- 13 Nisan 2009
- 7.255
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #43.721
Tabi canım göğüslerim şişmişti ve çok acıyodu dokunamıyodum onun dışında adet olucakmışım gibi karnım ağrıyodu ama sürekli değil ara ara birden bir sancı giriyodu ondan sonra sık wc ye gidiyordum bir de iştahım çok kesikti birşey yiyemiyordum hatırladığım bunlar canım senin de günün az kalmış hadi inşallah senin güzel haberini de duyalım da 2 bayram birden yaşayalım inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nurtencim sende belirti var mı öyle hiç ayy inşallah rabbim duy sesimizi ve burdaki arkadaşlarımıza tez zamanda bu güzel duyguları tattır amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
AMİN CANIM İNŞALLAH
PEK ÜMİDİM YOK AMA NE BİLİM
BENİM İLK GEBELİĞİMDE MİDEMDEN ÇOK ÇEKMİŞTİM BEN
SONRA ADET OLMAYA 1 GÜN KADAR KALA GÖĞÜSLERİME DOKUNAMIYODUM
ŞİMDİDE FECİ KASIK AĞRILARIM VAR
AMA İDRAR YOLU ENFEKSİYONUDUR DİYE TAHMİN EDİYORUM
K BÜYÜK İHTİMALLEDE ODUR
DİĞER BELİRTİLER YOK ÇÜNKÜM
HAYIRLISI OLSUN NAPİİM
4 SENE 2 AYDIR BEKLİYOM AZ DAHA BEKLERİM kaydirigubbakcemile3
Bİ DAHAKİ AYDA 30 DAN SAYMAYA BAŞLARIM kaydirigubbakcemile3
yorum yapan arkadaşlar hepinize çok teşekür ediyorum..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayağımı sürtüyorum peşimden gelinnn... artık 2. çizgim varla yok arası değil bariiz 2. çizgiyi gördüm.. ama çok sevinemiyorum açıkcası bir yanım sevinçli bir yanım tedirgin.. doktorum hamilesin diyene kadar rahatlayamacağım..
ekteki fotodaki gibi bugünkü testim bakar mısınız..
canım çok tebrik ederimmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
canımmm günaydınnn nasılsınnnn
çok tebrik ederim bitanem.. allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin.. bizler içinde dua et olurmu
kıslar naberrrrrrrr
kudretcim çok şükür seni gördüm yaaaa
sesin çıkmayınca çok endişelendim şükür ki iyisin
resimimis canım Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım hayırlı olsun
çiğdoşum iyiyim canım sen nasılsın
Canım tebrik ederim inşallah korktuğuna uğramazsın normal bir gebeliktir iyi düşün iyi olsun darısı bütün arkadaşlarımızın başına inşallah alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.:teytey::sm_cool:
Canım tebrikler hadi aynı benim gibi olmuşsun :)) bende hala inanamıyorum hamile oldğu heralde ultrasonda görünce biraz fark etcez..Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bebekler nasip etsin inş hepimizee hadi ekrar gözün aydın
merhaba hanımlarrr keyifler nasıl bakalımm??
benim işler yoğun fırsat buldukça kk dayım
ben pek yazışmasamda herkesten haberdarım takipcinizim yanii
iyidir tatlım senden naberrr
4 gün kalmış kızzz inşallahhhh gelmiştir böcüğünnnnnnnnn
benimde hala öle canım hatta bende idrar yollarımımı acaba üşüttüm diyorumaşırı kasıklarım ağrıyo başkada bişi yok
oda üşütüyom işyerinde ondandır
1 haftadır kasıklarım çok kötü belim de öle,
korkutma kız insanı beaay benim 9. haftada gebeliğim sonlanmıştı ama
o 9 hafta boyunca karın ağrısı ve gaz ağrısı öldürmüştü beni
hatta bende afedersin kabızlıkda vardı
9 haftada 4 kilo almıştım o yüzden
eeee tabi yemiş yemiş çıkaramamış derler ya öleeee :roflol: