- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #43.421
yok canım eczane satmıyortsk bu testleri eczanelerden alinabilirmi ve nasil yapilir acaba
ayy amma çenem düşmüş valla
nilüferim kuşummmmm nasılsın?????????
ya nilüfer yapmaaaaaaa
bu aralar fil yesem de doymuyom zaten
aman canım istedi yaaaaaaaaa
eve gidip pişirsem mi acep
tsk bu testleri eczanelerden alinabilirmi ve nasil yapilir acaba
iyiyiz şeker sen nasılsın canımslm kıslar nbr
:sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :dance: :dance: sositososito sositososito sositososito
nilüferim canım dur benide bekle
birlikte oynıyalım ama neye oynuyoz
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: valla niye oynuyoz anlamadım ama delüye hergün bayram oynayak barimmmmmmmmmmsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyhihoyyythihoyyythihoyyyt
:dance::dance::dance::dance:
:içelim::içelim::içelim::içelim:
iyiyiz şeker sen nasılsın canım
iyi canımmm hoşgeldinnnslm kıslar nbr
kıss yedik nilünün dolmalarııı oynuyoz ki yakalımmm diyeee hoppppp :dance::sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :dance: :dance: sositososito sositososito sositososito
nilüferim canım dur benide bekle
birlikte oynıyalım ama neye oynuyoz
ne yapalımm canımm yapıyon çok güsell yemeklerii seni görüncee tokta olsakkk yemeekkkkk oluyozzzvalla benim bir suçum yok :tomato:
çiğdoş istemiştinaniknanik
çiğdemciğim hoşbulduk canım ne çok kaynatmışsınız onları okudum nasıl gidiyor bu günlerde hamişimiz çıkmadı inşallah herkes kalır hamiş
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: valla niye oynuyoz anlamadım ama delüye hergün bayram oynayak barimmmmmmmmmmsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ıyıyım bende cnmcm yımırtlma zamanımı olçuyom tahmınını yapıyorum
ay kıs çatlıcam
yoksa hamilemisin canım
nolur söle yaaaaaa
nilüferrrrrrr hadiiiiiiiiiii