Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızlar sonuç malummm :KK43:( kopkoyu bir tek çizgi... Kesin kist oldu yine... Yarın ultrasonda nur topu gibi kistimi görürüm artık.

maşallah seninki de benimki gibi pek bir gamsız.ilk denemede ne zaman belli olcak diyodu.bu sefer hiiiç sormuyo.

valla yapana kadar canımız çıkıyo aman gününü kaçırmayalım ama akıntılar takip edelim sıkıntıyı biz çekleim sonra ben yaptım benim eserim ulan ne emeğin var senin tamam tohum senin ama döllüycek olan benim ben nekadar heycanlıysam onun için okadar normal evet seviniyo ama gayet normal sanki ilk denemede başarmışız gibi eb hep gebelikten bahsediyorum ya gelsene muhabbet edelim diyorum yada vücudumda değien yerler varmı gel bakalım diyorum abartma eso saçmalama diyo ya ufff aman derse desin ben gene bildiğimden geri kalmıyorum 9ayda kafasını şişircem onun kolay olmadı benimkide ama biraz nazlanalım dimi arkadaşlar

Kızlar sonuç malummm :KK43:( kopkoyu bir tek çizgi... Kesin kist oldu yine... Yarın ultrasonda nur topu gibi kistimi görürüm artık.

kız sus sen kist yapıcam ben şimdi.aaaaa kist falan yok.ya test yanıldı ya da streten olmadın.kafanı bir rahatlatabilsen olursun aslında.bak seni çok özleriz ama forumdan uzak kalınca biraz unuturum dersen bir iki gün girme ama sonra bekleriz.

gaye üzme kendini bekle bkalıjm yarın neler göreceksin ultrasonda.

benimde karnım ara ara ağrıyor korkuyorum kımrızı kart görcem diye:KK43:

tuvalete gidip peçetede pembe görcem diye aşındım tahriş olcam yaniiii

Adet olamadım ki başlayayım canım... Adetin 2. günü kontrol olacaktım 3. gün klomen başlayacaktım... ama daha adet falan yok ortada

olursun dur bakalım polikistik yapı vardı zaten gununde adet olmaz birazcık zor olabilir. Ama kist falan yoktur ben gecen ay 45 gunde adet oldum kist mist yoktu gec yumurtlamıs olabilrsin

iyilik kuzum nolsun haberler sizde sen naptın regl oldunmu? eda napmıştı ben en son bıraktıgımda adet olmamıştı :uhm:

ben gecikmeli olarak regl olmuştum ondan sonra bayramın peşine bir daha oldum kaydirigubbakcemile3 tarihlerim karıştığı için bilemiyorum ama bu günler yumurtlama günlerim sanırım.bu ay akıntımı falan takip etmicem dedim.br de bir dolu bir boş yerine ne zaman istersek o zaman çalışalım dedik.fakat dün ve bugün bariz uzayan akıntım var.dün akşam çalıştık.bakalım kısmet

iyilik kuzum nolsun haberler sizde sen naptın regl oldunmu? eda napmıştı ben en son bıraktıgımda adet olmamıştı :uhm:

oldum canım oldum önümüzdeki maçlar için hazırlanıyoz bi bitseydi kırmızılar günümüzde belli değil artık keyfimize göre çaloşcaz bu ay inşallaholaca varsa olur olmazsa diğer aylar kısmet bakalım

olursun dur bakalım polikistik yapı vardı zaten gununde adet olmaz birazcık zor olabilir. Ama kist falan yoktur ben gecen ay 45 gunde adet oldum kist mist yoktu gec yumurtlamıs olabilrsin

Hayırlısı diyorum zaten... Yarın bakalım neler göreceğiz ultrasonda...

kızlar en dogru kararı vermişsiniz görev gibi degil canınız isteyince ve akıldan cıkartarak. Benimde eltim hamiş hemde hiç istemiyo hiçç yaşı var baya bide abimin eşi hamiş bende vazgectim onlaru duyunca test mest baltarcın sogan suyu nede yastık falan hepsini bıraktım, napalım kısmet diyorum ben hamilelik planı yapıyorum millet hamiş kalıyo =(( saldım yani iyice şansa atış yapıyoruz artık bırakın oluruna nasip yazıldıysa olucak zaten

Dün akşam çalıştıktan sonra yatakta döndüm ayaklarımı duvara kaldırdım.duvar çok soğuk dedim ayaklarımı aşağı indirdim.sonra ayaklarım başucuma gelecek şekilde yattım olmadı döndüm sağ tarafıma yattım olmadı sola döndüm bu arda da oflayıp pofluyorum en sonunda eşim "sormıyım bir bildiği vardır dedim ama ne yapıyosun" dedi.ben de aman ben ne yaptığımı mı biliyorum dedim döndüm uyudum.merak ediyorum eşim sormasaydı daha ne kadar abuk sabuk yatakta dönecektim.

kızlar en dogru kararı vermişsiniz görev gibi degil canınız isteyince ve akıldan cıkartarak. Benimde eltim hamiş hemde hiç istemiyo hiçç yaşı var baya bide abimin eşi hamiş bende vazgectim onlaru duyunca test mest baltarcın sogan suyu nede yastık falan hepsini bıraktım, napalım kısmet diyorum ben hamilelik planı yapıyorum millet hamiş kalıyo =(( saldım yani iyice şansa atış yapıyoruz artık bırakın oluruna nasip yazıldıysa olucak zaten

Evet aynen... Ben çabaladıkça ilacı bırakan hamile kalıyo,1 kere deneyen hamile kalıyo v.s. bende sinir oluyorum... Yarın muhtemelen yine adet söktürücü verecek.23 yada 24 ü gibi adet olurum 26 sı yada 27sinde de klomen başlarım muhtemelen ve 2010'un ilk günlerinde çatlatma olup çalışmalara hız veririz. Ondan sonrasıda kader kısmet.

Dün akşam çalıştıktan sonra yatakta döndüm ayaklarımı duvara kaldırdım.duvar çok soğuk dedim ayaklarımı aşağı indirdim.sonra ayaklarım başucuma gelecek şekilde yattım olmadı döndüm sağ tarafıma yattım olmadı sola döndüm bu arda da oflayıp pofluyorum en sonunda eşim "sormıyım bir bildiği vardır dedim ama ne yapıyosun" dedi.ben de aman ben ne yaptığımı mı biliyorum dedim döndüm uyudum.merak ediyorum eşim sormasaydı daha ne kadar abuk sabuk yatakta dönecektim.

hahaha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bunun ileri aşamaları amuda kalkmak falan... yada ben sonunda bir ip yaptırıcam tavana ilişki biter bitmez asıcam ayaklarda kendimi :) yarasa gibi uyuyacağım... herhalde sabaha hamile kalmış ama beynim patlamış olarak bulurlar

X