Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bende bu ay aşılama yapacaktım.klomen kullandım.dün vajinal ultrason yapıldı çok sayıda 27mm 20mm 10mm 10 tane çok sayıda yumurta oluşmuş.polikistik over.dr aşılamadan vazgeçti.kendiniz çalışın dedi.aşılama yapılamadığı için çok üzüldüm dua edin rabbim aşılamasız tuttdursun

eee anlat bakemm. naparsın... ne edersiiin..

benim adet yeni bitti yeni bir çalışma ayı daha başladı.. pazar nldu biliyonmu..
biz herzamangibi pazarları kaynantöre gitiik.. kaytam almış kendine.. keçiboynuzu.. hemide 2 kilo.. + keçiboynuzu pekmezi... ayol bunlar benden torun isterken benim kocişe kardeşmi yapçekler ne..kaydirigubbakcemile3

gayette geçler yani.. olurmu olur..kaydirigubbakcemile3

tabi ben kaptım keçiboynuzlarının yarısını... pekmez şişesinide kociş çarpmış... kaydirigubbakcemile3
yani bizde bu ay takviye sağlamkaydirigubbakcemile3

bizde harek şu...
kaynanatörün keçiboynuzu ve pekmezini çarpan güler ve kocişi

önce şöyle bi tadına bakarlarcokacimcoook azcıık keskindir pekmezin tadı :bbo: ama içmeye devam ederler(hemide bardağa koyarakkaydirigubbakcemile3 tahinsiz)cokacimcoook
aradan 1-2 saat geçer

bizimkilrde bir cereyan şeedeerdelikafadulden başta bizim güler naz eder :umursamaz:

ama sonra kaydirigubbakcemile

aradan bisüre geçer

1ay sonra (inşlh)

veeee beklenen sooon
:CüvCüv:
:lepi:

Arkadaşlar Merhaba
Bende aranıza yeni katıldım.Benide kasım aralık anne olmayı bekleyen anne adaylarına eklerseniz sevinirim.
7/12/2009 aralık

Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin.Herşeyin bir zamanı var; zamanı gelmeden hiçbir şey olmuyor...
Ben de hamiş kalmak istiyorum hayırlısıyla hep birlikte:CüvCüv:

ay hadi inşallah kıssssss
kaynanadan önce tut elini bari
belki sizi özendirmek için yapıyodur kıs bellimi olur
:roflol:

inşallah canım

Bir kısır yap; yanınada tavşan kanı çay...yemede yanında yatcokacimcoook

ay çok da özledim kısırı yaaaaa
görümceme diyim evdeyken yapsın da bi yiyim yaw

Arkadaşlar Merhaba
Bende aranıza yeni katıldım.Benide kasım aralık anne olmayı bekleyen anne adaylarına eklerseniz sevinirim.
7/12/2009 aralık

hoşgeldin canım aramıza
bumuyani arkadaşımız listeyle ilgileniyo
o görünce akler seni canım

Aranızda ikinci bebek için hamile kalmaya çalışanlar varmı.Ben 2.bebeğin bu kadar zor olacağını bilmiyodum yaaa

hamileeeyyyyyiiiimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2

CANIM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNNN :teytey: :teytey: :teytey: BİZLEREDE TEZ VAKİTTE KISMET ETSİNNNN

tebrikler bilcan çok sevindim darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhhhhhhh nurtene üçüz inşallahhhhhhhh:)))))))

AMİNNNNNNNNNNN ANAM BİDE KIZ OLURLLARSA ÇILGIN NURTİŞŞ VE KISLARIII naniknanik :sm_cool: delikafadulden zemuszemus kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar Merhaba
7/12/2009 aralık
HOŞGELDİN CANIM LİSTEMİZ İNŞALLAH SANA UĞURLU GELİRRR TEZ VAKİTTE HAMİŞ KALIRSIN

Ben de ben de hamiş olmak istiyorum Kasım-Aralık ayında.Beni de ekleyin beni de:sm_cool:

SENDE HOŞGELDİN CANIMM LİSTEMİZ SİZE SİZDE BİZE UĞURLU GELİN İNŞALLAHH HEPİMİZZ HAMİŞ OLALIMM

güler kıs noldu biliyon mu
ben o sana gönderdiğim örneğe başladım
sonra eteğini beceremedim kaydirigubbakcemile3
daha acemiyim tabi
şimdi başka bi örneğe başladım :roflol:
o duruyo ölece
bu örnekte çok güsel
sana onu da gönderim bak

GÜlerım canım benım nasılsınnn Çok gÜldÜm yaa keÇıboynuzu senaryona ne dıyımm gerÇek olsun tezz vakıtteeee

AMİNNNNNNNNNNN ANAM BİDE KIZ OLURLLARSA ÇILGIN NURTİŞŞ VE KISLARIII naniknanik :sm_cool: delikafadulden zemuszemus kaydirigubbakcemile5

amanııınnnnnnnnn
savunun ulennnnnnnnnnnn
biz geliyooooozzzzzzzzzzzz

NE ÖRÜYONNN KIIIIII BANADA GÖSTER BEN HALA İP ALACAMDA ÖRECEMMMM YAZ GELİYOOO BİKİNİ YAPARIMM ÖRGÜDENN ANCA BU GİDİŞLEE :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…