- 13 Kasım 2009
- 368
- 32
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.081
Kızlar ben 8 ay dolmadan gitmeyecem dr.
Verdiği süre bi dolsun
Selam şükür girebildim ama çok kalamıcam.işler acayip yoğun kızlar.pazar günü de çalışıldı ama ben hasta olduğum için gelmedim işe.cumartesi pazar yattım evde.eee tabi şimdi acısı çıkıyor.eeekimlerden güzel haberler var?Aysellim ne oldu senin tarih geldi mi?
canım hoşgeldin
ben kırmızıları gördü geçen perşembe.
sen nasıl oldun?
cuma evdeydim.cumartesi sabah işe geldim öğlene gittim.dinlendim.bir tek öksürük kaldı bir de baş ağrım.çok şükür iyiyim ama.sakın sakın kafana takmıyorsun ok mi? Canım.dualarımıza devam ediyoruz.gözümüzün önünde en güzel örnek prayfor u.nasıl da umutsuzdu ama ne güzel bak şimdi hamiş.walla işler yoğun olup buraya da giremeyince bir baktım bir kaç gün bebek olayını unutmuşum bile.bu arada benim tarih artık 16 aralık değil.tekrar regl oldum ya.walla son 2 ayda öyle çok değişkenlik gösterdi ki şimdi ne zaman olucam bilmiyorum.çok da önemsemiyorum bu ay.allah hayırlısını versin.
bende soğan kürüne başlıcam bide öyle deniyim offf moralim çok bozuksenağlama
aysellim gordunmu ben kırmızı kartı yedım yazarmısn benı 10 ocaga-tatlicadiarzu- ya bıde bence ıyı bır doktor sart cunku ben tam 1 ay ıcınde 3 doktor degıstırdımmmlaelaelaelaelae
Şimdi kime gidiyorsun canım? bende Ankaradayım.
3günüm kaldı ama karnım ağrıyo olucam galiba olmasam çok iyi olur wc gitmek istemiyorum kötü bişilerle karşılarım diye ay neolursun bu ay tutsun ya şimdi gelde stres yapma hadi nasıl becericez onu kafaya takmayın deniyo nasıl takmıyım düşünem deniyo iyide nasıl düşünmiycez kafayı başka şeye yoramıyorum gebelik testi almamk için zrt tutuyorum kendimi bide benim hep erken geliyo 5gün yada 6gün daha gelengiden yok ama vücudum evrim değiştiriyo sanırım 9ay oldu korunmayı bırakalı ilk denemede hamile kalsaydım bu ay bebişim doğacaktı ama ya
3günüm kaldı ama karnım ağrıyo olucam galiba olmasam çok iyi olur wc gitmek istemiyorum kötü bişilerle karşılarım diye ay neolursun bu ay tutsun ya şimdi gelde stres yapma hadi nasıl becericez onu kafaya takmayın deniyo nasıl takmıyım düşünem deniyo iyide nasıl düşünmiycez kafayı başka şeye yoramıyorum gebelik testi almamk için zrt tutuyorum kendimi bide benim hep erken geliyo 5gün yada 6gün daha gelengiden yok ama vücudum evrim değiştiriyo sanırım 9ay oldu korunmayı bırakalı ilk denemede hamile kalsaydım bu ay bebişim doğacaktı ama ya
Annnnaaaam tarçınım gelmiş.opuyorumnanaktan
Canlarım ciğerlerim tekrar girmeye çalışırım.Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.En kısa zamanda hamile kalmanızı yüce Rabbımdan diliyorum.
ya ablamın hemen tutuyo mesela ay galiba kaçtı of kesin bu ay hamileyim diyo ve sonuç pozitif hemende gitmiş yıkanmış ne öyle yatmak bacakları kaldırmak yok şimdi ikincisine gebe ilkindede öyle olmuştu kaçtı sanıırım ay tutmasın umarım daha ikinciye hazır değilim diyo sonra günüm geçti kardeşim tekrara tyz oluyosun dememi ay dedim ya ben tyz oldum zaten anne olmak istiyorum ikimiizide aynı anne doğurdu onunki yapışkan gibi hemen kapıyo benimki nazlı bidahakine japon yapıştırısıyla giricem ilişkiye hadi bakalım bunuda tutmasın ayyyyyy delircem milonlarca bebeğim olurmuş hahahaha hepsi yapışırmış