- 24 Şubat 2009
- 2.318
- 3
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #43.361
ayy kıyamaaam:asigim:
allah mutluluğunuzu daim etsin... allah sizi hep beraber kılsın:Saruboceq::Saruboceq:
aslında bugün içim çok buruk.. bi arkadaşımdan kötü bi haber aldım.. sabahtan beri aklım hep onda.. allah onun hakkında hayırlısı neyse onu eylesin:Saruboceq: halen çok üzgünüm
gülerimmm kızz çokta söylemeyelimm ikiz olurrr vallaaa anam bir kız bir erkek iyi olur aslında bir seferde çıkar aradan ikisideee anaaaaaaaa
ayy kıyamaaam:asigim:
allah mutluluğunuzu daim etsin... allah sizi hep beraber kılsın:Saruboceq::Saruboceq:
aslında bugün içim çok buruk.. bi arkadaşımdan kötü bi haber aldım.. sabahtan beri aklım hep onda.. allah onun hakkında hayırlısı neyse onu eylesin:Saruboceq: halen çok üzgünüm
kısaca durumumu özetlemek gerekirse
:dance: önce seviniyorum
:CüvCüv: epeydir beklediğim hamilelik sonunda gerçekleşmiştir
:1shok:delikafadulden ve öğreniyoruz 2kizmişler
:ecrin_bebek::ecrin_bebek: başlıyoruz 2kiz hayelleri kurmaya
1-2 yıl sonra
başlıyorlar yaramazlıklara
:sm_cool::sm_cool:
:tomato::tomato:
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu hangibirini tutacağımı şarırıyorum.. biri mutfaktan çıkıyo diğeri banyodan :1shok:
ve güleriiin hazin sonu akannehir
allah rahmet eylesin iyi bilirdik kendisini:Saruboceq:
kısaca durumumu özetlemek gerekirse
:dance: önce seviniyorum
:CüvCüv: epeydir beklediğim hamilelik sonunda gerçekleşmiştir
:1shok:delikafadulden ve öğreniyoruz 2kizmişler
:ecrin_bebek::ecrin_bebek: başlıyoruz 2kiz hayelleri kurmaya
1-2 yıl sonra
başlıyorlar yaramazlıklara
:sm_cool::sm_cool:
:tomato::tomato:
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu hangibirini tutacağımı şarırıyorum.. biri mutfaktan çıkıyo diğeri banyodan :1shok:
ve güleriiin hazin sonu akannehir
allah rahmet eylesin iyi bilirdik kendisini:Saruboceq:
ayy Allah sana uzun ömür versin canımm yaa nereye gidiyorsunn dur daha bebişlerle uğraşırken süt koruyo derken kazara bir daha hamile kaldınn (olmaz olmaz oluncada bölee olur canımm) neyse o tek gebelik amaa gülerimin halii oturmaya gidiyozz kapıyıı açıyorr saç baş dağalmışş biri eteğinden çekeliyoo diğerii içerden bağarıyooo anneee şangırrrr vazo gitti öbürüü bebiş kucaktaa arkamıza bakmadan kaçıyoruzzz
kıs güler daha ne istiyon ki
ay ben bayılırım ikize
Allahım sabrını yardımını verir onun
eşin de yardım eder korkma
CANLARIMM GÜLERİM KADRİŞİMM NURTİŞŞŞŞŞ NABIYONUZ BAKEMM FOLİKLERRR İÇİLDİMİİİ kadrişşcimm bende geçen ay bilgeyle konuşup ovulasyon testi almıştımm geçen ay geç kaldım diye yapmadımmm dün akşam aklıma geldi bii yaptımmm silik bir ikinci çizgii eşime gösterdimm oda sandı hamileyim adam kalpten gidiyorduuu akannehir dedim alemsin geçen hafta hastaydım bu hafta nasıl hamile olayımm neysee dedimm ohhh yumurtluyommm elimde kanıt var çift çizgii adam hee dedi kalktı gitti elinde bir kağıt üzerine çizmişş iki kırmızı çizgii dedi all buna benim kanıtımmm koparrttı beni akşam yaa dedim ben hamile kalınca sana da test yaparız seninkide çift çizgi çıkar babalık testiii benim kocam çok komik yaa Allah onu başımdan eksik etmesinnn aminn hepimizin eşlerini bize ve anneciklerine bağışlasınnn