Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hadiii bebişmi uyutuyo senı bakıım:) :lepi:

Bilmiyom valla ama uykum yetmiyooo... dün 12:30 gibi yattım sabah 8e çeyrek kala kalktım kocişime börek yaptım...dün zaten öğlen 12 ye kadar uyumuşum... ama yetmiyo uyku olduğum yerde uyukluyorum...
Hele şimdi birazcık serinlik oldu o serinlik nasıl uykumu getirdi anlatamam...

aynı taktikler bende de geçerli:)))))
canım benim gerçekten biraz fazla kilom var onları atmaya çalışıyorum
bu hafta yumurtlama günleri
artık hangi gün olursa hayırlısı

hayırlısı cnm ya ben buay bıraktım dusunmeyı olursa olur bılemem ama yumurtladıgım gun boş gectı sımdı ctlama olucakonlarda boş gectı ve hala gecıo oyuzden umudum yok bıraktım vardır herserde bır hayır .face varmıydı cnm sende

Bilmiyom valla ama uykum yetmiyooo... dün 12:30 gibi yattım sabah 8e çeyrek kala kalktım kocişime börek yaptım...dün zaten öğlen 12 ye kadar uyumuşum... ama yetmiyo uyku olduğum yerde uyukluyorum...

ayyy hayırlısı hayırlısı cnmbenım

ya ne hersabah börek yapıyosun sen ya kocişlere kötü örnek oluyosun bak ya ben hiç anlamam börekten falan banada bi tarif versen ya ama en kolayından
,

ne serinligiii bide azmiss ..bizim burda hava -8 simdi bide kar varrr icimm daha da sikildi vallahii allahtan ogleden sonra ise gitcemm:kahve:

artık rüyalarımızda da bebekten başka bişiy yok.
inşallah 2.si senin bebişindir canım...önce rüyadan sana kendini gösterip sonra göbüşüne gelecektir.
insallahh guzelimm insalahh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

o bir gun kanama gibi bisey geldiyee insallahh yerlesme kanamasidirrr:Saruboceq::Saruboceq:

ya ne hersabah börek yapıyosun sen ya kocişlere kötü örnek oluyosun bak ya ben hiç anlamam börekten falan banada bi tarif versen ya ama en kolayından
,

yaww bildiği tepsi breği.yufkayla yapılan... peynirli maydanozlu iç hazırladım...
6 yufka kullandım...
kıyamıyorum kocişime... kahvaltısız kalmasın istiyorum.

Kızlar bakın ne anlatıcam... Geçen gün kocişim görümcemin arabasını bakıma götürdü sonra görümcem onu işe bırakmış ... ama bizimki arabaya binerken bi cırt sesi duymuş pantalonun ağı gitti herhalde falan demiş... sonra inmiş arabadan işe gitmiş ordan bir müşterinin evine gitmiş pc ye bakmak için.sonra çıktı eve geldi... ayakkabılarını çıkardı bana arkasını dönüp eğildi ve baaaakkk dedi.. Aaaa bi de ne göreyim pantolonun arka dikişi ağından beline kadar boylu boyunca yırtılmışşş :) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kocişimin donu ortada :)) gülmekten karnıma ağrılar girdi... Bide o gösteriş şekli ve suratındaki ifade süperdiii... küçük yaramaz erkek çocukları gibiydi..

X