Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ay bu ne sezsizlik böyle azcıık canlandırak
dur bi şarkı çalam..

bence evlen me liii yiiiiz
hemde bu seneee
lay lalal lay lala la

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Son düzenleme:

canımm benimm aminnnn Allahhhhh kabul etsin inşallah hepimizin dualarını kabul etsinnn

[

hayırlı olsun kuşum.. dene bakalım.. merak ettim şu testi şindikzemuszemus[/QUOTE]

yaa öle deme gülerim olcek inş buay melegın senınle....değilse bile uzulmek yok rabbımın imtihanı ondangeldı amenna ..
testı bugun yaptım denım dıye normalde 12 13.gun yapmam lazımda.ben denemek için yaptım. negatıf tabı ay negatıfi görmkten bıkmışızya moralım bozuldu bıan :)

CANLARIMM GÜLERıM KADRıŞıMM NURTıŞŞŞŞŞ NABIYONUZ BAKEMM FOLıKLERRR ıÇıLDıMııı kadrişşcimm bende geçen ay bilgeyle konuşup ovulasyon testi almıştımm geçen ay geç kaldım diye yapmadımmm dün akşam aklıma geldi bii yaptımmm silik bir ikinci çizgii eşime gösterdimm oda sandı hamileyim adam kalpten gidiyorduuu akannehir dedim alemsin geçen hafta hastaydım bu hafta nasıl hamile olayımm neysee dedimm ohhh yumurtluyommm elimde kanıt var çift çizgii adam hee dedi kalktı gitti elinde bir kağıt üzerine çizmişş iki kırmızı çizgii dedi all buna benim kanıtımmm koparrttı beni akşam yaa dedim ben hamile kalınca sana da test yaparız seninkide çift çizgi çıkar babalık testiii benim kocam çok komik yaa Allah onu başımdan eksik etmesinnn aminn hepimizin eşlerini bize ve anneciklerine bağışlasınnn

elbet bizde birgün pozatifi göreceğiz:lepi:

şu testten bendemi alsam ne... sırf çift çizgiyi görmek adına..kaydirigubbakcemile3

kuşum nabropuyorumnanaktan

canım inşallah gelmezz kırmızılar gelsin gülerimin bebişiii bir şeyi 40 kez söylersen olurmuşşş "gelmesin kırmızılar gelsinn gülerimin bebişii" x 40 İNŞALLAHHHH RABBİM DUY BİZİ GÖR BİZİ GÖNDER MELEKLERİMİZİİİ :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emi.. ilahi çidoşkaydirigubbakcemile3
kocişle ikiniz filimsiniz haa.. sizin eve kamera koyup arada seyretmek lazım.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:1nincamerak etme sadece salona koyucam):1ninca:

allah muhabbetınızı bozmasın canım benım hepo böle mutlu olun emı.melegınızde gelsın hep mutlu olun.....

amiiiiiiinnn dur ben söyliyiiiim. pardon kopyala yapıştır yapiiiimm..

"gelmesin kırmızılar gelsinn gülerimin bebişii" x 40 İNŞALLAHHHH RABBİM DUY BİZİ GÖR BİZİ GÖNDER MELEKLERİMİZİİİ :Saruboceq:

kıııızz çidoş 40+40 80 oldu kabul olcekmi ki acep:uhm: bi karışıklık çıkmasın

gel gülüm gel... ver elini...
iç mutluluğumuzdan değil, kendimizi mutlu edebilmek için oynuyoruz... gelsende..kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

MAŞALLAH CANIM valla öyleyizz eşim çok komik benim aslında ağır abi ama evde şaklaban oluyoo bir kerede hamilelik testi yapmıştım tabi tek çizgi adam ne bilsinn aa dedi hamilesin çizgi çıktıı ben ağlıyom tabi dedim iki tane olacakk tı aman be aşkım 1 tane diyemi üzülüyon dedi gitmişş benim kırmızı ojeden damlatmışş al diyo 2 yaptım senn ağlamaa (oda çok üzülüyoo ama bana hiç kıyamıyoo) canım benimm

gülerimmm kızz çokta söylemeyelimm ikiz olurrr vallaaa anam bir kız bir erkek iyi olur aslında bir seferde çıkar aradan ikisideee anaaaaaaaa

ayy kıyamaaam:asigim:

allah mutluluğunuzu daim etsin... allah sizi hep beraber kılsın:Saruboceq::Saruboceq:

aslında bugün içim çok buruk.. bi arkadaşımdan kötü bi haber aldım.. sabahtan beri aklım hep onda.. allah onun hakkında hayırlısı neyse onu eylesin:Saruboceq: halen çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…