- 24 Mart 2009
- 2.379
- 8
- 40
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #43.641
HoŞgeldın kadrıye ıyıyız canım sen nasılsın bıraz dınlen kızz sÜreklı ıŞ yapıyosun bu ne bÖyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi pazarlar arkadaşlr... nasılsınız. bugun çok işim var ama size bı bakim dedım .)
vedacım esracım sizdede oluyormuydu adetinize yakın sağ veya sol tarafınızda ağrı ve ya baskı??
vedacım esracım sizdede oluyormuydu adetinize yakın sağ veya sol tarafınızda ağrı ve ya baskı??
hbcanım opuyorumnanaktanrufeydam hoş geldin opuyorumnanaktan
canım hoşgeldin nerelerdesin sen bakim hiç göremiyorum seni yok kız rüyamda gördüm kızımın olduğunu daha cinsiyeti belli değil eli ayağı düzgün sağlıklı olsun kız veya erkek farketmez ama bişey itiraf edeyim bende erkek çocuklarına bayılıyorum niyeyse
ben pko olduğum için tedaviye giderken eğer yumurtam olmamışsa adetime yakın ağrı ve baskı oluyordu yumurtlamadığım için..
ama eğer yumurtam olmuşsa adetime yakın ağrı ve baskı olmuyordu, o yüzden yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlıyorum ben zati dört dörtlük pkoyum
bu ayda yuutlamadığımı düşünüyorum çünkühala sol tarafımdaki yumurtalığımda feci bir şekilde ağrı ve baskı var o yüzden de adet olamıyorum ve lekelenmem oluyor işte bu yüzden test yapmaya korkuyorum
canım bende pkoluyum biraz önce de dediğim gibi 4 kere soğan kürü yaptım hepsinde de kist olduğu için yaptım kistler hepsinde de kayboldu sonra dr um glukofen verdi onu kullandım bir de incir kürü derken hepsi birden işe yaradı heralde siz kullandınız mı glukofeni hiç:uhm:
rufeydecim ya insan heryerde takıyor valla kafasına netle alakası yok bence ben 1 seneye yakındır buralardayım daha öncesine 6 yıl ne oldu hani bebek nerede??
tabi herkes farklı olabilir
ayyy benim yapmadığım şey kalmadı ya yüzmeye bile gittim yok nefile zayıfladım yok nafile kafadan bile attım yok nafile mafoldumben
canım ben 5 aydır glukofen kullanıyorum düzenli bir şekilde
2 kerede soğan kürü yaptım ayyy bu ayda yapacaktım soğan kürünü eşim yapma dediyasenağlama
onun yüzünden yapmadım birtürlü adet olamıyorum incir kürünede bu ay başlayacaktım ama hala düzgün birşekilde adet olamadığım için başlıyamıyorum
incirleride aldım kurtlanacaklar nerdeyse:çok üzgünüm:
aslında dgru ama ben çok kaptırıyorum kendimi akşama kadar pc başında şu belirti bu belirti derken inanıyorum iyce adet olunca da çok üzülüyorumm
bu konuyu çok konuşmamaya ve dşünmemeye karar verdim tabi becerebildigim müddetçe:)
glukofen bende kulllanıyorum aslında sabah akşam kullanmamlazım ama benim kahvaltı alışkanlıgım olmadıgı için genelde gündüz 1 tane kullanıyorum baze de akşam yatarkn 2.yi alıyorum inşallah faydasını görürüm
inşalla canımyaaaaaaaaahakkımızda hayırlısı canım dua etmekten başka çaremiz yok:çok üzgünüm:
o herşeyi bilen ve işitendir inşallah birgün mükafatımızıda verecek:çok üzgünüm:
ayy kız bende senin gibi yapıyorum bende geç kalkıyorum o yüzden öğlene denk geliyor akşamlarıda çok geç yattığım için geceye enk geliyor