Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ahh ahh şimdi evde olmak vardı güzel açık bir çay ayaklarımı uzatıp televizyon izlemek isterdim hoş kızım izin vermezdi ama yine de evimde olurdum (((

Kızına kim bakıyor diyecektim ki annene yakın olduğun aklıma geldi.Dolayısıyla kendi halime bir kere daha acıdım.Allah nasip eder de bebeğim olursa cumartesi günlerini konuşmayı planlıyorum.Olmadı maaşımdan kessinler.napıyım.

özel hastanede bir saattesonuç çıkıyor. ben supremenin de sonucu merak ediyordum şimdi bebişkomuda merak ediyorum. Ayy inşallah güzel sonuçlar verirler.

Demekki öyle uzun süren bir tahlil değil.özelde 1 satte çıkıyorsa devlet hastanelerinde de aynı gün içinde veriyorlardır.Benim için önemli olan kanı sabah verip işe gelebilmem.Sonucu internetten alabileceğim bir yer olmalı.

canım bir yaşına kadar ben baktım sonra anneciğim 3 yaşını doldurunca kreşe verdim şimdi anaokuluna gidiyor sabahçı öğleden sonraları yine anneciğim allah başımızdan eksik etmesin
inşallah canım o zamanlar gelsin çözümü kendiliğinden gelir merak etme

canım sonucu telefonla da veriyorlar. ssk da sanırım 2 saatte veriyor yanlış bilmiyorsam. Bebek olunca cumartesi bende konuşacam canım zaten gelmesemde oluyor evim işyerine uzak. Böyle olmazsa benim için çok zor olacak

benim olunca hayırlısı ile k.valide bakacak sanırım o şimdiden istekli de ben kararsızım.

Varsa öyle bir şansın hiç kaçırma derim.Annem sürekli orda kalamam benle gönderirsen burda bakarız diyor.Onu da ben yapamam.Kayınvalidem zaten çok uzakta.ondan da ümit yok.hani belki ağlar sızlarsam annem kalır.dayımın eşi yeter artık doğur demişti.ben de kim bakacak demiştim.ara ara 1-2 aylığına gelir bakarım demişti.O günü bir hatırlatıyım ben ona kaydirigubbakcemile3

Cannımmmmmmmmmmm bi geldin bi kayboldun.Dualara devam hep beraber.Allah hepimize hayırlı evlatlar verisn inş.

Öyle canim ya, isten dolayi ugrayamadim pek. Demin okudum bir arkadas cift cizgi görmüs, cok sevindim. Rabbim hayirlisini versin. Hadi bakalim insallah sendende güzel haberler aliriz..

KIzlar günaydınopuyorumnanaktan
nasılsınız?
Aleyna34, hemen ekliyorum yeni arkadaşları

günaydın kızlar

Günaydin arkadaslar nasilsiniz bugün?

Canım benim yaa haklısın aslında çok da iyi bakar eminim. Ama eltimin 20 aylık çocuğuna bakıyor ikisine birden nasıl bakacak onu düşünüyorum? Gerçi hayırlısı ile anne karnına düşsün bebişimde ondan sonra düşünmeye başlarız

seninki doğup da sen işe başlayana kadar eltininki kreşe başlar.dert etme.dediğin gibi hele bir mutlu haberi alalım inş.

gökçek çalışıyoruz işte nasıl olalım? Çok uykum var çok işim.

Kızlar dün akşam burda çok yağmur yağdı. eşim eve geldiğinde kapıda şemsiyesini uzattı tut diye birde ne gördüm kocaman bir demet çiçek almış. Çok sevindim yaa(bir yandan da özelbir gündü de unuttum mu diyedüşündüm neyseki unutmamışım ) içinden gelmişte almış:asigim::1hug:

sebinciğim;
gitmeyi düşünüyorum ama eşimde diyor bu ay tarih geçsin olmazsa bir gideriz başka dr a diye ama kararsızım.:1rolleyes:

aytanem yiyiz çok şükür çalışamlara devam inşalah güzel haberler süsleyecek topiğimizi bu ay sen nasılsın

kızlar çıkmam gerekiyor fabrikaya gidiyorum yine sizlere iyi sohbetler ve iyi hafta sonları kendinize dikkat edin havalar birden soğudu ayaklarınızı sıcaktututn
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

ne güzel olmuş.alkisalkisalkis bu alkışlar eşin için.Canım, benim tavsiyem eğer dr.a folik asit için gidecek isen bir an önce git ve başla ki folik asit gebeliğin ilk döneminde daha çok gerekli olan bir şey.ben çok şaşırdım sen dr. bana vermedi deyince.benim endokrin dr.um bile folik asite gebelikten 4 ay önce başla dedi.araştırdın mı netten falan?ben baktığımda hep gebelikten önce başlanmalı diyordu.Tabi kararı sen ve eşin vereceksiniz o da ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…