- 19 Ekim 2009
- 6.368
- 2
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.061
gayecim olur inşallah ya ben cok inanıyorum =)):Saruboceq:
Bakalım inşallah klomen ile hamiş olurum ilk ay. Çok umutluyum. Ama geçen ay da umutluydum güya.
klomende ikiz olasılıgı yüksek, benim bi tandıgımın ikizleri var catlatma ignesiyle olmuş hatta 5 miş önce iki kalmış soradan
Ayy keşke canım yaaa... süper olur valla... Hatta 3üz bile kabulüm kaydirigubbakcemile3zemuszemus
benı artık 10 ocaga yazın arkadaşlar mafoldumben mafoldumben dun doktora gıttım klomen verdı.ıns ıse yarar yaaaaaaaa
ama o işlemde çok zor =( 5 tane bebiş var hangi ikisinden vazgeçiceksin ? =(( diğerlerinide riske atabilir o işlem ayrıca
allah o zor kararı verdirmek zorunda kalmasın
benim klomenle 2 yumurtam gelişiyordu hep.. bi ay tam 7 tane yumurta gelişti ve çatladı.. doktor dediki tıbben bu istenmyen bir durum.. çoğul gebeliklerde 3den fazlası istenmez o yüzden ilişki önermiyorum... yinede sen bilirsin dedi... ben yinede dayanamadım o günleri değerlendirdim ama 7 yumurtadan birisi bile tutmadı :çok üzgünüm:
ama o işlemde çok zor =( 5 tane bebiş var hangi ikisinden vazgeçiceksin ? =(( diğerlerinide riske atabilir o işlem ayrıca
allah o zor kararı verdirmek zorunda kalmasın
benim klomenle 2 yumurtam gelişiyordu hep.. bi ay tam 7 tane yumurta gelişti ve çatladı.. doktor dediki tıbben bu istenmyen bir durum.. çoğul gebeliklerde 3den fazlası istenmez o yüzden ilişki önermiyorum... yinede sen bilirsin dedi... ben yinede dayanamadım o günleri değerlendirdim ama 7 yumurtadan birisi bile tutmadı :çok üzgünüm:
Bak canım bizde tam klomen konuşuyorduk.Bende regl olmayı bekliyorum klomen kullanacağım. Klomeni doktor tedaviden bile saymıyor.Sadece pıtırcıklara biraz yardımcı oluyoruz diyor kaydirigubbakcemile3
Belki ikiz yada üçüz bebişlerin olur biranda
Yalnız bazen bu gibi durumlarda diğer 2 tanesi yada 3 tanesi doğal olarak yok oluyor.Mesela eltimin de ikizdi bebekleri ama hiç bir müdahale olmadan birisi kendiliğinden yok oldu.Diğer durumda da zaten en gelişmemiş yada gelişmesi yavaş olanı doktorlar belirleyip alıyorlar. Arkadaşımın ablası mikroenjeksiyon ile hamile kaldı.4 tane tutmuştu 2 tanesini belirleyip aldılar.diğer ikisi doğdu ve çok sağlıklılar
ya ben cok uzuldum ama yaa baana adet ıcınde farlutal verdı bugun onu ıcıcem o adet olmamı saglıyacak sonra 3.gun klomene baslıyacam
kızlar ya bu klomen dediginiz şeyi ben doktora gitmeden kendim alıp kullansam bi zararı olur mu ne dersiniz
kızlar ya bu klomen dediginiz şeyi ben doktora gitmeden kendim alıp kullansam bi zararı olur mu ne dersiniz
canım tabiiki de olur.Çünkü bu ilaçların hepsi hormon yüklemeleri.Klomen,genophene,serophene gibi ilaçlar yumurta gelişimine yardımcı olmak amacıyla verilen ilaçlar.Ve bunlar belli miktarlarda hormon takviye ediyorlar vücuda ve hepsinin etken maddeleri farklı. Doktor kişinin bünyesine göre veriyor ilacı ve tabiiki yumurtlama durumuna göre. kimileri günde 3 tane alırken kimisi 2 tane kullanıyor klomen'i. Bu tamamen doktorun belirlediği birşey.
mesela ben gunde 2 tane alacakmısın sıze kacta verdı.5 gun kullanıcam