Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

tsk bu testleri eczanelerden alinabilirmi ve nasil yapilir acaba
yok canım eczane satmıyor
googledan ovulasyon testi diye yaz çıkar internetten satın alıyorsun..
gün içinde idrarını bir kaba yap çubuğu batır 5 dk bekle çift çizgi varsa yımırtlıyorsundur

:sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :dance: :dance: sositososito sositososito sositososito
nilüferim canım dur benide bekle
birlikte oynıyalım ama neye oynuyoz

tsk bu testleri eczanelerden alinabilirmi ve nasil yapilir acaba

canım biz internetten aldık hamilelik testi gibi idrarla yapıyorsun içinde detaylı bilgi var zaten nasıl yapılır işte satın kaç günse şu gün başla yapmaya diyee yazıyorrr eczanelerde yok çok araman lazımm

çiğdemciğim hoşbulduk canım ne çok kaynatmışsınız onları okudum nasıl gidiyor bu günlerde hamişimiz çıkmadı inşallah herkes kalır hamiş

hihoyyythihoyyythihoyyyt
:dance::dance::dance::dance:
:içelim::içelim::içelim::içelim:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: valla niye oynuyoz anlamadım ama delüye hergün bayram oynayak barimmmmmmmmmmsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

iyi canımmm hoşgeldinnn
:sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :dance: :dance: sositososito sositososito sositososito
nilüferim canım dur benide bekle
birlikte oynıyalım ama neye oynuyoz
kıss yedik nilünün dolmalarııı oynuyoz ki yakalımmm diyeee hoppppp :dance:
valla benim bir suçum yok :tomato:
çiğdoş istemiştinaniknanik
ne yapalımm canımm yapıyon çok güsell yemeklerii seni görüncee tokta olsakkk yemeekkkkk oluyozzz
çiğdemciğim hoşbulduk canım ne çok kaynatmışsınız onları okudum nasıl gidiyor bu günlerde hamişimiz çıkmadı inşallah herkes kalır hamiş

yok canımm ama çalışmalar fulll bu ay testle çalışyozz önümüzdeki ay nüfus patlaması olacak topiktee topik olucak kasım aralık hamilelerii topiğii :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: valla niye oynuyoz anlamadım ama delüye hergün bayram oynayak barimmmmmmmmmmsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

he doğru diyonsırnaşık şeysırnaşık şey
ama sen azıcık yavaş oynasansırnaşık şeysırnaşık şey

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
kıs bilge delüye uyduk oynuyos ama bende bilmiyom kiiii
yoksam hamilemi kıs buuuuuuuuuu ay hadi inşallah

selam arkadaşlar ben topiği takip edenlerden birisiyim ara ara yazıyodum..
sizinle sevincimi paylaşmak istedim..Çok şükür bu ay çift çizgiyi yakaladım..Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bebeişler nasip etsin inş...
dicem odurki geçtiğimiz ay ovulasyon testi kullandım çif çzgiyi yakaladım çalışmaları yaptık adetime 1 gün kala adet oldum..sonra her çalışmada bebeği düşünürek ilişkiye giriyodum..ve bu ay o adar yoğun bir aydıki benim için kardeşim evlendi yaklaşık 2 hafta sürekli annemlerde çeyizle uğraştık..hazırlıklar falan filan..sonra ablam evlendi 3 gün sonra oturduğum yerden taşındık ..ve bundan dolayı yine yoğunluğum oldu bazen annemlerde kaldık..ve bu ay gün aşırı yapmaya çalıştım (yoğunluktan aklıma geldikce) ve belkide geçen aylara göre bu ay beklemezken 2 gün önce çift çizgiyi yakaladım...ondan kafanız rahat olsun en önemlisi bu ....
herkese sevgiler..

X