Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Selam şükür girebildim ama çok kalamıcam.işler acayip yoğun kızlar.pazar günü de çalışıldı ama ben hasta olduğum için gelmedim işe.cumartesi pazar yattım evde.eee tabi şimdi acısı çıkıyor.eeekimlerden güzel haberler var?Aysellim ne oldu senin tarih geldi mi?

kızlar selamlar fazla giremiyorum bu aralar kaynanamlar bizde bu arada bnim mide bulantılarım başlamadı daha birşey yoktur heralde dimi kızımı hatırlamıyorum 6 sene olmuş unutmuşummm 14 aralık doktora gidicem daha ilk bakalım ne olacak hayırlısı olsun

canım hoşgeldin
ben kırmızıları gördü geçen perşembe.
sen nasıl oldun?

canım hoşgeldin
ben kırmızıları gördü geçen perşembe.
sen nasıl oldun?

cuma evdeydim.cumartesi sabah işe geldim öğlene gittim.dinlendim.bir tek öksürük kaldı bir de baş ağrım.çok şükür iyiyim ama.Sakın sakın kafana takmıyorsun ok mi? canım.Dualarımıza devam ediyoruz.Gözümüzün önünde en güzel örnek prayfor u.Nasıl da umutsuzdu ama ne güzel bak şimdi hamiş.walla işler yoğun olup buraya da giremeyince bir baktım bir kaç gün bebek olayını unutmuşum bile.Bu arada benim tarih artık 16 aralık değil.tekrar regl oldum ya.walla son 2 ayda öyle çok değişkenlik gösterdi ki şimdi ne zaman olucam bilmiyorum.çok da önemsemiyorum bu ay.Allah hayırlısını versin.

canım iyi olmana sevindim.
4 gün gecikince sevinmiştim ama kırmızıları görünce üzüldüm.
Ama eşim kızdı bana ben seninle çocuk olsun diye birlikte değilim dedi. Birazda güzel güzel konuşunca kendime geldim.
Bende tarihleri şaşırdım valla geçen ay 2 gün önce bu ay 4 gn sonra oldum
karıştı ortalık yani
canım hepimiz oluruna bıraktık desene bu ay:)))))))))))

3günüm kaldı ama karnım ağrıyo olucam galiba olmasam çok iyi olur wc gitmek istemiyorum kötü bişilerle karşılarım diye ay neolursun bu ay tutsun ya şimdi gelde stres yapma hadi nasıl becericez onu kafaya takmayın deniyo nasıl takmıyım düşünem deniyo iyide nasıl düşünmiycez kafayı başka şeye yoramıyorum gebelik testi almamk için zrt tutuyorum kendimi bide benim hep erken geliyo 5gün yada 6gün daha gelengiden yok ama vücudum evrim değiştiriyo sanırım 9ay oldu korunmayı bırakalı ilk denemede hamile kalsaydım bu ay bebişim doğacaktı ama ya

Hamile olanlardan haber var mı?foruma girmiyorlar mı yoksa.MERCANCIM seni geçen gün öğrendim tebrik edemedim.Tebrik ederim.Dr.a giderken ayakkabının altına isimlerimizi yazın hamile olan arkadaşlar olur mu?

Film ve dizilerde oluyor canım o bir kerede şıp diye.Çok nadir gerçek hayatta da oluyor ama nedense plansız gebeliklere denk geliyor.planlayıp da ilk seferde tutturan duymadım henüz.Hayırlısı böyleymiş demek ki.İnş. bu ay hamilesindir.Stres yapma lütfen:teselli:

canım her duruma kendini hazır tutmalısın sakın olumsuz düşüncelerin içine düşme.
Canım bende korkudan gidemiyrdum hatta yazmıştım.
Bebişin seninledir canım
değilse de yılın ilk ayında hamiş kalırsın canımmm neden sıkıntı yapıyorsunnn tatlım sakın üzme kendiniiii ltfennn

Canlarım ciğerlerim tekrar girmeye çalışırım.Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.En kısa zamanda hamile kalmanızı yüce Rabbımdan diliyorum.

ya ablamın hemen tutuyo mesela ay galiba kaçtı of kesin bu ay hamileyim diyo ve sonuç pozitif hemende gitmiş yıkanmış ne öyle yatmak bacakları kaldırmak yok şimdi ikincisine gebe ilkindede öyle olmuştu kaçtı sanıırım ay tutmasın umarım daha ikinciye hazır değilim diyo sonra günüm geçti kardeşim tekrara tyz oluyosun dememi ay dedim ya ben tyz oldum zaten anne olmak istiyorum ikimiizide aynı anne doğurdu onunki yapışkan gibi hemen kapıyo benimki nazlı bidahakine japon yapıştırısıyla giricem ilişkiye hadi bakalım bunuda tutmasın ayyyyyy delircem milonlarca bebeğim olurmuş hahahaha hepsi yapışırmış

canım alemsin yaaaa
eee bünye meselesi tatlımmm
sen stres yapıyorsun bırak oluruna canım benimmm
ben bıraktım sende bırakkkk
aramızda pek fark yok bende haziranda korunmayı bıraktımmm 6.kez kırmızıları gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…