Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

neler söyliyorum zaten ona... rabbim nasip etmiş sana bi can vermiş sende onu kabullenip taşımalısın dedim.. bak bana o kadar uğraşıyorum olmuyor.. sen çok şanslısın.. bunun değerini bil ve şükret dedim...
aman yaraabbiiiii... ne kötü olmuş.. allah kimseye vermesinnn :çok üzgünüm:

yemekkk:icecream:
kızlar bugün ne pişireceksiniz menünüzde neler
varr
ayy kafamız dağılsın hemide biraza.s

selam kızlar sonucu aldım negatif niye olmadım ben o zaman ya çok kötüyüm mafoldumben mafoldumben

hayırlısı olsun canım ya üzülme inşallah birdahaki aya olur
kesin benimde olacağım o şimdiden üzülüyüm en iyisimafoldumbenmafoldumben
kesinlikle yoktur bebişşş olsa şaşarım zaten:))

canım bende henüz kararsızım ama fırında köfte patates
pilav ve domates çorbası yapmayı düşünüyorumopuyorumnanaktan

Dün biber dolması yapmıştım bugün de menüm aynı.biber dolması var. yuvalama çorba var.salata ve yoğurt.

Hımm o zaman tavaya çok az yağ koyup bonfileleri de tavaya koyup orta ateşte suyunu salıp çekip kızarana kadar pişireceksin.Suyunu çekince kızarmasına yakın kırmızı pul biber ve kekik ekebilirsin üzerine arzu edersen...

diğer yanda mantarı iyice yıka saplarını ayıkla büyüklük olarak nasıl seviyorsan o şekilde doğra ve tavaya at.mantarlar sularını salıp geri çekerler sularını çekince altını kapat.Diğer yanda ister hazır krema kullan istersen biraz cıvık bir beşamel sos hazırla.sos sıcakken içine bir miktar kaşar rendele ve mantarları katıp kaşar eriyene kadar karıştır. (istersen mantarları da biraz kızartabilirsin.o zaman daha dişegelir oluyorlar) bonfileni tabağa koyup yanına bu sostan ikram et.

ayy kız çok marifetlisin walla:)))))))))))

oyyy diline saglik
bende alisverise cikim Bari
sevgiler kizlarr

ayy kız çok marifetlisin walla:)))))))))))

Yok valla marifetli değilim canım... bişiler yapıyorum kendi çapımda... eşim daha marifetlidir bana göre :)) ama o da mutfağı çok dağıtıyor.Zaten büyük değil mutfak bide o yemek yapınca savaş alanı gibi oluyor.kaydirigubbakcemile3

ben evlendikten sonra mutfakla tanıştım diyebilirim. oyüden fazla çeşit bilmem.
kolay kısa sürede olan yemekleri tercih ederim yoksa gece yeriz yemeği:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…