Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen bizi güldürdün ya allahta seni güldürsün inşallahhhh tez zamanda evinize bebiş neşeside getirsinnnnnn :Saruboceq:

allahh seniii cokk yasattsinn emiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sabah sabahh gulecegimm yoktuuuu:dance:

ayyy cok tatlısınız ya:)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen bizi güldürdün ya allahta seni güldürsün inşallahhhh tez zamanda evinize bebiş neşeside getirsinnnnnn :Saruboceq:

allahh seniii cokk yasattsinn emiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sabah sabahh gulecegimm yoktuuuu:dance:

Ben bile hala gülüyorum kızlar yaaa... pantolon şimdi onu dikmemi bekliyor...gördükçe gülesim geliyo... Allahtan üstünde uzun kaban vardı o kapatmışş.. yoksa müşterisine falan rezil olurdu... bide orada masanın altına falan eğilip kalkmış düşünsenize manzarayı :)) hahahah kaydirigubbakcemile3

Amiiiin canım inşallah... Rabbim beni hem anne hemde sizler tarafından teyze yapsın inşallah.

:))))
cok hossun Gaye....
hihoyyyt

:roflol::roflol::roflol: ikinciye hamile kalana kadar oğlun büyür biraz inş. :roflol:

:roflol::roflol::roflol: ayy Gayeee

kızlar ACıL DURUMMMM ben mantar olmuşsum eşim fitil kullanman gerek dedi napcaz ya ama ben ovulasyon günündeyimmmmmm ya geçen ay üstüne görmeyse hamişsem offffffffffffff

kızlar ACİL DURUMMMM ben mantar olmuşsum eşim fitil kullanman gerek dedi napcaz ya ama ben ovulasyon günündeyimmmmmm ya geçen ay üstüne görmeyse hamişsem offffffffffffff

dün bir arkadaş vardı o da fitille ilgili bir şeyler demişti.sanırım fitil hamilelerde kullanılabiliyormuş ama ilişkiye girmeyin yazıyormuş fitilde.geçmiş olsun.Bir şey sorucam mantarın belirtileri ne?bulaşıcı mı?

kadının ki degil de erkegin ki bulaşıcıymış ya benim ovulasyon günüm geldi bugün 13. gün
şu hani parmakla akıntı alıyosun da uzarsa ovulasyon yaklaşmış demek oluyo ya onu bi deneyim dedim ki peynir gibi bişiler geldi eyvah dedim ben mantar olmuşum hemen aradım eşimi o da doktorla konuşmuş hemen fitil başlayın demişte o zaman kaçtı benim bu ay ilişkiyede girmiyceksek 2 gündürde kardeş kardeşiz zaten mafoldumben

Geçmiş olsun tatlım hay Allah.sen 2 gün diyosun biz geçen hafta hiç çalışmadık bacı kardeştik yatakta.ofiste mesaiye kaldım ya hep.Neden oluyor ki bu mantar üşütünce falan mı?anlamadım eee hadi kadınlarda akıntı oluyor peynir gibi erkeklerde nasıl oluyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…