- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 45
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #43.341
Allahım gÜlerİn, ÇİĞdemİn, olcayın, nİlÜferİn, kadrİyenİn, cananın, sevalİn, ayŞenİn, mÜrvetİn ( canım benİm zor gÜnler geÇİrİyosun hepsİ geÇİcek İnŞallah tekrar aramıza dÖnÜceksİn canım allahım yardımcın olsun ) kucaklarımızı boŞ koyma yarabbİm
ol deyİp olduransın yanlız sana kulluk eder yanlız senden yardım dİlerİz. Bİzlerİ evlat hasretİyle yakma rabbİm hayırlı evlatlar nasİpe et bİzlere.
Hamİle arkadaŞalrımızın da yavrularını saĞ salİm onlara baĞıŞla hayırlı ÖmÜrler nasİp et allahım
amİnn
GÜnaydın ayŞecİm
1000. Mesajımda hepİnİze dua ettİm
allahım kabul eder İnŞallah
1000, mesajım Şans getİrİr hepİmİze
inşallahh hamilesinizdir
bende her gece tek tek isimlerinşizi sayıyorum
inşallah rabbim meleğimle benim duamızı kabul ederrrrrrrrr
kuşum nabropuyorumnanaktan
CANLARIMM GÜLERİM KADRİŞİMM NURTİŞŞŞŞŞ NABIYONUZ BAKEMM FOLİKLERRR İÇİLDİMİİİ kadrişşcimm bende geçen ay bilgeyle konuşup ovulasyon testi almıştımm geçen ay geç kaldım diye yapmadımmm dün akşam aklıma geldi bii yaptımmm silik bir ikinci çizgii eşime gösterdimm oda sandı hamileyim adam kalpten gidiyorduuu akannehir dedim alemsin geçen hafta hastaydım bu hafta nasıl hamile olayımm neysee dedimm ohhh yumurtluyommm elimde kanıt var çift çizgii adam hee dedi kalktı gitti elinde bir kağıt üzerine çizmişş iki kırmızı çizgii dedi all buna benim kanıtımmm koparrttı beni akşam yaa dedim ben hamile kalınca sana da test yaparız seninkide çift çizgi çıkar babalık testiii benim kocam çok komik yaa Allah onu başımdan eksik etmesinnn aminn hepimizin eşlerini bize ve anneciklerine bağışlasınnn
CANLARIMM GÜLERİM KADRİŞİMM NURTİŞŞŞŞŞ NABIYONUZ BAKEMM FOLİKLERRR İÇİLDİMİİİ kadrişşcimm bende geçen ay bilgeyle konuşup ovulasyon testi almıştımm geçen ay geç kaldım diye yapmadımmm dün akşam aklıma geldi bii yaptımmm silik bir ikinci çizgii eşime gösterdimm oda sandı hamileyim adam kalpten gidiyorduuu akannehir dedim alemsin geçen hafta hastaydım bu hafta nasıl hamile olayımm neysee dedimm ohhh yumurtluyommm elimde kanıt var çift çizgii adam hee dedi kalktı gitti elinde bir kağıt üzerine çizmişş iki kırmızı çizgii dedi all buna benim kanıtımmm koparrttı beni akşam yaa dedim ben hamile kalınca sana da test yaparız seninkide çift çizgi çıkar babalık testiii benim kocam çok komik yaa Allah onu başımdan eksik etmesinnn aminn hepimizin eşlerini bize ve anneciklerine bağışlasınnn
canım inşallah gelmezz kırmızılar gelsin gülerimin bebişiii bir şeyi 40 kez söylersen olurmuşşş "gelmesin kırmızılar gelsinn gülerimin bebişii" x 40 İNŞALLAHHHH RABBİM DUY BİZİ GÖR BİZİ GÖNDER MELEKLERİMİZİİİ :Saruboceq:
elbet bizde birgün pozatifi göreceğiz:lepi:
şu testten bendemi alsam ne... sırf çift çizgiyi görmek adına..kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emi.. ilahi çidoşkaydirigubbakcemile3
kocişle ikiniz filimsiniz haa.. sizin eve kamera koyup arada seyretmek lazım.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:1nincamerak etme sadece salona koyucam):1ninca: