Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

yok teyzesı melegım bıay daha beklemek istiyorumuş önumzdekı ay gelcekmiş aşılamayla ugraştırma beni ben yolu bıliyorum kendılıgımden gelicem dedi :)

ayy hadi inş. canımm dualarım seninlee o duyguyu sende tat hayırlısıylaa ayy yerim ben o meleği yerimm canım görüşelim her ne kadar be n bebekle pek buluşalara daha yanaşamasamd ne zaman istersen evimin kapısı açık tatlım buyur gel canım kaydirigubbakcemile

ayy hadi inş. canımm dualarım seninlee o duyguyu sende tat hayırlısıylaa ayy yerim ben o meleği yerimm canım görüşelim her ne kadar be n bebekle pek buluşalara daha yanaşamasamd ne zaman istersen evimin kapısı açık tatlım buyur gel canım kaydirigubbakcemile
canımbenım çok tesekkur edrım yuregıne sağlık tatlım .bende herzaman beklerım öpuyorum kocaman

Allahım gÜlerın, ÇıĞdemın, olcayın, nılÜferın, kadrıyenın, cananın, sevalın, ayŞenın, mÜrvetın ( canım benım zor gÜnler geÇırıyosun hepsı geÇıcek ınŞallah tekrar aramıza dÖnÜceksın canım allahım yardımcın olsun ) kucaklarımızı boŞ koyma yarabbım
ol deyıp olduransın yanlız sana kulluk eder yanlız senden yardım dılerız. Bızlerı evlat hasretıyle yakma rabbım hayırlı evlatlar nasıpe et bızlere.
Hamıle arkadaŞalrımızın da yavrularını saĞ salım onlara baĞıŞla hayırlı ÖmÜrler nasıp et allahım
amınn

GÜnaydın ayŞecım
1000. Mesajımda hepınıze dua ettım
allahım kabul eder ınŞallah
1000, mesajım Şans getırır hepımıze

Allahım gÜlerİn, ÇİĞdemİn, olcayın, nİlÜferİn, kadrİyenİn, cananın, sevalİn, ayŞenİn, mÜrvetİn ( canım benİm zor gÜnler geÇİrİyosun hepsİ geÇİcek İnŞallah tekrar aramıza dÖnÜceksİn canım allahım yardımcın olsun ) kucaklarımızı boŞ koyma yarabbİm
ol deyİp olduransın yanlız sana kulluk eder yanlız senden yardım dİlerİz. Bİzlerİ evlat hasretİyle yakma rabbİm hayırlı evlatlar nasİpe et bİzlere.
Hamİle arkadaŞalrımızın da yavrularını saĞ salİm onlara baĞıŞla hayırlı ÖmÜrler nasİp et allahım
amİnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allahım gÜlerİn, ÇİĞdemİn, olcayın, nİlÜferİn, kadrİyenİn, cananın, sevalİn, ayŞenİn, mÜrvetİn ( canım benİm zor gÜnler geÇİrİyosun hepsİ geÇİcek İnŞallah tekrar aramıza dÖnÜceksİn canım allahım yardımcın olsun ) kucaklarımızı boŞ koyma yarabbİm
ol deyİp olduransın yanlız sana kulluk eder yanlız senden yardım dİlerİz. Bİzlerİ evlat hasretİyle yakma rabbİm hayırlı evlatlar nasİpe et bİzlere.
Hamİle arkadaŞalrımızın da yavrularını saĞ salİm onlara baĞıŞla hayırlı ÖmÜrler nasİp et allahım
amİnn

aminnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn ne güzel bi dua bu Allahta kabul eder inşallah vallahi kızlar inanın her gece dua ediyorum burdaki bütün arkadaşlarım için

GÜnaydın ayŞecİm
1000. Mesajımda hepİnİze dua ettİm
allahım kabul eder İnŞallah
1000, mesajım Şans getİrİr hepİmİze

nurtencim çok fena midem bulanıyor ölüyom sanki

kıs senle günlerimiz aynı
dimiiiiiiiiiiii
ay hadi inşallah hamilesindir
ben mide bulantısına takılmıyorum artık
bende kansızlık olduğundan o sürekli mide bulamtısı yapıyo zaten

inşallahh hamilesinizdir
bende her gece tek tek isimlerinşizi sayıyorum
ınşallah Rabbim meleğimle benim duamızı kabul ederrrrrrrrr

kıs senle günlerimiz aynı
dimiiiiiiiiiiii
ay hadi inşallah hamilesindir
ben mide bulantısına takılmıyorum artık
bende kansızlık olduğundan o sürekli mide bulamtısı yapıyo zaten

canım ben 3 gün erken yumurtladı 17 sine geldi tarih yani salı günü benim midem bulanmaz öyle ama bu çok kötü öyle çıkarack gibi değilde bi garip

inşallahh hamilesinizdir
İnşallah Rabbim meleğimle benim duamızı kabul ederrrrrrrrr

inşallah tatlım inşallah bak senin oğlun olursa belki veririm kızımı
gerçi çk taliplisi var ama

amİnn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kız negüzel dua etmişsin öyle.. allah senden razı olsun.. Allahta sana ve diğer tüm isteyenlere nasip etsin. amiiiiiinnn
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

GÜnaydın ayŞecİm
1000. Mesajımda hepİnİze dua ettİm
allahım kabul eder İnŞallah
1000, mesajım Şans getİrİr hepİmİze
opuyorumnanaktan
hayırlı uğurlu olsun bitanem.. 2000. mesajını yazarken.. bebişin göbüşünde sana eşlik etsin:Saruboceq::Saruboceq:

inşallahh hamilesinizdir
İnşallah Rabbim meleğimle benim duamızı kabul ederrrrrrrrr
güzel annem allah senden razı olsun.. allah hayırlısıylan küçük fıstığını kucağına almayı nasip etsin.. Rabbim bulantılarını dindirsin amiiiinn:Saruboceq:

canım ben 3 gün erken yumurtladı 17 sine geldi tarih yani salı günü benim midem bulanmaz öyle ama bu çok kötü öyle çıkarack gibi değilde bi garip
inşlh meleğin göbüşündedir:Saruboceq::lepi:

kadriyem kuşum bidenem.. listede benim için yazdığına çok duygulandım inan.. Allah senden razı olsun.. sende benim hep dualrımdasın biliyosun dimi..
hem galiba benim kırmızılar gelicek. ama artık üzülmüyorum.. kendimi Rabbime teslim ettim.. "O neyi nezaman vereceğini bilir":lepi:

gülercim
kıs günün yarın mış
var mı gelen giden
ay inşallah olsaz yaaaaaaaaaaaa
hamile olursun da yarız azcık coşarız kıs
heee valla vaktim geldi.. ama olmadı sanırsam.. gerçi daha gelen giden yok ama.. ümidimde yok.. hafiften sancım var devamıda gelir..
ameeennn varsın gelsin.. takmıyorum artıkın..zemuszemus
gelirse vurcam kafasına :mymeka:KK43:bu nilüferimin sözü.. çok özlüyoum onu görüşemez olduk:KK43: )

aa kızlar buarada ovlsyon testım geldı yarın denemek için bitanmesını yapıcam balaık ne çıkcek
hayırlı olsun kuşum.. dene bakalım.. merak ettim şu testi şindikzemuszemus

nurtenim sağol duan için yavrucuğum allah en kısa zamanda hepimize çifter çifter bebiş verir inşallahhhhhh

CANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR YAAAA

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kız negüzel dua etmişsin öyle.. allah senden razı olsun.. Allahta sana ve diğer tüm isteyenlere nasip etsin. amiiiiiinnn
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

AMİN İNŞALLAH HEPİMİZE NASİP EDER CANIM

opuyorumnanaktan
hayırlı uğurlu olsun bitanem.. 2000. mesajını yazarken.. bebişin göbüşünde sana eşlik etsin:Saruboceq::Saruboceq:

BENİMKİ GÖBÜŞÜMDE SENİNKİ DE KUCAĞINDA OLUR İNŞALLAH CANIM

heee valla vaktim geldi.. ama olmadı sanırsam.. gerçi daha gelen giden yok ama.. ümidimde yok.. hafiften sancım var devamıda gelir..
ameeennn varsın gelsin.. takmıyorum artıkın..zemuszemus
gelirse vurcam kafasına :mymeka:KK43:bu nilüferimin sözü.. çok özlüyoum onu görüşemez olduk:KK43: )

HAYIRLISI OLSUN CANIM
BİZ SENELERDİR ALIŞTIK BUNA
KENDİMİZCE AŞTIK ARTIK İNŞALLAH SABIMIZI VERİR RABBİM

nurtenim sağol duan için yavrucuğum allah en kısa zamanda hepimize çifter çifter bebiş verir inşallahhhhhh

CANIM AMİN İNŞALLAH :emir_bebek:

X