- 13 Mayıs 2009
- 1.182
- 0
- 42
- Konu Sahibi alaycikus67
- #10.441
ben bıraktıgımda 900 falandı sanırım sayfa ee haberleri alim? Gaye kız naptın kuşum ?
gaye test yaptı donakaldı sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bıraktıgımda 900 falandı sanırım sayfa ee haberleri alim? Gaye kız naptın kuşum ?
maşallah seninki de benimki gibi pek bir gamsız.ilk denemede ne zaman belli olcak diyodu.bu sefer hiiiç sormuyo.
kızlar sonuç malummm ( kopkoyu bir tek çizgi... Kesin kist oldu yine... Yarın ultrasonda nur topu gibi kistimi görürüm artık.
Kızlar sonuç malummm ( kopkoyu bir tek çizgi... Kesin kist oldu yine... Yarın ultrasonda nur topu gibi kistimi görürüm artık.
Kızlar sonuç malummm ( kopkoyu bir tek çizgi... Kesin kist oldu yine... Yarın ultrasonda nur topu gibi kistimi görürüm artık.
ben bıraktıgımda 900 falandı sanırım sayfa ee haberleri alim? gaye kız naptın kuşum ?
canım benin ben uzun zamandır foruma girmemiştim işlerden dolayı.naber?görüşmedik baya bi.:1hug:
canım kist falan olmamışıtr cagırma kötüyü aaaa. dur bakalım zaten klomene başlıcaktın noldu?
Adet olamadım ki başlayayım canım... Adetin 2. günü kontrol olacaktım 3. gün klomen başlayacaktım... ama daha adet falan yok ortada
iyilik kuzum nolsun haberler sizde sen naptın regl oldunmu? eda napmıştı ben en son bıraktıgımda adet olmamıştı :uhm:
iyilik kuzum nolsun haberler sizde sen naptın regl oldunmu? eda napmıştı ben en son bıraktıgımda adet olmamıştı :uhm:
olursun dur bakalım polikistik yapı vardı zaten gununde adet olmaz birazcık zor olabilir. Ama kist falan yoktur ben gecen ay 45 gunde adet oldum kist mist yoktu gec yumurtlamıs olabilrsin
kızlar en dogru kararı vermişsiniz görev gibi degil canınız isteyince ve akıldan cıkartarak. Benimde eltim hamiş hemde hiç istemiyo hiçç yaşı var baya bide abimin eşi hamiş bende vazgectim onlaru duyunca test mest baltarcın sogan suyu nede yastık falan hepsini bıraktım, napalım kısmet diyorum ben hamilelik planı yapıyorum millet hamiş kalıyo =(( saldım yani iyice şansa atış yapıyoruz artık bırakın oluruna nasip yazıldıysa olucak zaten
Dün akşam çalıştıktan sonra yatakta döndüm ayaklarımı duvara kaldırdım.duvar çok soğuk dedim ayaklarımı aşağı indirdim.sonra ayaklarım başucuma gelecek şekilde yattım olmadı döndüm sağ tarafıma yattım olmadı sola döndüm bu arda da oflayıp pofluyorum en sonunda eşim "sormıyım bir bildiği vardır dedim ama ne yapıyosun" dedi.ben de aman ben ne yaptığımı mı biliyorum dedim döndüm uyudum.merak ediyorum eşim sormasaydı daha ne kadar abuk sabuk yatakta dönecektim.