- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.541
benim daha önce bi kistim olmuştu çok hızlı büyümüş ve poatlamıştı diktiler gene olmuş olabilirmi kızlar spgan kürü kullandım o zaman 7 gün o patlatmış olabilirmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar sonucu aldım negatif niye olmadım ben o zaman ya çok kötüyüm mafoldumben mafoldumben
selam kızlar sonucu aldım negatif niye olmadım ben o zaman ya çok kötüyüm mafoldumben mafoldumben
çok yoğunum giremiyorum hiç kk ya =( bugün bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.. sizinle de paylaşmak istedim....
korunuyorlar ve bebk istemiyorlardı. adetin 12. günü bir kez korunmasız ilişki olmuş ve hemen sonra kalkıp duş almış. üstelik gebelik için uygun pozisyonda olmamış ilişki... bayan üstteymiş... hemen ertesi gün hapı almış... fakat adet olmamış.. 7 gün geçmiş ve test yaptı pozitif çıktı...
bakarmısınız olaya ya.. tek seferde ve ertesi gün hapına rağmen bebiş gelmiş konmuş göbişe...
çok sinirli, huzursuz.. çünkü şokta.. eşine dahi söyleyememiş bebeği.. bugün gidip kalp atışlarını duyacak... dedim ki ona senin yerinde olmak için can atan o kadar çok bayan var ki... mesela ben...sakın ola bu bebeği istememezlik yapma.. mucize bebek bu.. herşeye rağmen gelmiş tutunmuş sana..sakın onu bırakma
rabbim herkes için hayırlısını versin.. kimisi için hamile kalabilmek bu kadar kolay kimisi içinse herşeyden zor mafoldumben
evet canım ben üzülünce geçikiyoo reglimmm çoğu kez denemişimdir bunu
yanınızda kendimi cahil gibi hissediyorum valla neler oluyomuş öyle boşa demiyolar kadınlar narindir diyeDoktorumla bunları hep konuştuk canım... Hiç aklına gelmeyecek şey bile hormonlarını bozup o ay gecikmene hatta hiç olmamana yada erken olmana sebep olabilir dedi. O ay içinde sen önemsemezsin ama vücudun önemser dedi. 1 haftalık gecikmeleri normal sayıyorlar (gebelik negatif ise) fakat 1 haftadan sonra bir ultrason ve hormon kontrolünden sonra söktürücü veriyorlar.