Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar ...valla sizlere faydası olurmu bilmiyorum ama ben olur ümidiyle yapıyorum yıllar önce bende de pko vardı hem adet olamıyordum saglıklı bir şekilde hemde anne olamıyordum 4 yıl dır .allah ıma hamd olsun ki şimdi bebeyim benimle .sizlerde bir gün anne olacaksınız inanın buna bu arada kimyasal ilaçların hiç bir etkisi olmuyo pko ya yani ilaç tedavileriyle yok oluyo sonra tekrar nüksediyo.her neyse ben tavsiye üzerine bir ilaç kullandım bitkisel bir ilaç hem kistlerim kayboldu hemde hamile kaldım tabi 3 yıl önceydi şimdi ikinci çocuguma hamileyim ...kullandıgım ilacı yapan aile nin tf vereyim size .olurya belki size sebeb olurum .her neyse sizler yinede ümidinizi kesmeyin .bir gün olucak bebeleriniz ..kib size tf vereyim açın görüşün ..tabi karar sizin ne ben sizi tanıyorum ne siz beni 0537 597 15 07 sadece size de faydalı olur düşüncesiyle yazıyorum .arayın görüşün bizde bu numara dan görüşmüştük.

ıkıncı Çızgı sılıkte olsa hamılesındır canım Şımdıden tebrık ederım bence kesın var

canım benimde 10-11 kasımdı olmadım test yaptım silik çıktı kan testi yapırdım gebeliğim çıktı..hadi hayırlısı hamilesindir inş kan testi yaptır istersen...

canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

arkadaşlar benim adet tarihim 10 kasımdı hala adey olmadım.. test yaptım 2. çizgi çok çok silik..

canım ikinci çizgi silikte olsa bence hamilesin bir daha test yapmadın mı hadi hayırlısı inşallah hamilesindir canım ayyy ne güzel ya burdaki arkadaşlarımız hep hamiş olsalar bir an önce inşallaaaaaaaaaah ya Rabbim duy sesimizi:Saruboceq:

sağol canım düşüncelerin için
arkadaşlar benim adet tarihim 10 kasımdı hala adey olmadım.. test yaptım 2. çizgi çok çok silik..
ayy hamile olasılığın çok yüksek :lepi:
kızlar benim adetim de 10 kasımdı ve hala adet olmadım inş.hamileyimdir
ayyy hadi inşallah hamilesindir:Saruboceq:
iyi akşamlar kızlar ne var ne yok

canım ne yapayım ya şuan tvde bri kadının 8 zi var onu izliyorumdelikafadulden
çok şekerler ya hepsi brden ağlıyor acıkıyor delikafadulden

canım benimde 10-11 kasımdı olmadım test yaptım silik çıktı kan testi yapırdım gebeliğim çıktı..hadi hayırlısı hamilesindir inş kan testi yaptır istersen...

Canım hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbimalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey:

Ayy eminim şekerlerdir de Allah yardım etsin sekizine birden nasıl bakıyo ya gerçekten işi çok zor::ecrin_bebek:gamyoncuiremsu:ecrin_bebek::ecrin_bebek:gamyoncuiremsu:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…