Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

benim daha önce bi kistim olmuştu çok hızlı büyümüş ve poatlamıştı diktiler gene olmuş olabilirmi kızlar spgan kürü kullandım o zaman 7 gün o patlatmış olabilirmi

kızlar benim evlenmeden önce çok düzenliydi fakat şimdi 26,29,30,31 .günlerde oluyor.sizce neden acaba bu ayda 26.gün oldum 2 gün sadece koyu renkli kahve kan renkli akıntılar geldi ve sol tarafım çok şiddetli ağrıdı 2 tane ilaç içtim anca kestim ağrısını çünkü hem belime hemde kasığıma şiddetli vuruyordu.yardım lütfen

selam kızlar sonucu aldım negatif niye olmadım ben o zaman ya çok kötüyüm mafoldumben mafoldumben

Aaa şekerim ağlamak yok. Olabilir ben 1 hafta gecikmiştim daha önce... Havalardan olabilir.akıntın da vardı belki üşüttün yumurtalıklarını akıntın da ondan dolayı. Şimdi ayaklarına kalın çorap giy karnına da termoforu sıcak su ile doldurup koy. Ve bekle 2 gün daha. Eğer hala olmazsa doktora gidersin. Nasibin bu ay değilmiş. Önümüzdeki ay yeni yılın ilk hamişlerinden olursun inşallah.

çok yoğunum giremiyorum hiç kk ya =( bugün bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.. sizinle de paylaşmak istedim....
korunuyorlar ve bebk istemiyorlardı. adetin 12. günü bir kez korunmasız ilişki olmuş ve hemen sonra kalkıp duş almış. üstelik gebelik için uygun pozisyonda olmamış ilişki... bayan üstteymiş... hemen ertesi gün hapı almış... fakat adet olmamış.. 7 gün geçmiş ve test yaptı pozitif çıktı...
bakarmısınız olaya ya.. tek seferde ve ertesi gün hapına rağmen bebiş gelmiş konmuş göbişe...
çok sinirli, huzursuz.. çünkü şokta.. eşine dahi söyleyememiş bebeği.. bugün gidip kalp atışlarını duyacak... dedim ki ona senin yerinde olmak için can atan o kadar çok bayan var ki... mesela ben...sakın ola bu bebeği istememezlik yapma.. mucize bebek bu.. herşeye rağmen gelmiş tutunmuş sana..sakın onu bırakma
rabbim herkes için hayırlısını versin.. kimisi için hamile kalabilmek bu kadar kolay kimisi içinse herşeyden zor mafoldumben

ayyyy bende çok gıcık oluyorum böle insnalara yaaaa
şaşıyorum biz burda ne yapacapımız şşaırdık kürlermi dersin ovlsyn testlerimi dersin
yakında amudada kalkacaz ama yok yok yokkkkk
allahım duy sesimizi en tez zamnada hayırlısını ver burdaki herkes içinnnn:Saruboceq:

Her ilaç herkesin dermanı olmadığı gibi kürlerde aynı şekilde.Herkeste farklı etki gösterebilirler. Kimisinde derman olurken kimisinde hiç etki etmiyor bazılarında da tam tersi etki yapıp daha farklı sorunlara neden oluyorlar.Bu nedenle direkt sonuç beklememek gerekli. Bu kürleri kendi arzumuzla denetimsiz uyguladığımız için sonuçlarına da kendimiz katlanmak durumundayız.
ıçtiğimiz kahve yada çay bile adette gecikmeye neden olabilir. doktorumun bana dediği "1 haftalık gecikmeye kadar biz normal karşılıyoruz.Fakat 1 haftadan sonrasında bir kontrol gerekli olur."
O ay içinde içtiğimiz bir aspirin,ağrı kesici yada yaşadığımız bir üzüntü gecikmenin sebebi olabiliyor.

Her ilaç herkesin dermanı olmadığı gibi kürlerde aynı şekilde.Herkeste farklı etki gösterebilirler. Kimisinde derman olurken kimisinde hiç etki etmiyor bazılarında da tam tersi etki yapıp daha farklı sorunlara neden oluyorlar.Bu nedenle direkt sonuç beklememek gerekli. Bu kürleri kendi arzumuzla denetimsiz uyguladığımız için sonuçlarına da kendimiz katlanmak durumundayız.
ıçtiğimiz kahve yada çay bile adette gecikmeye neden olabilir. doktorumun bana dediği "1 haftalık gecikmeye kadar biz normal karşılıyoruz.Fakat 1 haftadan sonrasında bir kontrol gerekli olur."
O ay içinde içtiğimiz bir aspirin,ağrı kesici yada yaşadığımız bir üzüntü gecikmenin sebebi olabiliyor.

kıss valla doktor gibi konuştun heeeealkisalkisalkis
yakında hepimizzz bi tıp bitirmiş gibi kadın doğum üzerinde biligi sahibi olucazz:roflol:

çok yoğunum giremiyorum hiç kk ya =( bugün bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.. sizinle de paylaşmak istedim....
korunuyorlar ve bebk istemiyorlardı. adetin 12. günü bir kez korunmasız ilişki olmuş ve hemen sonra kalkıp duş almış. üstelik gebelik için uygun pozisyonda olmamış ilişki... bayan üstteymiş... hemen ertesi gün hapı almış... fakat adet olmamış.. 7 gün geçmiş ve test yaptı pozitif çıktı...
bakarmısınız olaya ya.. tek seferde ve ertesi gün hapına rağmen bebiş gelmiş konmuş göbişe...
çok sinirli, huzursuz.. çünkü şokta.. eşine dahi söyleyememiş bebeği.. bugün gidip kalp atışlarını duyacak... dedim ki ona senin yerinde olmak için can atan o kadar çok bayan var ki... mesela ben...sakın ola bu bebeği istememezlik yapma.. mucize bebek bu.. herşeye rağmen gelmiş tutunmuş sana..sakın onu bırakma
rabbim herkes için hayırlısını versin.. kimisi için hamile kalabilmek bu kadar kolay kimisi içinse herşeyden zor mafoldumben

Ayy evet... İşte bu da bir mucize. Ama arkadaşına söyle bebişine sahip çıksın.Çünkü o onun nasibiymiş. zamanı gelmiş ve olmuş. Benim de bir tanıdığım böyle süpriz bir hamilelik yaşadı ve bebeği hiç istemedi.Düşsün diye dua ediyordu.Hamileliğini şöyle zevkle yaşamadı. Hep mutsuz hep söylenerek geçirdi ve ne yazıkki bebeği doğumda nefessiz kaldığı için zeka özürlü oldu.
Rabbimiz bizim için en iyi zamanları ve en iyi şeyleri bilir.Ondan gelen iyi de olsa kötü de olsa şükretmek ve gereğini yapmak gerekir diye düşünüyorum.
Arkadaşına hamileliğinin tadını çıkarmasını öner bence canım. İnşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini.

Lapaci
arkadasın için çok sevindim
oda zevkini çıkarsın bence
ay inşallah bizede hamilelik versin Allahimmm

evet canım ben üzülünce geçikiyoo reglimmm çoğu kez denemişimdir bunu

Doktorumla bunları hep konuştuk canım... Hiç aklına gelmeyecek şey bile hormonlarını bozup o ay gecikmene hatta hiç olmamana yada erken olmana sebep olabilir dedi. O ay içinde sen önemsemezsin ama vücudun önemser dedi. 1 haftalık gecikmeleri normal sayıyorlar (gebelik negatif ise) fakat 1 haftadan sonra bir ultrason ve hormon kontrolünden sonra söktürücü veriyorlar.

Doktorumla bunları hep konuştuk canım... Hiç aklına gelmeyecek şey bile hormonlarını bozup o ay gecikmene hatta hiç olmamana yada erken olmana sebep olabilir dedi. O ay içinde sen önemsemezsin ama vücudun önemser dedi. 1 haftalık gecikmeleri normal sayıyorlar (gebelik negatif ise) fakat 1 haftadan sonra bir ultrason ve hormon kontrolünden sonra söktürücü veriyorlar.
yanınızda kendimi cahil gibi hissediyorum valla neler oluyomuş öyle boşa demiyolar kadınlar narindir diye

Lapacim bende kac kez anlatmistim benimde arkadasim sadece 12.14günde korunmasiz iliskide bulunmus suan 2 aylik hamile. ama o istiyordu zaten. Arkadasinida tebrik ederim.

Kızlar acayip gaz var karnımda ve arada kasıklarımda bir ağrı gelip gidiyor... kırmızılar yolda sanırım.

yok kıss kırmızı mırmızı 9 ay yokmuşş haber yolladılar banaaa
küsmüşler gelmiceklermiş zemuszemus

nişlhh gelmezler ttalım

X