-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #43.701
canım benim hamilesin tebrikler a.s.a.s. allah tamamına erdirsin inşallahh...bizim için de dua et olur mu?
yorum yapan arkadaşlar hepinize çok teşekür ediyorum..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayağımı sürtüyorum peşimden gelinnn... artık 2. çizgim varla yok arası değil bariiz 2. çizgiyi gördüm.. ama çok sevinemiyorum açıkcası bir yanım sevinçli bir yanım tedirgin.. doktorum hamilesin diyene kadar rahatlayamacağım..
ekteki fotodaki gibi bugünkü testim bakar mısınız..
herkese günaydın
size sıcacık çay getirdim
herkese gunaydınnn
ikramlarımı hazırladım akşama yemegımı yaptım geldımmmm
çok tebrik ederim bitanem.. allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin.. bizler içinde dua et olurmu..yorum yapan arkadaşlar hepinize çok teşekür ediyorum..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayağımı sürtüyorum peşimden gelinnn... artık 2. çizgim varla yok arası değil bariiz 2. çizgiyi gördüm.. ama çok sevinemiyorum açıkcası bir yanım sevinçli bir yanım tedirgin.. doktorum hamilesin diyene kadar rahatlayamacağım..
hoşbuldum fıstığım.. seni sormalı sen nasılsın.. dikkat et kendine felaket girip salgını var.. herkez grip.. kimi görsem hapşuruyo.. hatta kociş bilem yeni iyileşti.. ödüm koptu domuz giribi mi diye.. hergün ateşini ölçtüm.. ama çok şükürki normal mevsimsel giripti iyileşti..gülerimmm hoşgeldinnn nasılsınnnn
yorum yapan arkadaşlar hepinize çok teşekür ediyorum..
iyiyiz esracım sen nasılsın
ben de iyiyim allah a şükür canım resimimiş i duydum çok sevindim burdaki arkadaşlarım arasında hamile olanı duyduğum zaman hamile olduğumu öğrendiğim kadar çok seviniyorum inşallah darısı sizlere canım
nurtenimmm iyiyimm canımm sen nasılsın şafak 4 olmuşş inşallah gelir bebişinnn
Esracım daha gebelİĞİnİ ÖĞrenmeden Öncekİ belİrtİlerİnİ yazabİlİrmİsİn