Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

slm arkadaslar ilk defa katiliyorum bir sorum olucakti ovulasyon testi tam olarak ne anlama geliyor ve nezaman yapiliyor,yardiminiz icin tsk
canım ovulasyon testi yumurtladığın zamanı gösteriyor idrarında bhcg seviyesi yükseldiğinde test çift çizgi gösteriyor 36 saat içinde yumurtan çatlayıp döllenmeye
hazır hale gelecek haberini veriyor sana sende çift çizgiyi gördüğün zaman çalışmalara başlıyorsunuz.. umarım açıklayıcı olmuşumdur kaydirigubbakcemile3

:slm arkadaslar ben ilk defa katiliyorum bir sorum olacakti ovulasyon tesi tam olarak ne anlama geliyor ve nezaman yapiliyor yardiminiz icin tsk

slm canlarım nasılsınız ne var ne yok keyifler yerinde mi ben de geçmişe bakıyorum amma kaynatmışsınız

:slm arkadaslar ben ilk defa katiliyorum bir sorum olacakti ovulasyon tesi tam olarak ne anlama geliyor ve nezaman yapiliyor yardiminiz icin tsk

bu arada adetin bittikten sonraki günlerde yapabilirsin yani adetinin başlagıcından itibaren 11. 12. günlerde başlayabilirsin..

canım sayfayı yenilemem gerkiyo
cevapları göremezsin yoksa

slm canlarım nasılsınız ne var ne yok keyifler yerinde mi ben de geçmişe bakıyorum amma kaynatmışsınız

hoşgeldin canım
iyiyiz biz bebeişinle sen nasılsın canım

bu arada gülerim msn sözüne bayıldım ya
seni çekemeyenler anteni neresine takıcak kısssssss :roflol:

ya nilüfer yapmaaaaaaa
bu aralar fil yesem de doymuyom zaten
aman canım istedi yaaaaaaaaa
eve gidip pişirsem mi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…