Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kudretim canım senin adına sevindim:)
oyyy oyyy kuşum benim cinsiyetide yakında belli olur kızz:ecrin_bebek:

canım benim çok sağol kız özledim ben sizi cinsiyeti herhalde 1 ay sonra belli olur ben bu gece rüya gördüm doğum yaptım kucağımda bi kız çocuğu ama çok güzeldi tombul ve kocamandı ayyy

bende bu kürü incir kürüyle deneyeceğim ama adetim o kadar enteresanlaştıkimafoldumben
ne sosyal hayatım kaldı ne cinsel:KK43:
ayyyyyyy dünde lekelenmem başlamıştı bugün yok ama karnım adet olucakmışım gibi feci sancılanıyor
adetlerim nekadar enterasanlaştı yaaaamafoldumben

canım benim adet olmadıysan halen ümidimiz var kızzzzzzz yoksa hamilemisin lekelenme bendede olmuştu ve sürekli adet olucakmışım gibi ağrı çekiyordum inşallah seninde vardır

ayy ben bayılırım kız çokcuklarına yaaaaa:emir_bebek:
bizde seni özledik kudretim ALLAH biliyorya dün geçtin aklımdan dedim nasıl diye

ayy ben bayılırım kız çokcuklarına yaaaaa:emir_bebek:
Bizde seni özledik kudretim allah biliyorya dün geçtin aklımdan dedim nasıl diye

benimde aklımdan çıkmıyosunuz ne oldu hamile kaldılarmı diye ama hep duacıyım sizlere dün eşime diyorum allah onlardan razı olsun diye onlarada bebişlerini göndersin ben sizlerden çok şeyler öğrendim onlar beni böyle yüreklendirdiler böyle böyle yap dediler diyorum eşime oda dua ediyor size

canım bende sizi özledim ne güzel bulantıların olmaması seni çok iyi anlıyorum bendende kan gelmişti o hafta korkudan üzüntüden duramamıştım bişey olucak diye allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yarabbim tüm isteyenlere versin bende dün gördüm teyzesi elini havada tutuyodu o onda dünyayı unuttum bebişime kilitlendim çok güzel ya

Evet anneme çekmişim bu konuda onun da hiç bulantısı olmazmış ama benim bir teyzem tam 9 ay boyunca yüzünüze gül suyu hep çıkardı o kadar kötüydü ki ben hep dua ediyordum onun gibi olmam inşallah diye şükür ki dualarım kabul oldu öyle olmadı çünkü çok kötü

vedacım kızn mı oluyo gamyoncuiremsu
tebriklerrrrrrrrrrr canımmmm

canım hoşgeldin nerelerdesin sen bakim hiç göremiyorum seni yok kız rüyamda gördüm kızımın olduğunu daha cinsiyeti belli değil eli ayağı düzgün sağlıklı olsun kız veya erkek farketmez ama bişey itiraf edeyim bende erkek çocuklarına bayılıyorum niyeyse

nilüfercim test yapmış mıydın daha önce hiç böyle olmuşmuydu adetin ayyyyyy inşallah hamilesindir canım yaa hayırlısıyla:Saruboceq:

Esracım maŞallah bÜyÜmÜŞ benımkısı 11+3 oldu ıkılı tarama testı ıÇın dÜn kan verdık hayırlısı ınŞallah

canım yıllardır test yaptım ben 3-4 aydır yapmıyorum hiç içimden gelmiyor test yapmak ama böyle ben çok oldum ilk defa değil yamafoldumben

X