Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar bu soğan suyu sabahları aç karnınamı içilicekk
uygulayan varmı :uhm:

canım ben geçen ay 15 gün uyguladım ama bi faydasını göremedim,herkeste daha görürsün acele etme diyorlar bakalım hayırlsıı
ama çok zor içtim çok kötü kokusu var,bebiş için herşeye katlanıyoruzz maleseff

şimcik kaynatmay gidiyorum bende :1ninca:
bakalım nasıl içcem yaaa
allah vesile etsin
ben incir yiyorum aslında para verseler yemezdim
yatarken 5 tane yiyorum ama nasıl yiyorum kafamçokkarıştı
koca iki bardak suylaaaa :nazar:

Bende yapmıyorum uygulama falan... Bu arada kızlar soğan kürü biraz gecikmelere neden olabiliyormuş bilginiz olsun. Yanı zamanda hayıt çayı ve b-t-ç kürü de aynı şekilde 1 haftaya kadar gecikme yapabiliyormuş.

anacumm biraz gecikme yapsında bende 3 günü bulim bariii biraz sevineyim bbeiş olmasada kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy şaka bi yana
bal kürünün gecikme yaptığını biliyorum ama soğan kürü
adet düzensizliği için çok iyiymiş zati okuduğum kadarıyla

anacumm biraz gecikme yapsında bende 3 günü bulim bariii biraz sevineyim bbeiş olmasada kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy şaka bi yana
bal kürünün gecikme yaptığını biliyorum ama soğan kürü
adet düzensizliği için çok iyiymiş zati okuduğum kadarıyla

Canım soğan kürü pko'lularda kistleri yok ettiği için adet düzenliyor. yani kist kaynaklı düzensizliklere iyi geliyor.Ama diğer türlü gecikmede yapabiliyor.

Canım soğan kürü pko'lularda kistleri yok ettiği için adet düzenliyor. yani kist kaynaklı düzensizliklere iyi geliyor.Ama diğer türlü gecikmede yapabiliyor.

benim halam da seneler sonra sogan kürüyle hamile kalmış çok eskiden beri var bu
ama şu b+t+ç beni mahvetti hem adetimi geciktirdi hemde sadece 2 gün sürdü düzenim altüst oldu bu ay da o yüzden kullanmıyorum:eek:klava:

selam kızlar sonucu aldım negatif niye olmadım ben o zaman ya çok kötüyüm mafoldumben mafoldumben

ekakal üzülme tatlımm hayırlısı olsunn
bi iki gün daha bekle sonra bi dktra görün istersen kist felan mı oldu acep???

X