen ay 13.gun aşılamam yapılmişti

evet canım aldım geçen ay bu ay kullanmaya başladımm ama 7-8 gün hepp silik ilinci çizgi çıktıı dün kaybolduu anlamadım valla 7 gün çizgi nasıl çıktıı bilge bu testlerle hamile kaldı inşallah canım bizde kalırızzz

bugün adet olmam lazımdı 28 günde 1 atlamadan adet olurum...bu ay çok değişik şeyler yaşadım kasık batmaları,akıntılar v.s.
bugün adet olmadım o kadar çok istiyorumki...umarım dualarım kabul olur..c.tesi d.günüm o güne kadar olmazsam test yaparım...

inşallah hamişsindir canımm burdan kutlarızzz

arkadaşlar ben biraz önce buraya yazdım ama şimdi yazdıklarımı göremiyorum.sitede mi sorun var,ben mi yanlış birşey yapıyorum.

canım biz seni görüyoruz ama dünde ara ara kopukluklar vardıı

iyiyim çiğdemcim sen nasılsın
başım ağrıyo belim ve karnıma ağrılar giriyo
galiba geliyo benim kırmızı gıcık şeyyyyyyyy

Arkadaşlar bende bir sorun mu var.Ben adımı listede göremiyorum.

o ne denek arkadaşım ben anlıyamadım şimdi
listeyi düzenleyen arkadaşımız bumuyani
ona beklenen adet tarihini verdiysen görünce ekler seni
burda görmemiş te olabilir
insanlık halidir yani hemen sitem etmene anlam veremedim canım
anlıyorum sıkıntılı stresliyiz hepimiz ama bana göre daha ılımlı ve anlayışlı olabilirsin
burda birbirimize sitem için yokuz
arkadaşça dostca dertlerimizi paylaşmak için varız
kusuruma bakma nolur ama bu böyle canım

canım ben kimseye sitem etmedim.Kimseyi suçlayacak yada üzecek bir kelimede kullanmadım.Ben bu siteye yeni üye oldum.sizler kadar bilgili değilim şuan hangi konu nerde nasıl ve ben nasıl cevaplamam gerektiğini tam olarak anlamış değilim.onun için bende bir sorunmu var dedim.bu siteye girmemin amacı sizlerle dost olmak iyi güzel ne varsa paylaşmak.ınanın bu kadar yanlış anlaşıldığımı düşünmemiştim.

canım ben kimseye sitem etmedim.Kimseyi suçlayacak yada üzecek bir kelimede kullanmadım.Ben bu siteye yeni üye oldum.sizler kadar bilgili değilim şuan hangi konu nerde nasıl ve ben nasıl cevaplamam gerektiğini tam olarak anlamış değilim.onun için bende bir sorunmu var dedim.bu siteye girmemin amacı sizlerle dost olmak iyi güzel ne varsa paylaşmak.İnanın bu kadar yanlış anlaşıldığımı düşünmemiştim.

nolur kusuruma bakma canım
haddim olmayarak kırdım seni
adetim gelmek üzere ya sinir bastı beni gene
biraz sert çıkmışım
çok özür dilerim
affet beni nolurrrrrr a.s.

affettin mi beniiii
normalde hiç böyle diilimdir sadece adet zamanlarımda çekilmem
benim kocişte köşe bucak kaçar benden

canım ben kimseye sitem etmedim.Kimseyi suçlayacak yada üzecek bir kelimede kullanmadım.Ben bu siteye yeni üye oldum.sizler kadar bilgili değilim şuan hangi konu nerde nasıl ve ben nasıl cevaplamam gerektiğini tam olarak anlamış değilim.onun için bende bir sorunmu var dedim.bu siteye girmemin amacı sizlerle dost olmak iyi güzel ne varsa paylaşmak.İnanın bu kadar yanlış anlaşıldığımı düşünmemiştim.

canım sen üzülme nurten seni yanlış anlamışş olur öyle şeyler ama inan nurtişş bu topiğinn neşe kaynağııı bütün gül bizi güldürür o bizim neşeli şirinimiz aramıza hoşgeldin beklediğin adet tarihini yaz bumuyani arkadaşımız görür ekler seni listeye inşallah adetin gelmezzz de hamiş kalırsın hemena.s.

nurtiş ne yaptın kocişle konuştun mu tüp işinii

konuştum canım
oda olumlu baktı olur dedi
ama şu günlerde imkansız canım
biraz maddi sıkıntılarımız var
mayıstan sonta biraz rahatlıcaz
o zaman başlamayı düşünüyoruz canım
hastaneylede görüştüm
300 rapor parası alıyolar 800 hastane kendine alıyo 600-700 gibide ilaçlar tutar dediler
yani en fazla 2000 lira ödiceniz diyo
fiyat gayat iyi uygun ama bu aralar sıksıntıdayız
eve baya bi para döktük onun taksitlerinin bitmesini baklicez

X