Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

:roflol:delü karııı

bu arada arkadaşına da çok geçmiş olsun canımm

aaaaa kız çizelgeni gördüm:lepi:
:1hug:
Allah tamamına rdirsin bekleyenlerinde yüzünü güldürsün inşallah

kıs silikte çıksa o geceleri boş geçirme benimde öleydi hep silikti ama hamiş kaldım
üst üstüde olsa yap mutlaka:jeyyar:

bilgem bende seni bekliyordumm sorucaktımm nasıl yapalım diyee sen çok yaşa emi bebişinle eşinle sağlıklı uzun bir ömür geçirr

evet tatlım sonunda dualarımız kabul oldu ya...opuyorumnanaktan

çok sevindim tebrikler canım
inşallah sorunsuz sağlıklı bi hamilelik geçirirsin:Saruboceq:
aman çok dikkatli ol beslenmene özen göster bol bol dinlen yorulma bol bol su iç ilk baslarda bunlar çok önemli kalp atışlarını duydunuz mu zıpırın

bilgem bende seni bekliyordumm sorucaktımm nasıl yapalım diyee sen çok yaşa emi bebişinle eşinle sağlıklı uzun bir ömür geçirr

amin kuşum aminnn

yevrum silikte olsa çalışın mutlaka çünkü benim ilk 13. günde yapmıştım çok silikti değerlendirdik 14. silikti değerlendirdik 15. ve 16. günde daha koyuydu ama bariz pembe olmadı hiç değerlendirdik 17. gün silik çizgi bile yoktu
yani o günlerden biri tutmuştur dedim 15. gün tutmuş kaydirigubbakcemile3
sakın kaçırma üstüstede olsa yap ayaklarını en az yarım saat belin yastıklı havada tut
ben önceki ay bıkkınlıktan yapmamıştım eylülde yapasım tuttu işte..birde çok afedersin eşin hemen bırakıp gitmesin, yani biraz müstehcen olacak ama çıkmasın dışarı :kedi:azcık durun ölekaydirigubbakcemile3:bbo:

saol tatlım saol
duyduk çok şükür gördükde
valla şu aralar pek bişey yiyip içemiyorum mide bulantılarım ve çıkarmalarım çok fazla
su içsem geri geliyor meyve yemeye çalışıyorum genelde
e çalışınca pek dinlenilmiyo gerçi ama evde pek iş yapmıyorum zaten eşim yapıyor genelde yemekleride annem gelip yapıyor saolsun..

kız ben 6 buçuk aylık oldum daha bulantılar tam gecmedi
28 haftalığım inşallah hersey yolunda giderse bebiş 40. haftada gelirse 9 ayı tamamlarsa 12
haftam kaldı
zor ama çabuk geciyo zaman
ev işini çok önemseme artık dikkat et kendine
ayranla tuzlu kraker bulantılara iyi geliyoryerimseniben

Allah inşallah bütün bekleyenlerin yüzünü güldürsün:Saruboceq:
hiç umutsuzluğa kapılmayın moralinizi bozmayın
ne olacağı hiç belli olmaz bide bakımışsınız ki hamilesininiza.s.

ayyy benim 6 ay sürmez inşallah ne kötü bişey ya ölüp ölüp diriliyorum bugün ilk kez öğlen yediğim durdu midemde sakız çiğniyom sırf gitmesinler diye
maşallah kocaman olmuşsunuz kız mı erkek mi ?
ayy valla bişey kalmamış şubatta bebiş sağlıcakla doğacak inşallah desene
yiyorum zaten hep çıbık kraker yiyorum canım pek bişey istemiyor zaten

kız olacak inşallah 14. haftada cinsiyeti belli olmuştuopuyorumnanaktan
sende şimdi 2010 haziranda mı doğum yapacaksın

Allah inşallah bütün bekleyenlerin yüzünü güldürsün:Saruboceq:
hiç umutsuzluğa kapılmayın moralinizi bozmayın
ne olacağı hiç belli olmaz bide bakımışsınız ki hamilesininiza.s.
amin cannım aminnn
burdaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah en kısa sürede

AYY sağol canım ya inşallahh artık bu ayy gerçi eylülde ve haziranda fulll çalıştık olmadııı bakalım kısmet eşimede sperm testi yaptırıcazz inşallahh gerek kalmazz da gelir bebiş

slm arkadaslar ilk defa katiliyorum bir sorum olucakti ovulasyon testi tam olarak ne anlama geliyor ve nezaman yapiliyor,yardiminiz icin tsk

pofidim kısmetse inşallah haziran doğumlu olacak bebişimiz
Rabbim sağlık versin inşallahhhh

AYY sağol canım ya inşallahh artık bu ayy gerçi eylülde ve haziranda fulll çalıştık olmadııı bakalım kısmet eşimede sperm testi yaptırıcazz inşallahh gerek kalmazz da gelir bebiş

çalış vucüdun bile sperme kendini hazırlaması gerekiyormuş dr um demişti
inşallah herşey yolunda gider tatlım sayıyada pek takılmayın bizim de çok düşüktü
morfolojide %2 di.. Rabbim ol deyin ce oluyor tatlım meraklanma

slm arkadaslar ilk defa katiliyorum bir sorum olucakti ovulasyon testi tam olarak ne anlama geliyor ve nezaman yapiliyor,yardiminiz icin tsk

canım hoşgeldin aramıza
ovülasyon testi
yumurtlama testi canım
senin yumurtladığın yani hamile kalma şansının yüksek olduğu tarihleri belirlemene yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…