- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #10.381
benimkine sor kahvaltı yapmaktansa 5 dakika daha fazla uyurum diyoyaww bildiği tepsi breği.yufkayla yapılan... peynirli maydanozlu iç hazırladım...
6 yufka kullandım...
kıyamıyorum kocişime... kahvaltısız kalmasın istiyorum.
Kızlar bakın ne anlatıcam... Geçen gün kocişim görümcemin arabasını bakıma götürdü sonra görümcem onu işe bırakmış ... ama bizimki arabaya binerken bi cırt sesi duymuş pantalonun ağı gitti herhalde falan demiş... sonra inmiş arabadan işe gitmiş ordan bir müşterinin evine gitmiş pc ye bakmak için.sonra çıktı eve geldi... ayakkabılarını çıkardı bana arkasını dönüp eğildi ve baaaakkk dedi.. Aaaa bi de ne göreyim pantolonun arka dikişi ağından beline kadar boylu boyunca yırtılmışşş :) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kocişimin donu ortada :)) gülmekten karnıma ağrılar girdi... Bide o gösteriş şekli ve suratındaki ifade süperdiii... küçük yaramaz erkek çocukları gibiydi..
allahh seniii cokk yasattsinn emiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sabah sabahh gulecegimm yoktuuuu:dance:Kızlar bakın ne anlatıcam... Geçen gün kocişim görümcemin arabasını bakıma götürdü sonra görümcem onu işe bırakmış ... ama bizimki arabaya binerken bi cırt sesi duymuş pantalonun ağı gitti herhalde falan demiş... sonra inmiş arabadan işe gitmiş ordan bir müşterinin evine gitmiş pc ye bakmak için.sonra çıktı eve geldi... ayakkabılarını çıkardı bana arkasını dönüp eğildi ve baaaakkk dedi.. Aaaa bi de ne göreyim pantolonun arka dikişi ağından beline kadar boylu boyunca yırtılmışşş :) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kocişimin donu ortada :)) gülmekten karnıma ağrılar girdi... Bide o gösteriş şekli ve suratındaki ifade süperdiii... küçük yaramaz erkek çocukları gibiydi..
kızlar bakın ne anlatıcam... Geçen gün kocişim görümcemin arabasını bakıma götürdü sonra görümcem onu işe bırakmış ... Ama bizimki arabaya binerken bi cırt sesi duymuş pantalonun ağı gitti herhalde falan demiş... Sonra inmiş arabadan işe gitmiş ordan bir müşterinin evine gitmiş pc ye bakmak için.sonra çıktı eve geldi... Ayakkabılarını çıkardı bana arkasını dönüp eğildi ve baaaakkk dedi.. Aaaa bi de ne göreyim pantolonun arka dikişi ağından beline kadar boylu boyunca yırtılmışşş :) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kocişimin donu ortada :)) gülmekten karnıma ağrılar girdi... Bide o gösteriş şekli ve suratındaki ifade süperdiii... Küçük yaramaz erkek çocukları gibiydi..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen bizi güldürdün ya allahta seni güldürsün inşallahhhh tez zamanda evinize bebiş neşeside getirsinnnnnn :Saruboceq:
allahh seniii cokk yasattsinn emiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sabah sabahh gulecegimm yoktuuuu:dance:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen bizi güldürdün ya allahta seni güldürsün inşallahhhh tez zamanda evinize bebiş neşeside getirsinnnnnn :Saruboceq:
benimkine sor kahvaltı yapmaktansa 5 dakika daha fazla uyurum diyo
Amiiiin canım inşallah... Rabbim beni hem anne hemde sizler tarafından teyze yapsın inşallah.
Ben bile hala gülüyorum kızlar yaaa... pantolon şimdi onu dikmemi bekliyor...gördükçe gülesim geliyo... Allahtan üstünde uzun kaban vardı o kapatmışş.. yoksa müşterisine falan rezil olurdu... bide orada masanın altına falan eğilip kalkmış düşünsenize manzarayı :)) hahahah kaydirigubbakcemile3
Kızlar bakın ne anlatıcam... Geçen gün kocişim görümcemin arabasını bakıma götürdü sonra görümcem onu işe bırakmış ... ama bizimki arabaya binerken bi cırt sesi duymuş pantalonun ağı gitti herhalde falan demiş... sonra inmiş arabadan işe gitmiş ordan bir müşterinin evine gitmiş pc ye bakmak için.sonra çıktı eve geldi... ayakkabılarını çıkardı bana arkasını dönüp eğildi ve baaaakkk dedi.. Aaaa bi de ne göreyim pantolonun arka dikişi ağından beline kadar boylu boyunca yırtılmışşş :) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kocişimin donu ortada :)) gülmekten karnıma ağrılar girdi... Bide o gösteriş şekli ve suratındaki ifade süperdiii... küçük yaramaz erkek çocukları gibiydi..
Ben bile hala gülüyorum kızlar yaaa... pantolon şimdi onu dikmemi bekliyor...gördükçe gülesim geliyo... Allahtan üstünde uzun kaban vardı o kapatmışş.. yoksa müşterisine falan rezil olurdu... bide orada masanın altına falan eğilip kalkmış düşünsenize manzarayı :)) hahahah kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: ikinciye hamile kalana kadar oğlun büyür biraz inş. :roflol:
kızlar ACİL DURUMMMM ben mantar olmuşsum eşim fitil kullanman gerek dedi napcaz ya ama ben ovulasyon günündeyimmmmmm ya geçen ay üstüne görmeyse hamişsem offffffffffffff
kadının ki degil de erkegin ki bulaşıcıymış ya benim ovulasyon günüm geldi bugün 13. gündün bir arkadaş vardı o da fitille ilgili bir şeyler demişti.sanırım fitil hamilelerde kullanılabiliyormuş ama ilişkiye girmeyin yazıyormuş fitilde.geçmiş olsun.Bir şey sorucam mantarın belirtileri ne?bulaşıcı mı?
kadının ki degil de erkegin ki bulaşıcıymış ya benim ovulasyon günüm geldi bugün 13. gün
şu hani parmakla akıntı alıyosun da uzarsa ovulasyon yaklaşmış demek oluyo ya onu bi deneyim dedim ki peynir gibi bişiler geldi eyvah dedim ben mantar olmuşum hemen aradım eşimi o da doktorla konuşmuş hemen fitil başlayın demişte o zaman kaçtı benim bu ay ilişkiyede girmiyceksek 2 gündürde kardeş kardeşiz zaten mafoldumben