- 13 Nisan 2009
- 7.255
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #43.801
""hey ruhhh geldiysen 3 kere masaya vuuuuurr""
dediğinde ben hemenccik gelcem
afiyet olsun bidenem.. benimde karnım çok aç bende gelebilirmiyiiimm senleeee:çok üzgünüm:
ay sağ olasın.. nasıl karnım aç anlatamam...
:hulya:
bende bu ay aşılama yapacaktım.klomen kullandım.dün vajinal ultrason yapıldı çok sayıda 27mm 20mm 10mm 10 tane çok sayıda yumurta oluşmuş.polikistik over.dr aşılamadan vazgeçti.kendiniz çalışın dedi.aşılama yapılamadığı için çok üzüldüm dua edin rabbim aşılamasız tuttdursun
eee anlat bakemm. naparsın... ne edersiiin..
benim adet yeni bitti yeni bir çalışma ayı daha başladı.. pazar nldu biliyonmu..
biz herzamangibi pazarları kaynantöre gitiik.. kaytam almış kendine.. keçiboynuzu.. hemide 2 kilo.. + keçiboynuzu pekmezi... ayol bunlar benden torun isterken benim kocişe kardeşmi yapçekler ne..kaydirigubbakcemile3
gayette geçler yani.. olurmu olur..kaydirigubbakcemile3
tabi ben kaptım keçiboynuzlarının yarısını... pekmez şişesinide kociş çarpmış... kaydirigubbakcemile3
yani bizde bu ay takviye sağlamkaydirigubbakcemile3
bizde harek şu...
kaynanatörün keçiboynuzu ve pekmezini çarpan güler ve kocişi
önce şöyle bi tadına bakarlarcokacimcoook azcıık keskindir pekmezin tadı :bbo: ama içmeye devam ederler(hemide bardağa koyarakkaydirigubbakcemile3 tahinsiz)cokacimcoook
aradan 1-2 saat geçer
bizimkilrde bir cereyan şeedeerdelikafadulden başta bizim güler naz eder :umursamaz:
ama sonra kaydirigubbakcemile
aradan bisüre geçer
1ay sonra (inşlh)
veeee beklenen sooon
:CüvCüv:
:lepi:
Arkadaşlar Merhaba
Bende aranıza yeni katıldım.Benide kasım aralık anne olmayı bekleyen anne adaylarına eklerseniz sevinirim.
7/12/2009 aralık
bende bu ay aşılama yapacaktım.klomen kullandım.dün vajinal ultrason yapıldı çok sayıda 27mm 20mm 10mm 10 tane çok sayıda yumurta oluşmuş.polikistik over.dr aşılamadan vazgeçti.kendiniz çalışın dedi.aşılama yapılamadığı için çok üzüldüm dua edin rabbim aşılamasız tuttdursun
Bir kısır yap; yanınada tavşan kanı çay...yemede yanında yatcokacimcoook
Arkadaşlar Merhaba
Bende aranıza yeni katıldım.Benide kasım aralık anne olmayı bekleyen anne adaylarına eklerseniz sevinirim.
7/12/2009 aralık
Aranızda ikinci bebek için hamile kalmaya çalışanlar varmı.Ben 2.bebeğin bu kadar zor olacağını bilmiyodum yaaa
hamileeeyyyyyiiiimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2
tebrikler bilcan çok sevindim darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhhhhhhh nurtene üçüz inşallahhhhhhhh:)))))))
HOŞGELDİN CANIM LİSTEMİZ İNŞALLAH SANA UĞURLU GELİRRR TEZ VAKİTTE HAMİŞ KALIRSINArkadaşlar Merhaba
7/12/2009 aralık
Ben de ben de hamiş olmak istiyorum Kasım-Aralık ayında.Beni de ekleyin beni de:sm_cool:
güler kıs noldu biliyon mu
ben o sana gönderdiğim örneğe başladım
sonra eteğini beceremedim kaydirigubbakcemile3
daha acemiyim tabi
şimdi başka bi örneğe başladım :roflol:
o duruyo ölece
bu örnekte çok güsel
sana onu da gönderim bak