Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım benim hamilesin tebrikler a.s.a.s. allah tamamına erdirsin inşallahh...bizim için de dua et olur mu?

sağol canım benim. etmezmiyim tabiki ediyorum kendime her dua edişimde sizler için de dua ediyorum..inannırmısın heran desem yeridir.. Allahım güzel yüreğiniz kadar güzel şeyler yaşatsın inşallah hepinize.. rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah hepimize..

herkese günaydın
size sıcacık çay getirdim

60jq3lc0.gif

yorum yapan arkadaşlar hepinize çok teşekür ediyorum..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayağımı sürtüyorum peşimden gelinnn... artık 2. çizgim varla yok arası değil bariiz 2. çizgiyi gördüm.. ama çok sevinemiyorum açıkcası bir yanım sevinçli bir yanım tedirgin.. doktorum hamilesin diyene kadar rahatlayamacağım..

ekteki fotodaki gibi bugünkü testim bakar mısınız..

canım çok tebrik ederimmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
herkese günaydın
size sıcacık çay getirdim

60jq3lc0.gif

canımmm günaydınnn nasılsınnnn

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayağımı sürtüyorum peşimden gelinnn... artık 2. çizgim varla yok arası değil bariiz 2. çizgiyi gördüm.. ama çok sevinemiyorum açıkcası bir yanım sevinçli bir yanım tedirgin.. doktorum hamilesin diyene kadar rahatlayamacağım..
çok tebrik ederim bitanem.. allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin.. bizler içinde dua et olurmu..

gülerimmm hoşgeldinnn nasılsınnnn
hoşbuldum fıstığım.. seni sormalı sen nasılsın.. dikkat et kendine felaket girip salgını var.. herkez grip.. kimi görsem hapşuruyo.. hatta kociş bilem yeni iyileşti.. ödüm koptu domuz giribi mi diye.. hergün ateşini ölçtüm.. ama çok şükürki normal mevsimsel giripti iyileşti..

kıslar naberrrrrrrr

kudretcim çok şükür seni gördüm yaaaa
sesin çıkmayınca çok endişelendim şükür ki iyisin
resimimis canım Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım hayırlı olsun
çiğdoşum iyiyim canım sen nasılsın

Canım tebrik ederim inşallah korktuğuna uğramazsın normal bir gebeliktir iyi düşün iyi olsun darısı bütün arkadaşlarımızın başına inşallah alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.:teytey::sm_cool:

ben de iyiyim allah a şükür canım resimimiş i duydum çok sevindim burdaki arkadaşlarım arasında hamile olanı duyduğum zaman hamile olduğumu öğrendiğim kadar çok seviniyorum inşallah darısı sizlere canım

amin canım inşallah
allah razı olsun

nurtenimmm iyiyimm canımm sen nasılsın şafak 4 olmuşş inşallah gelir bebişinnn

AMİN BİTANEM İNŞALLAHHHHH
SENİN ŞEFAK 10 DİMİ
BU AY ŞEFAK SAYMAK GELDİ İÇİMDEN BİLMİYORUM YAAAAAA
GENE BOŞA SAYMIŞ OLCAM EMİNİM AMA
ÜMİDİMDE YOK HİÇ
AMA GENEDE SAYIYOM NE AKLA HİZMET YAPIYOSAM kaydirigubbakcemile3

Esracım daha gebelİĞİnİ ÖĞrenmeden Öncekİ belİrtİlerİnİ yazabİlİrmİsİn

Tabi canım göğüslerim şişmişti ve çok acıyodu dokunamıyodum onun dışında adet olucakmışım gibi karnım ağrıyodu ama sürekli değil ara ara birden bir sancı giriyodu ondan sonra sık wc ye gidiyordum bir de iştahım çok kesikti birşey yiyemiyordum hatırladığım bunlar canım senin de günün az kalmış hadi inşallah senin güzel haberini de duyalım da 2 bayram birden yaşayalım inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nurtencim sende belirti var mı öyle hiç ayy inşallah Rabbim duy sesimizi ve burdaki arkadaşlarımıza tez zamanda bu güzel duyguları tattır amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

X