Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

HoŞgeldın kadrıye ıyıyız canım sen nasılsın bıraz dınlen kızz sÜreklı ıŞ yapıyosun bu ne bÖyle

bugun 12.gunum ben ovalasyon testınde 2.çizgiyi görmedım hala ya aşılama da 13.gun oldum aşılamayı ama hala çizgiyok silik falan da yok

kadrişim hş geldin
canım zaten biz yumurtlamadığımız için adetimiz düzensiz oluyor ve gecikiyor bu gecijkmelerde hormonlarımızı etkiliyor ve yumurtamızda olsa bu seferde hormonlar yüzünden gebe kalamıyoruz:KK43:
mesela ben u ay yumurtlamadım bende pko olduğu için yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlıyorum:KK43:

ya kadrişim ben dün tarlamı biçtim ektim ama hiçbiri olmamış topladıklarım geri gelmiş çürümüşler ya:KK43:
kaç defadır böyle oluyor sıktı beni artık:KK43:
burada bile tarlam çorak:KK43:
uff konuyla alakasız oldu ama merak ettim neden böyle oluyor??

ben pko olduğum için tedaviye giderken eğer yumurtam olmamışsa adetime yakın ağrı ve baskı oluyordu yumurtlamadığım için..
ama eğer yumurtam olmuşsa adetime yakın ağrı ve baskı olmuyordu, o yüzden yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlıyorum ben zati dört dörtlük pkoyum
bu ayda yuutlamadığımı düşünüyorum çünkühala sol tarafımdaki yumurtalığımda feci bir şekilde ağrı ve baskı var o yüzden de adet olamıyorum ve lekelenmem oluyor işte bu yüzden test yapmaya korkuyorum:KK43:

işte o baskı ve ağrı yumutlamadığımıza işaret:KK43:
evet ya ben bu ay yuurtlamadım o yüzden hiç boşuna ümitlenmeyim
yumurtlamadığımız için adet olamıyoruz ve yumurtamız rahime baskı yapıyor rahimde baskıdan adet göremiyor
ayy biraz saçma anlatmış olabilirim ama ben 5 yıllık bir tecrübeli olarak artık anlıyabiliyorum

rufeydam hoş geldin opuyorumnanaktan
hbcanım opuyorumnanaktan
canım hoşgeldin nerelerdesin sen bakim hiç göremiyorum seni yok kız rüyamda gördüm kızımın olduğunu daha cinsiyeti belli değil eli ayağı düzgün sağlıklı olsun kız veya erkek farketmez ama bişey itiraf edeyim bende erkek çocuklarına bayılıyorum niyeyse

buralardayım ama çok fazla takılmıyorum nette
takıldıkça daha çok taktıgımın farkına vardımkafamçokkarıştı

ben pko olduğum için tedaviye giderken eğer yumurtam olmamışsa adetime yakın ağrı ve baskı oluyordu yumurtlamadığım için..
ama eğer yumurtam olmuşsa adetime yakın ağrı ve baskı olmuyordu, o yüzden yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlıyorum ben zati dört dörtlük pkoyum
bu ayda yuutlamadığımı düşünüyorum çünkühala sol tarafımdaki yumurtalığımda feci bir şekilde ağrı ve baskı var o yüzden de adet olamıyorum ve lekelenmem oluyor işte bu yüzden test yapmaya korkuyorum:KK43:

canım bende pkoluyum biraz önce de dediğim gibi 4 kere soğan kürü yaptım hepsinde de kist olduğu için yaptım kistler hepsinde de kayboldu sonra dr um glukofen verdi onu kullandım bir de incir kürü derken hepsi birden işe yaradı heralde siz kullandınız mı glukofeni hiç:uhm:

rufeydecim ya insan heryerde takıyor valla kafasına netle alakası yok bence ben 1 seneye yakındır buralardayım daha öncesine 6 yıl ne oldu hani bebek nerede??
tabi herkes farklı olabilir
ayyy benim yapmadığım şey kalmadı ya yüzmeye bile gittim yok nefile zayıfladım yok nafile kafadan bile attım yok nafile mafoldumben

canım bende pkoluyum biraz önce de dediğim gibi 4 kere soğan kürü yaptım hepsinde de kist olduğu için yaptım kistler hepsinde de kayboldu sonra dr um glukofen verdi onu kullandım bir de incir kürü derken hepsi birden işe yaradı heralde siz kullandınız mı glukofeni hiç:uhm:

canım ben 5 aydır glukofen kullanıyorum düzenli bir şekilde
2 kerede soğan kürü yaptım ayyy bu ayda yapacaktım soğan kürünü eşim yapma dediyasenağlama
onun yüzünden yapmadım birtürlü adet olamıyorum incir kürünede bu ay başlayacaktım ama hala düzgün birşekilde adet olamadığım için başlıyamıyorum
incirleride aldım kurtlanacaklar nerdeyse:çok üzgünüm:

rufeydecim ya insan heryerde takıyor valla kafasına netle alakası yok bence ben 1 seneye yakındır buralardayım daha öncesine 6 yıl ne oldu hani bebek nerede??
tabi herkes farklı olabilir
ayyy benim yapmadığım şey kalmadı ya yüzmeye bile gittim yok nefile zayıfladım yok nafile kafadan bile attım yok nafile mafoldumben

aslında dgru ama ben çok kaptırıyorum kendimi akşama kadar pc başında şu belirti bu belirti derken inanıyorum iyce adet olunca da çok üzülüyorumm
bu konuyu çok konuşmamaya ve dşünmemeye karar verdim tabi becerebildigim müddetçe:)

canım ben 5 aydır glukofen kullanıyorum düzenli bir şekilde
2 kerede soğan kürü yaptım ayyy bu ayda yapacaktım soğan kürünü eşim yapma dediyasenağlama
onun yüzünden yapmadım birtürlü adet olamıyorum incir kürünede bu ay başlayacaktım ama hala düzgün birşekilde adet olamadığım için başlıyamıyorum
incirleride aldım kurtlanacaklar nerdeyse:çok üzgünüm:

glukofen bende kulllanıyorum aslında sabah akşam kullanmamlazım ama benim kahvaltı alışkanlıgım olmadıgı için genelde gündüz 1 tane kullanıyorum baze de akşam yatarkn 2.yi alıyorum inşallah faydasını görürüm

aslında dgru ama ben çok kaptırıyorum kendimi akşama kadar pc başında şu belirti bu belirti derken inanıyorum iyce adet olunca da çok üzülüyorumm
bu konuyu çok konuşmamaya ve dşünmemeye karar verdim tabi becerebildigim müddetçe:)

hakkımızda hayırlısı canım dua etmekten başka çaremiz yok:çok üzgünüm:
o herşeyi bilen ve işitendir inşallah birgün mükafatımızıda verecek:çok üzgünüm:

glukofen bende kulllanıyorum aslında sabah akşam kullanmamlazım ama benim kahvaltı alışkanlıgım olmadıgı için genelde gündüz 1 tane kullanıyorum baze de akşam yatarkn 2.yi alıyorum inşallah faydasını görürüm

ayy kız bende senin gibi yapıyorum bende geç kalkıyorum o yüzden öğlene denk geliyor akşamlarıda çok geç yattığım için geceye enk geliyor

hakkımızda hayırlısı canım dua etmekten başka çaremiz yok:çok üzgünüm:
o herşeyi bilen ve işitendir inşallah birgün mükafatımızıda verecek:çok üzgünüm:
inşalla canımyaaaaaaaaa
ayy kız bende senin gibi yapıyorum bende geç kalkıyorum o yüzden öğlene denk geliyor akşamlarıda çok geç yattığım için geceye enk geliyor

dr sölesem kızar ama söleyemiyorum da:kedi:
inşallah işe yarıyodur

X