Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Dilerim Rabbimden bebeğin göbüşündedir.:Saruboceq:

Şimdi doktorumla cepten görüştüm yarın için 12:40 ta randevu aldım... Gebelik testi bakalım dedi.. birde ultrason muayenesi yapacak... Ben şimdi daha da stres oldum... acaba evde bi idrar testi yapsam mı ki? Tek çizgi çıkacağını bile bile.
Çünkü gebelik olsa bile sanmıyorum ki idrarda çıksın.çünkü 10 günlük falandır tahminen gebelik varsa.

çiçeği burnunda hamişimiz gelmiş
nasılsın esocuğum?

iyyim valla ne olsun habire gebelik testi alıp bakıyorum bir görsen albüm yapıcam neyapım daha kan sonuçlarını yerın alcam bende idrar testi yapıp duruyorum değişik değişik yanılma payı çok azmış gerçi pozitif sonuçlarda ama ya bu arada bende hastane araştırmamm lazım çünkü herhastanede bütün teşkilatlı aletler olmayabiliyomuş sevk ediyolarmış ben öyle istemiyorum bi hastanede hepsi olsun bütün takiplari orda yaptırayım istiyorum gerçi bi hastane vardı kafamda ama ondada bişey duydum morelim bozuldu bebğin midesi oluşmamıiş ve görmemmişler drlar anlayamammış işte böyle şeylerden korkuyorum oyüzden çok seçici olmam lazım hastane hastane dolaşıp sorucam tam teşkilatlı hastane lsun istiyorum daha sonradan üzülceğime olmuşken tam olsun ama tabi taktiri ilahi umarım sağlıkla 9ay başında kucağıma alırım.

canım benim bence test şu anda senin sadece kafanı karıştırır.ama bir taraftan da acaba yapsan mı diyorum.ben de kararsız kaldım senin için.seni umutlandırmak istemiyorum ama içimden bir ses hamilesin diyo ama ayyyy Gayeee bilmiyorum.biz sanki adetin gecikmiş ama hamile değilmişsin gibi düşünelim.eğer pozitif çıkarsa kutlarız artık yarın bu saatlerde.dr.dan gelince hemen gir nete merakta bırakma bizi

hakkında hayırlısı olsun canım stres yapma ama test yapsan daha az stres olur sanki yınede sn bilirsin zaten kendini kötüsüne alıştırdın durudn kaç gündür tabi alışabildiysen....

yapsana kız zaten seninde 3gün geçmiş negatif çıkarsa yanılma payın var zaten belki idrarada çıkmaz kanda görünür yada ultrasonda görünür ama o içinde şey insanı kemiriyo bende hep yapmak istiyodum kocam tutturmuştu yok hafta başını bekle hafta başını bekle diye 6gün sonra yaptırdı test bana dedim zaten daha yaptırmasaydın bebğin direk cinsiyetini öğrenmeye gidicektim ...

Canım o işler kader kısmet.dünyanın en iyi dr.unu bulursun en iyi hastaneye gidersin ama kaderinde varsa olacak olur.O yüzden çok fazla didikleme.Tabi ki şartları iyi olan bir hastane ve hastalarının memnun olduğu bir dr. seç ama çok da gecikme dr.a gitmek için.

:roflol::roflol:

Aynı ikilem bende de var canım hemde üst seviyede.Acaba yapsam mı diyorum... bi yandan da yok yaa diyorum mümkünatı yok ki neden boşuna ümitleniyorsun....
Ama sanırım dayanamayıp yapacağım...

Aynı ikilem bende de var canım hemde üst seviyede.Acaba yapsam mı diyorum... bi yandan da yok yaa diyorum mümkünatı yok ki neden boşuna ümitleniyorsun....
Ama sanırım dayanamayıp yapacağım...

yap gitsin be.negatif olursa şaşırmayız.kaldı ki negatif olup yanılma payı olabilir.ya da pozitif olur bir gün önceden kutlarız.var mı evde testin?

yap gitsin be.negatif olursa şaşırmayız.kaldı ki negatif olup yanılma payı olabilir.ya da pozitif olur bir gün önceden kutlarız.var mı evde testin?

evet sebin sana katılıyorum kız yooksa test bende daha burdan yolllanabiliyosa yollıyım size kız uğurlu gelir belki benimkiler pozitif çıkıyo özelden yollasam gelirmi acaba kızdelikafadulden:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…