Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Kızlarrrr ne bu topıkınnn halıııııııı toplanınnn bakımmm huzaeyfe Çayyları getırr kadrıŞ gÜler sızde baŞ kÖŞeye oturun nılÜÜÜÜÜ kek pıŞmedımııı nurtenn anlat bıŞeylerrr Şenlenelımmmm aaa olmuyorrr amaaa

zmlkek31ax3.jpg

kıs kimsecikler yok gene
biz yiyelim bari keki hani çaylaarrrrrrr

Günaydın,
pozitif düşün bugün
sonra gül, kahkaha at
ve hatta katıla katıla gül,
korkma siyah renk gidecek önce
günün pozitifleşecek
gökkuşağı gibi aynen renk renk
bil ki; 7 renkten oluşan renk beyazdır
ve gülmek bulaşıcıdır
haydi bulaştır...
gunaydin1.gif

ayy moralım Çok bozuk Çok sınırlıyım kızlar.
EŞım normalde bugun 5te eglıyor az once baktım kapı aÇıldı eŞım geldı hayırdır dedım.meger oglen gelmıŞ arkadaŞının dÜkkanındaymıŞ.Şımdıde balıga gıttı nasıl sınıroldumya burdayım dıye arasana dedım. Temızlıkyapcam gelme demıŞtım ona ee gelem dedınya dıyor gelme dedıysem gıttearkadaŞın orda oyalan dmedımya dedım.sÜpÜrgem bozuldu ona bak dedım Şımdı bakamam dedı yarım kaldı ıŞım sınıroldum.
AkŞamda bbanesı gelıyor kayınvalıdeme.bıde beı ÖĞÜrlÜyor sne oraya gıt ben eglırım dıyor gıtmıcme dedım gel akŞam burdan gıderız dedım.ee ben ım nezaman gelcegım bellı olmaz dıyor babanen gelıyorsa senın balıkta ne ıŞın var dedım?
Sınırlerıme hakım olmaya calıŞtım ama Çok sınırlendım yaaa

kadriyecim erkek milleti işte boşver
bende dün benimkiyle atıştım
bayramda istanbula annemlere beni tek göndercekmiş
bende kızdım
neymiş paramız yokmuş
ev borcu ödüyomuşuz
bende sinir oldum

kadriyecim erkek milleti işte boşver
bende dün benimkiyle atıştım
bayramda istanbula annemlere beni tek göndercekmiş
bende kızdım
neymiş paramız yokmuş
ev borcu ödüyomuşuz
bende sinir oldum

kenıd gelmicekmi senı yanlız göndercek .
bizimkıde bu saat oldudahagelmedı

kadrişim nurtenim boş verin bu dertleri diyeceğim ama olmayacak biliyorum boş verinnnnnnnnnnnnnnnnn tek derdimiz bu olsun saldım çayıra mevlam kayıra deyi verin:hulya:

sarma sarıyoroum sıkıntıdan bende yaa.aslında iyide oldu eşimin evd eolmamsı rahatrahat sarmamı sarıyorum pazrtesıye gunumvarda 15 kişi falan.
sarmamı şimdiden sarayımda pazrtesıde diğer ikramlarımı yparım

X