Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

tubilosh
bende 12 kasımcıyım
ovlsyon testi kullanıyorum 18 gün ama hala çift çizgi yok
herhalde ben yumurtlamıycam bu ay :roflol:
ama akıntılar başladı
akıntılardan ne kadar sonra yumurtlanıyo acaba??????????

canım bizim çalışmalar iyide gelişme yok iyi dileğin için tşr ler canım sen nekadar zamandır istiyorsun kaç senelik evlisin

canım iyi dileğin için tşr ler canım kocamla benim çalışmalarım zon hız devam ama hala bişey yok malesef sen nezaman dır istiyorsun kaç senelik evlisin canım

ıyi akşamlar hanımlar, beni de Kasım ayı listesine ekler misiniz? Beklenmeyen adet tarihim 24 Kasım ama 1-2 gün daha geç te olabilir. Ovülasyon kesinleşinde belli olur. Bugün 4. günümdü daha.

tatlım bugün benim 14,günüm.
14. günde umurtlama oluyor normalde. ama ben 27-28 günde bir adet oluyorum.
ovulasyon test kullanmıyorum. ateş ölçüyorum cnm ben. bu ay başladım daha :)
ama akıntım son 1 haftadır arttı. şu 2-3 gündür felaket derecede çok.
bide iki parmagının arasında uzayan akıntın olursa o zaman da yumurtan çatladı demektir.
benim dün vardı o. hemde oldukça yoğun diğer aylara göre. bikaçtane yumurtam mı oluştu aceba zemuszemus

selaaaaam kızlaarrr... beni de listeye koyarsanız seviniriim. bugün regl oldumm (( bundan sonraki en geç 1 aralıkta gelir..

canım iyi dileğin için tşr ler canım kocamla benim çalışmalarım zon hız devam ama hala bişey yok malesef sen nezaman dır istiyorsun kaç senelik evlisin canım

ben 2 yıllık evliyim.bu ay bizim ilk denemeydi.merakla sonucu bekliyoruz.Dilerim hepimizin testleri kasımda çift çizgi olur.:Saruboceq:

aysellim heyecanla senin testi bekliyorum.yarın sabah yapacak mısın yapmıcakmısın?yapacaksan inş. pozitif çıkar canım.dualarım seninle

slm arkadaşlar benim 4 kasım adet tarihim...bugün tst yaptım iki çizgi çıktı çok şakınım adet günüme
daha 3gün var.

İyi akşamlar hanımlar, beni de Kasım ayı listesine ekler misiniz? Beklenmeyen adet tarihim 24 Kasım ama 1-2 gün daha geç te olabilir. Ovülasyon kesinleşinde belli olur. Bugün 4. günümdü daha.

Hoşgeldin canım seni listeye ekleyeyin değişiklik olursa hemen değiştiririz.

Kızlar ben bu akşam kırmızıları gördüm:gitme: ççok üzüldüm eşime zor söyledim:sinifsinif:

aysellim canım yaaa sen de mi kırmızı kartı yedin. ama hiç moralini bozma canım. bakarsın bu ay sonunda hayallerin gerçekleşir inşallah....

aysellim heyecanla senin testi bekliyorum.yarın sabah yapacak mısın yapmıcakmısın?yapacaksan inş. pozitif çıkar canım.dualarım seninle

canım kırmızıları gördüm çok üzgünüm.
Korunur canım ne yapalım çok üzüldüm moralim bozuldu ama yapacak birşey bu aydan çok umutluydum:gitme:

azize ablacim cook tebrik ederim walla cok sevindim,,,beraber gun sayiyoduk hatirlarsan,,,bi arkdsmz demisti kasim ayinin ilk hamis haberini azizeden alicaz diye hatta bende demistim askolsun arkdsm ben 3 kasim azize abla 4 kasim benide sayin gibicesinden konusmustum ama gercek oldu,,,benimkiler 3 kasimda gelmesi gerekirken bi hafta erken tesrif ettiler ve 28 ekimde geldiler,,,,ve isin tuhafi son adetim 9 ekim di,,,28 ekimde tekrar adet oldum bi ay icinde 2 kere yumurtlanilabilicegini duymmustumda 1 ay icinde 2 kere adet olundugunu kendimde sahit oldum,,,hersey muamma bugunler de bidaki adetim ne zaman,ovulasyon ne zaman fln fln,,,seni tekrar tebrik ederim ablacim,,,allah tamamina erdirsin rabbim saglikla hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin ins ins ins,,,,

Günaydin arkadaslar. Bugün tekrar test yaptim saat 06.da :)
Ve ikinci cizgiyi cok net bi sekilde görebiliyorum. cok saskinim. Birazdan doktorumu arayip randevu alacam.

Günaydin arkadaslar. Bugün tekrar test yaptim saat 06.da :)
Ve ikinci cizgiyi cok net bi sekilde görebiliyorum. cok saskinim. Birazdan doktorumu arayip randevu alacam.

Günaydınn..
Canım ne güzel. Darısı başımıza :) Artık annesin diyebiliriz yani :)

Aysellim sen de Aralık'ta anne olursun , her işte bir hayır vardır ;-)

herkeze günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
aysellim kırmızıları görmüşsün sakın üzülme inşallah bir sonraki ay olur moralini yüksek tut kırmızılar biter bitmez çalışmaları sıkı tut canım benim öpüyorum kocaman seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…