- 7 Ekim 2009
- 3.129
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #10.421
kızlar yaa Doktor saat 3 gibi gelecekmiş merkeze cebinden de ulaşamadım sanırım müsait değildi. Bende hala tık yok... kaç kere wc ye gittim pembe akıntı bile yok... sadece beyaz akıntı var... ne yapsam acaba??? testte yapmak istemiyorum... sonucu bile bile o heyecanı yaşamak zor geliyor... :uhm: uufff kafam çok karıştı... içimde pır pır ediyo..
valla canım arkadaşı m umjutlandırmak istemem ama bende aynıları oldu sadecebeyaz akıntılar geldi olucakmışım gibi tuvalete gidiyorum ama bembeyaz akıntı geliyodu halada akıntım devam ediyo sonuç hamile çıktım ama bendede hala gebelik belirtileri yok normal gün gibi sanki adettim bitmiş yumurtlama günü bekler gibiyim hani inş seninde öledir umarım aynı belirtilerdir seninkilerde
çiçeği burnunda hamişimiz gelmiş
nasılsın esocuğum?
Şimdi doktorumla cepten görüştüm yarın için 12:40 ta randevu aldım... Gebelik testi bakalım dedi.. birde ultrason muayenesi yapacak... Ben şimdi daha da stres oldum... acaba evde bi idrar testi yapsam mı ki? Tek çizgi çıkacağını bile bile.
Çünkü gebelik olsa bile sanmıyorum ki idrarda çıksın.çünkü 10 günlük falandır tahminen gebelik varsa.
Şimdi doktorumla cepten görüştüm yarın için 12:40 ta randevu aldım... Gebelik testi bakalım dedi.. birde ultrason muayenesi yapacak... Ben şimdi daha da stres oldum... acaba evde bi idrar testi yapsam mı ki? Tek çizgi çıkacağını bile bile.
Çünkü gebelik olsa bile sanmıyorum ki idrarda çıksın.çünkü 10 günlük falandır tahminen gebelik varsa.
iyyim valla ne olsun habire gebelik testi alıp bakıyorum bir görsen albüm yapıcam neyapım daha kan sonuçlarını yerın alcam bende idrar testi yapıp duruyorum değişik değişik yanılma payı çok azmış gerçi pozitif sonuçlarda ama ya bu arada bende hastane araştırmamm lazım çünkü herhastanede bütün teşkilatlı aletler olmayabiliyomuş sevk ediyolarmış ben öyle istemiyorum bi hastanede hepsi olsun bütün takiplari orda yaptırayım istiyorum gerçi bi hastane vardı kafamda ama ondada bişey duydum morelim bozuldu bebğin midesi oluşmamıiş ve görmemmişler drlar anlayamammış işte böyle şeylerden korkuyorum oyüzden çok seçici olmam lazım hastane hastane dolaşıp sorucam tam teşkilatlı hastane lsun istiyorum daha sonradan üzülceğime olmuşken tam olsun ama tabi taktiri ilahi umarım sağlıkla 9ay başında kucağıma alırım.
yapsana kız zaten seninde 3gün geçmiş negatif çıkarsa yanılma payın var zaten belki idrarada çıkmaz kanda görünür yada ultrasonda görünür ama o içinde şey insanı kemiriyo bende hep yapmak istiyodum kocam tutturmuştu yok hafta başını bekle hafta başını bekle diye 6gün sonra yaptırdı test bana dedim zaten daha yaptırmasaydın bebğin direk cinsiyetini öğrenmeye gidicektim ...
canım benim bence test şu anda senin sadece kafanı karıştırır.ama bir taraftan da acaba yapsan mı diyorum.ben de kararsız kaldım senin için.seni umutlandırmak istemiyorum ama içimden bir ses hamilesin diyo ama ayyyy Gayeee bilmiyorum.biz sanki adetin gecikmiş ama hamile değilmişsin gibi düşünelim.eğer pozitif çıkarsa kutlarız artık yarın bu saatlerde.dr.dan gelince hemen gir nete merakta bırakma bizi
:roflol::roflol:
Aynı ikilem bende de var canım hemde üst seviyede.Acaba yapsam mı diyorum... bi yandan da yok yaa diyorum mümkünatı yok ki neden boşuna ümitleniyorsun....
Ama sanırım dayanamayıp yapacağım...
anam bende bu koca varken ben direk doğuma giderim anca
yap gitsin be.negatif olursa şaşırmayız.kaldı ki negatif olup yanılma payı olabilir.ya da pozitif olur bir gün önceden kutlarız.var mı evde testin?
Kızlar testi yaptım.... çişimi damlatıp hemen pc başına koştum.... sonuca bakmadım bile...
kızlar testi yaptım.... çişimi damlatıp hemen pc başına koştum.... Sonuca bakmadım bile...