Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

2 haftadır dınlenıyodum Çok Çok hastaydım grıpte olmuŞtum bulantılarımda ÖldÜrÜyo yarın ıŞ baŞı yapıcam ama Çok ŞÜkÜr 2 gÜndÜr bıŞeyler yemeye baŞladım ÖnÜmÜzdekı perŞembe 3 ayımız olucak teyzelerı annesıne Çok Çektırıyo ama ben razıyım kardeŞlerım yanıma gelmıŞtı dÜn gÖnderdım memlekete saĞolsunlar bana ıyı baktılar Şımdı bıraz daha ıyıyım

Belım Çok aĞrıyo halen oturduĞum yerden kalkamıyorum doĞrulamıyorum bu arada 7 kılo verdım hamılelıkte gÖrenler Çok ŞaŞırdı su bıle ıÇemıyordum serumlarla ayakta duruyordum neysekı yemeĞe baŞlıyorum yavaŞ yavaŞ Çok ŞÜkÜr topıĞede fazla gıremedım ama hep aklımdasınız sızı Çok Özledım

KadrıŞım kafana takma ÜzÜlme dıyıcem ama senı anlıyorum ınsan sınır oluyo ama yapacak bıŞey yok erkekler hep aynı bazen dÜŞÜnmeden hareket edıyolar

DÜn doktora gıttık teyzelerı artık bebıŞım tam ınsan gÖrÜnÜmÜnde Çok saĞlıklıymıŞ ense kalınlıĞı burun kemıĞı herŞey Çok normalmıŞ doktorum ıklı tarama testını ıstersen yaparız dedı ÇÜnkÜ herŞey normalmıŞ ama ben yınede kan verdım yapalım aklımız kalmasın dıye ellerını parmaklarını gÖrdÜm kafasını ıÇım bı hoŞ oldu kucaĞıma alınca daha mutlu olucam ınŞallah allahımdan dıleĞım ısteyen herkese bu duyguyu yaŞatsın bebıŞımı gÖrÜnce Çok mutlu oluyorum ben yaa

Bilgecim sen de benim gibi zor geçiriyosun galiba ben hem iştahsızlık hem bulantı çekiyorum düne kadar su içince bile çıkarıyordum hatta afedersiniz lavaboya yetişemeden çıkarıodum ortalığı batırıyodum suya hasret kaldım anlayacağın ama 2 gündür rahatı biraz yavaş yavaş geçiyo ben geçeceğine pek inanmıyodum ama 3 aydan sonra rahata kavuşucaz inşallah biraz daha dayanman gerekecek kuşum

Kızlar nerdesınız gelınde sohbet edelım bıraz Özledım hepınızı nılÜfer gÜler kadrıye bılge nurten ÇıĞdem seval canan bmen ayŞe nerdesınız bakımmm

Ayyyyy Çenem dÜŞtÜ konuŞacak o kadar Çok Şey varkı ıÇımde bırıkmıŞ aslında ben buraya Önemlı bıŞey yazmaya geldım hep aklımda bı tÜlÜ fırsat bulamıyordum yazmaya hazır aklımdayken sÖyleyeyım

Ben hamıle kalmadan Önce soĞan suyunu denemıŞtım ya asıl Önemlı olan ben o ay sÜreklı sumaklı soĞan salatası yedım yemeklerın yanında Çokta sevıyorum zaten soĞan suyunu fazla ıÇememıŞtım ama yınede kıstlerımı sÖkÜp atmıŞtı soĞanları ınce ınce doĞrayın ıÇıne bol maydanoz doĞrayın bol sumak bıraz lımon ve bırazda zeytın yaĞı sÜperr ben haftada 4-5 kere yedım bı yerden duymuŞtum Çok faydalı dıye kızlara sÖyleyeyımde yapsınlar dıye hep aklımdaydı lÜtfen sızde deneyın soĞan suyu ıÇemeyenler bu daha lezzetlı emı olun

Ayyyyy Çenem dÜŞtÜ konuŞacak o kadar Çok Şey varkİ İÇİmde bİrİkmİŞ aslında ben buraya Önemlİ bİŞey yazmaya geldİm hep aklımda bİ tÜlÜ fırsat bulamıyordum yazmaya hazır aklımdayken sÖyleyeyİm

Canım geldiğinine çok sevindim özlettin kendini baya benim hamilelik çok rahat geçiyo Allah a şükür hiç mide bulantım olmadı sadece bel ağrısı oldu ama geçenlerde çok korkuttu bebiş bizi çok az kahverengi bir akıntı oldu dr aradım bebeğin kalbi durmuş olabilir dedi ama ben nasıl üzüldüm bir bilsen sonra gittik dr a Allah tan bir sorun yokmuş hareket etmeye başlamıştı ellerini kollarını oynatıyodu onu görünce bütün üzüntülerimi unuttum Rabbim burdaki bebek isteyen bütün arkadaşlarımıza da tez zamanda yaşatsın inşallah:Saruboceq::Saruboceq::nazar:

oyy oyy konuş kadrişim topikimiz çok seissiz kaldı zatenzemuszemus
seval artık girmiyor isimde ban almış heralde onun üyeliğide yok artık galiba

Canım geldiğinine çok sevindim özlettin kendini baya benim hamilelik çok rahat geçiyo Allah a şükür hiç mide bulantım olmadı sadece bel ağrısı oldu ama geçenlerde çok korkuttu bebiş bizi çok az kahverengi bir akıntı oldu dr aradım bebeğin kalbi durmuş olabilir dedi ama ben nasıl üzüldüm bir bilsen sonra gittik dr a Allah tan bir sorun yokmuş hareket etmeye başlamıştı ellerini kollarını oynatıyodu onu görünce bütün üzüntülerimi unuttum Rabbim burdaki bebek isteyen bütün arkadaşlarımıza da tez zamanda yaşatsın inşallah:Saruboceq::Saruboceq::nazar:

canım benim rabbimsizi korusungamyoncuiremsu
inşallah boncuğumuzu kucağımızada alacağız annesi:nazar:

canım benim rabbimsizi korusungamyoncuiremsu
inşallah boncuğumuzu kucağımızada alacağız annesi:nazar:

çok sağol canım inşallah Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin dualarım hep sizlerle ben bebeğime kavuşmak için 1 sene tedavi gördüm siz ne zamandır istiyosunuz canım

Ben hamİle kalmadan Önce soĞan suyunu denemİŞtİm ya asıl Önemlİ olan ben o ay sÜreklİ sumaklı soĞan salatası yedİm yemeklerİn yanında Çokta sevİyorum zaten soĞan suyunu fazla İÇememİŞtİm ama yİnede kİstlerİmİ sÖkÜp atmıŞtı soĞanları İnce İnce doĞrayın İÇİne bol maydanoz doĞrayın bol sumak bİraz lİmon ve bİrazda zeytİn yaĞı sÜperr ben haftada 4-5 kere yedİm bİ yerden duymuŞtum Çok faydalı dİye kızlara sÖyleyeyİmde yapsınlar dİye hep aklımdaydı lÜtfen sİzde deneyİn soĞan suyu İÇemeyenler bu daha lezzetlİ emİ olun

bende bu kürü incir kürüyle deneyeceğim ama adetim o kadar enteresanlaştıkimafoldumben
ne sosyal hayatım kaldı ne cinsel:KK43:
ayyyyyyy dünde lekelenmem başlamıştı bugün yok ama karnım adet olucakmışım gibi feci sancılanıyor
adetlerim nekadar enterasanlaştı yaaaamafoldumben

canım geldiğinine çok sevindim özlettin kendini baya benim hamilelik çok rahat geçiyo allah a şükür hiç mide bulantım olmadı sadece bel ağrısı oldu ama geçenlerde çok korkuttu bebiş bizi çok az kahverengi bir akıntı oldu dr aradım bebeğin kalbi durmuş olabilir dedi ama ben nasıl üzüldüm bir bilsen sonra gittik dr a allah tan bir sorun yokmuş hareket etmeye başlamıştı ellerini kollarını oynatıyodu onu görünce bütün üzüntülerimi unuttum rabbim burdaki bebek isteyen bütün arkadaşlarımıza da tez zamanda yaşatsın inşallah:saruboceq::saruboceq::nazar:

canım bende sizi özledim ne güzel bulantıların olmaması seni çok iyi anlıyorum bendende kan gelmişti o hafta korkudan üzüntüden duramamıştım bişey olucak diye allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yarabbim tüm isteyenlere versin bende dün gördüm teyzesi elini havada tutuyodu o onda dünyayı unuttum bebişime kilitlendim çok güzel ya

canımben soğan kürünü 4 kere yaptım ondan sonra da hamile kaldığım ay incir kürü yaptım ilk 21 günü yaptıktan sonra hamile olduğumu öğrendim bence de yap işe yarıyo ben inanıyorum Allah ibrahim saraçoğlundan razı olsun ona çok dua ediyorum

X