Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ayy kıyamaaam:asigim:

allah mutluluğunuzu daim etsin... allah sizi hep beraber kılsın:Saruboceq::Saruboceq:

aslında bugün içim çok buruk.. bi arkadaşımdan kötü bi haber aldım.. sabahtan beri aklım hep onda.. allah onun hakkında hayırlısı neyse onu eylesin:Saruboceq: halen çok üzgünüm

sağol canımm aminn arkadaşın nesi var (özel değilse tabi) inşallah hastalık falan kötü bişey değildirr Rabbim hepimizin yanında olsun dara koymasın bizi selamet versinnnn

gülerimmm kızz çokta söylemeyelimm ikiz olurrr vallaaa anam bir kız bir erkek iyi olur aslında bir seferde çıkar aradan ikisideee anaaaaaaaa

kısaca durumumu özetlemek gerekirse
:dance: önce seviniyorum
:CüvCüv: epeydir beklediğim hamilelik sonunda gerçekleşmiştir
:1shok:delikafadulden ve öğreniyoruz 2kizmişler
:ecrin_bebek::ecrin_bebek: başlıyoruz 2kiz hayelleri kurmaya

1-2 yıl sonra

:emir_bebek::emir_bebek: başlıyorlar yaramazlıklara
:sm_cool::sm_cool:
:tomato::tomato:
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu hangibirini tutacağımı şarırıyorum.. biri mutfaktan çıkıyo diğeri banyodan :1shok:
ve güleriiin hazin sonu akannehir

allah rahmet eylesin iyi bilirdik kendisini:Saruboceq:

ayy kıyamaaam:asigim:

allah mutluluğunuzu daim etsin... allah sizi hep beraber kılsın:Saruboceq::Saruboceq:

aslında bugün içim çok buruk.. bi arkadaşımdan kötü bi haber aldım.. sabahtan beri aklım hep onda.. allah onun hakkında hayırlısı neyse onu eylesin:Saruboceq: halen çok üzgünüm

canım benım rabbım yardımcısı olsun arkadasın her ne sorunu varsa rabbım yolunu açık etsın..

1-2 yıl sonra

gamyoncuiremsugamyoncuiremsu hangibirini tutacağımı şarırıyorum.. biri mutfaktan çıkıyo diğeri banyodan :1shok:

yaa öle demee ya bak bı taşla 2kuş vurmuş olcen ıyı tyarafındsan bak :)))

1-2 yıl sonra

ayy Allah sana uzun ömür versin canımm yaa nereye gidiyorsunn dur daha bebişlerle uğraşırken süt koruyo derken kazara bir daha hamile kaldınn (olmaz olmaz oluncada bölee olur canımm) neyse o tek gebelik amaa gülerimin halii oturmaya gidiyozz kapıyıı açıyorr saç baş dağalmışş biri eteğinden çekeliyoo diğerii içerden bağarıyooo anneee şangırrrr vazo gitti öbürüü bebiş kucaktaa arkamıza bakmadan kaçıyoruzzz

kıs güler daha ne istiyon ki
ay ben bayılırım ikize
Allahım sabrını yardımını verir onun
eşin de yardım eder korkma

ayy Allah sana uzun ömür versin canımm yaa nereye gidiyorsunn dur daha bebişlerle uğraşırken süt koruyo derken kazara bir daha hamile kaldınn (olmaz olmaz oluncada bölee olur canımm) neyse o tek gebelik amaa gülerimin halii oturmaya gidiyozz kapıyıı açıyorr saç baş dağalmışş biri eteğinden çekeliyoo diğerii içerden bağarıyooo anneee şangırrrr vazo gitti öbürüü bebiş kucaktaa arkamıza bakmadan kaçıyoruzzz

kıs çiğdemmmmmm
dizi senaristi olcak kıssın haaaaaaaa
maşşallahhhh
gülere derken kendini düşünmüyon
inşallah Allahım hepimize nasip eder o mutluluğu

kıs güler daha ne istiyon ki
ay ben bayılırım ikize
Allahım sabrını yardımını verir onun
eşin de yardım eder korkma

ayy bende çok seviyorum ve istiyorum ikizz yaşımda var anca böyle olur 2 çocuk öbür türlü zorr valla birini büyüt silbaştan öbürüne başlaa zorrr

kıslar noldu bilyonuz muuuuu ???
benim 2 gündür kasık ağrım mide bulantım karın ağrım bel ağrım vardı
ben iyce kendimi dinlemeye başlamıştım
dün akşam kendi kendime kızdım
noluyo sana dinleme kendini hiçbişeyin yok nazlanıp durma dedim kendime
bebek felenda yok boşa ümitlenme dedim
bu sabah kalktım turp gibiyim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hiçbişeyim kalmamış :roflol: :roflol:
ay pisikolojiyi görüyomusunuz insanı nasıl etkiliyo

inşallah Allahım gönlüne göre verir o zaman çiğdem kıs
istermisin üçüzün olsunnnnn :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

şaka biyana
aslında ikiz benim en büyük hayalim.. ama bi taraftanda tek başına bakabilirmiyim heeeç bilmiyorum.. ailelerimizin gelsede fazla kalamadan giderler.. kociş desen yok gibi bişiy.. sabah 6-7 de evden çıkıyo.. kışın iyide yazın genelde gece 10-11 de gelir.. hakkettende halim nice olur :uhm:
gerçi yeterki rabbim o günleri göstersin..
Rabbim büyüktür O ayarlar herbişeyi.. "dağına göre kar" verirmiş "kulunada çekemeyeceği yükten fazlasını yüklemezmiş""

öffffffffffff
bıktırdı bu patronlar kaç gündür beni yaaaaaaaa
bi biri çağırıyo bi birrrriiii
bi hamile kalsam bu kadar eziyet etmezler belki
öfffffff

canım gülercim
senin kalbin temiz Allahım senin kalbinden gönlünden geçeni vericektir merak etme

bekliyorum zatiiizemuszemus

allah hepimizin gönlünden geçeni, hayırlısıyla nasip etsin:Saruboceq:

biliyonuzmu.. tamam ben öncedende inançlı biriydim ama bu bebiş olaylarından sonra Rabbime daha bi bağlı oldum sanki..

kıss nurten ağzından yel alsınn üçüzz zorr ikiz tamamda rabbim bilir yinede hayırlısı gülerim valla zorr tabi ailen yakın olsada zor onlarada 1 gün 2 gün değilki 2-3 yaşına gelene kadar yardım lazımm benim annem hasta zaten bakamaz kayınvalidem de rahatsız ama o daha iyi ayyy dur bende oldu sankide bakımı kaldı Rabbim versinn adetine razıyımm kadrişş kız gezip durma komşu komşuu kıskanıyomm valla nasıl canım istiyoo şöylee kadınlar toplantısı çaylar keklerr ohhhh

CANLARIMM GÜLERİM KADRİŞİMM NURTİŞŞŞŞŞ NABIYONUZ BAKEMM FOLİKLERRR İÇİLDİMİİİ kadrişşcimm bende geçen ay bilgeyle konuşup ovulasyon testi almıştımm geçen ay geç kaldım diye yapmadımmm dün akşam aklıma geldi bii yaptımmm silik bir ikinci çizgii eşime gösterdimm oda sandı hamileyim adam kalpten gidiyorduuu akannehir dedim alemsin geçen hafta hastaydım bu hafta nasıl hamile olayımm neysee dedimm ohhh yumurtluyommm elimde kanıt var çift çizgii adam hee dedi kalktı gitti elinde bir kağıt üzerine çizmişş iki kırmızı çizgii dedi all buna benim kanıtımmm koparrttı beni akşam yaa dedim ben hamile kalınca sana da test yaparız seninkide çift çizgi çıkar babalık testiii benim kocam çok komik yaa Allah onu başımdan eksik etmesinnn aminn hepimizin eşlerini bize ve anneciklerine bağışlasınnn

kıs silikte çıksa o geceleri boş geçirme benimde öleydi hep silikti ama hamiş kaldım
üst üstüde olsa yap mutlaka:jeyyar:

X