- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 45
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #43.381
kız bilge cizelgen pek bi cicizemuszemus
şindik senin meleğin 9 hafta 4 günlükmü mşlh mşlh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıs silikte çıksa o geceleri boş geçirme benimde öleydi hep silikti ama hamiş kaldım
üst üstüde olsa yap mutlaka:jeyyar:
kısaca durumumu özetlemek gerekirse
:dance: önce seviniyorum
:CüvCüv: epeydir beklediğim hamilelik sonunda gerçekleşmiştir
:1shok:delikafadulden ve öğreniyoruz 2kizmişler
:ecrin_bebek::ecrin_bebek: başlıyoruz 2kiz hayelleri kurmaya
1-2 yıl sonra
başlıyorlar yaramazlıklara
:sm_cool::sm_cool:
:tomato::tomato:
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu hangibirini tutacağımı şarırıyorum.. biri mutfaktan çıkıyo diğeri banyodan :1shok:
ve güleriiin hazin sonu akannehir
allah rahmet eylesin iyi bilirdik kendisini:Saruboceq:
ukla hamilemisin yoksa:dance:
kıs silikte çıksa o geceleri boş geçirme benimde öleydi hep silikti ama hamiş kaldım
üst üstüde olsa yap mutlaka:jeyyar:
kız bilge cizelgen pek bi cicizemuszemus
evet tatlım sonunda dualarımız kabul oldu ya...opuyorumnanaktan
bilgem bende seni bekliyordumm sorucaktımm nasıl yapalım diyee sen çok yaşa emi bebişinle eşinle sağlıklı uzun bir ömür geçirr
çok sevindim tebrikler canım
inşallah sorunsuz sağlıklı bi hamilelik geçirirsin:Saruboceq:
aman çok dikkatli ol beslenmene özen göster bol bol dinlen yorulma bol bol su iç ilk baslarda bunlar çok önemli kalp atışlarını duydunuz mu zıpırın
saol tatlım saol
duyduk çok şükür gördükde
valla şu aralar pek bişey yiyip içemiyorum mide bulantılarım ve çıkarmalarım çok fazla
su içsem geri geliyor meyve yemeye çalışıyorum genelde
e çalışınca pek dinlenilmiyo gerçi ama evde pek iş yapmıyorum zaten eşim yapıyor genelde yemekleride annem gelip yapıyor saolsun..
amin cannım aminnnAllah inşallah bütün bekleyenlerin yüzünü güldürsün:Saruboceq:
hiç umutsuzluğa kapılmayın moralinizi bozmayın
ne olacağı hiç belli olmaz bide bakımışsınız ki hamilesininiza.s.
amin kuşum aminnn
yevrum silikte olsa çalışın mutlaka çünkü benim ilk 13. günde yapmıştım çok silikti değerlendirdik 14. silikti değerlendirdik 15. ve 16. günde daha koyuydu ama bariz pembe olmadı hiç değerlendirdik 17. gün silik çizgi bile yoktu
yani o günlerden biri tutmuştur dedim 15. gün tutmuş kaydirigubbakcemile3
sakın kaçırma üstüstede olsa yap ayaklarını en az yarım saat belin yastıklı havada tut
ben önceki ay bıkkınlıktan yapmamıştım eylülde yapasım tuttu işte..birde çok afedersin eşin hemen bırakıp gitmesin, yani biraz müstehcen olacak ama çıkmasın dışarı :kedi:azcık durun ölekaydirigubbakcemile3:bbo:
AYY sağol canım ya inşallahh artık bu ayy gerçi eylülde ve haziranda fulll çalıştık olmadııı bakalım kısmet eşimede sperm testi yaptırıcazz inşallahh gerek kalmazz da gelir bebiş
slm arkadaslar ilk defa katiliyorum bir sorum olucakti ovulasyon testi tam olarak ne anlama geliyor ve nezaman yapiliyor,yardiminiz icin tsk