- 12 Kasım 2009
- 1.531
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.561
Kızlar acayip gaz var karnımda ve arada kasıklarımda bir ağrı gelip gidiyor... kırmızılar yolda sanırım.
Ayy evet... İşte bu da bir mucize. Ama arkadaşına söyle bebişine sahip çıksın.Çünkü o onun nasibiymiş. zamanı gelmiş ve olmuş. Benim de bir tanıdığım böyle süpriz bir hamilelik yaşadı ve bebeği hiç istemedi.Düşsün diye dua ediyordu.Hamileliğini şöyle zevkle yaşamadı. Hep mutsuz hep söylenerek geçirdi ve ne yazıkki bebeği doğumda nefessiz kaldığı için zeka özürlü oldu.
Rabbimiz bizim için en iyi zamanları ve en iyi şeyleri bilir.Ondan gelen iyi de olsa kötü de olsa şükretmek ve gereğini yapmak gerekir diye düşünüyorum.
Arkadaşına hamileliğinin tadını çıkarmasını öner bence canım. İnşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini.
selam kızlar sonucu aldım negatif niye olmadım ben o zaman ya çok kötüyüm mafoldumben mafoldumben
merhaba şekerler,nasılsınız?[/QUOTEsu
Super canimmm
sen??
Gayecik
senden mantarli bonfile tarifi bekliyorummm
canım nasıl istersen istediğin şekilde tarif veririm... bonfileyi kızarmış mı seversin yoksa sulu sebzeli falan mı?
Kizarmiss
Hımm o zaman tavaya çok az yağ koyup bonfileleri de tavaya koyup orta ateşte suyunu salıp çekip kızarana kadar pişireceksin.Suyunu çekince kızarmasına yakın kırmızı pul biber ve kekik ekebilirsin üzerine arzu edersen...
diğer yanda mantarı iyice yıka saplarını ayıkla büyüklük olarak nasıl seviyorsan o şekilde doğra ve tavaya at.mantarlar sularını salıp geri çekerler sularını çekince altını kapat.Diğer yanda ister hazır krema kullan istersen biraz cıvık bir beşamel sos hazırla.sos sıcakken içine bir miktar kaşar rendele ve mantarları katıp kaşar eriyene kadar karıştır. (istersen mantarları da biraz kızartabilirsin.o zaman daha dişegelir oluyorlar) bonfileni tabağa koyup yanına bu sostan ikram et.
Hımm o zaman tavaya çok az yağ koyup bonfileleri de tavaya koyup orta ateşte suyunu salıp çekip kızarana kadar pişireceksin.Suyunu çekince kızarmasına yakın kırmızı pul biber ve kekik ekebilirsin üzerine arzu edersen...
diğer yanda mantarı iyice yıka saplarını ayıkla büyüklük olarak nasıl seviyorsan o şekilde doğra ve tavaya at.mantarlar sularını salıp geri çekerler sularını çekince altını kapat.Diğer yanda ister hazır krema kullan istersen biraz cıvık bir beşamel sos hazırla.sos sıcakken içine bir miktar kaşar rendele ve mantarları katıp kaşar eriyene kadar karıştır. (istersen mantarları da biraz kızartabilirsin.o zaman daha dişegelir oluyorlar) bonfileni tabağa koyup yanına bu sostan ikram et.
oyyy diline saglik
bende alisverise cikim Bari
sevgiler kizlarr
ayy kız çok marifetlisin walla:)))))))))))
Yok valla marifetli değilim canım... bişiler yapıyorum kendi çapımda... eşim daha marifetlidir bana göre :)) ama o da mutfağı çok dağıtıyor.Zaten büyük değil mutfak bide o yemek yapınca savaş alanı gibi oluyor.kaydirigubbakcemile3