Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım alemsin yaaaa
eee bünye meselesi tatlımmm
sen stres yapıyorsun bırak oluruna canım benimmm
ben bıraktım sende bırakkkk
aramızda pek fark yok bende haziranda korunmayı bıraktımmm 6.kez kırmızıları gördüm

ayselim biz bıktık kırmıları görmekten sevmiyorum onları bıraksınlar peşimizii ama zola güzellik lmaz sevmiyorum işte kırmızı renginide sevmiyorum kanda sevmiyorum adet görmeyi istemiyorum eray aynı sitres sonuç aynı ya değişsin artıkya yada rengi değişsin morelimi bozuyo benim turkuaz mavi olsun mesela o rengi seviyorum belki o renk olsa bukadar sinir olmaam of nasılda kendimi kandırıyorum olsun böyle konuşunca dalga geçince adetimle hoşuma gidiyor bıraksın peşimi bak onu istemiyorum artık bide öyle terbiyesizki ben gelmesin diye beklerken erken erken geliyo arzıs şey

ya ablamın hemen tutuyo mesela ay galiba kaçtı of kesin bu ay hamileyim diyo ve sonuç pozitif hemende gitmiş yıkanmış ne öyle yatmak bacakları kaldırmak yok şimdi ikincisine gebe ilkindede öyle olmuştu kaçtı sanıırım ay tutmasın umarım daha ikinciye hazır değilim diyo sonra günüm geçti kardeşim tekrara tyz oluyosun dememi ay dedim ya ben tyz oldum zaten anne olmak istiyorum ikimiizide aynı anne doğurdu onunki yapışkan gibi hemen kapıyo benimki nazlı bidahakine japon yapıştırısıyla giricem ilişkiye hadi bakalım bunuda tutmasın ayyyyyy delircem milonlarca bebeğim olurmuş hahahaha hepsi yapışırmış

Hani derler ya 5 parmağın 5 i de bir değildir diye. Kimisinin hemen tutuyor işte.bizimde pıtırcıklarımız büyüyemiyor bile :KK43:
Benim babaannem de hemen hamile kalırmış. evlendikten 20 gün sonra hamile kalmış :S ama ben ona çekmemişim sanırım.

Hani derler ya 5 parmağın 5 i de bir değildir diye. Kimisinin hemen tutuyor işte.bizimde pıtırcıklarımız büyüyemiyor bile :KK43:
Benim babaannem de hemen hamile kalırmış. evlendikten 20 gün sonra hamile kalmış :S ama ben ona çekmemişim sanırım.

benimde babanem öyle kadın hala korunuyoruz sanıyo kız yeter artık bırakın korunmayı bak bidahaki ay hamile haberini duyim diyo ya ölmeden senin çocuğunuda görmek istiyorum diyo afferin ablana bak aralarını açmadan ikinciye hamile bak beni dinledi hamile kaldı diyo ya diyemiyorumki ne seni dinlemesi ya ha deyince olsa keşke eskilerin hemen oluyomuşya onlar bizde korunmayı bırakınca hemen hamile kalcaz sanıyolar yok anam yok devir değişti artık zor hamile kalmak ha deyince olmuyo keşke keşke bababnecim valla seni dinliyoreum ama olmuyo işte

Benim arkadasimda hemen hamile kaldi. onunla beraber baslamistik calismalara :)
Onunki hemen tuttu ben ikinci kez yedim kirmiziyi:KK43:
Bide üstelik sadece 12.ve14.gün korunmasiz birlikde olmuslar sonra vazgecmisler tekrar ama simdi 2 aylik hamile hemen tutmus üstelik bir yildir hap kullandigi halde ya...

sımdı ıyı bır doktor arıyorum sen kıme gıdıyorsun

Canım ben Maltepede Lina Kadın sağlığı ve doğum merkezinde Op.Dr.Sema Yıldırım'a gidiyorum ve çok memnunum. Sebincim de gidecekti fakat onun zaman sorunu var hatta doktoruma bunu anlattım hafta içi onu beklerim dedi sebin'e de verdim doktorumun numarasını.

Benim arkadasimda hemen hamile kaldi. onunla beraber baslamistik calismalara :)
Onunki hemen tuttu ben ikinci kez yedim kirmiziyi:KK43:
Bide üstelik sadece 12.ve14.gün korunmasiz birlikde olmuslar sonra vazgecmisler tekrar ama simdi 2 aylik hamile hemen tutmus üstelik bir yildir hap kullandigi halde ya...

ya bebişkom sana bişey sorsam beni yanlış anlamazsın sanırım midende bulanmazsa bişey sorabilirmiyim

Canım ben Maltepede Lina Kadın sağlığı ve doğum merkezinde Op.Dr.Sema Yıldırım'a gidiyorum ve çok memnunum. Sebincim de gidecekti fakat onun zaman sorunu var hatta doktoruma bunu anlattım hafta içi onu beklerim dedi sebin'e de verdim doktorumun numarasını.

banada verırmısın bıde muayene ucretlerı nasıl

ya az önce tuvalete gittim büyük tuvaletimi yaparken çok zorlanmadım yani kabız gibi olmadım fakat peçeteye kan gldi çok yoğun değil az miktarda acaba basurmuyum ben 2gün öncede olmuştu hani çok zorlandı damar çatladı desem değil burdaki bilgilerde beni tatmin etmedi acı ağrı filan yok şuan bir peçete koydum ama bişey yok hiç böyle olmadım acaba adetmi olucam diyorum çünkü günümdeyim ama rahimden gelen kan değil bu rahmimde hala akıntım var onu görünce biraz tedirgin oldum dr gitmeyi düşünmüyorum daha demin kan görmekten nefret ediyorum dedim bu seferde önden değil arkadan gördüm o kanı illa biryerden çıkıcak

ya az önce tuvalete gittim büyük tuvaletimi yaparken çok zorlanmadım yani kabız gibi olmadım fakat peçeteye kan gldi çok yoğun değil az miktarda acaba basurmuyum ben 2gün öncede olmuştu hani çok zorlandı damar çatladı desem değil burdaki bilgilerde beni tatmin etmedi acı ağrı filan yok şuan bir peçete koydum ama bişey yok hiç böyle olmadım acaba adetmi olucam diyorum çünkü günümdeyim ama rahimden gelen kan değil bu rahmimde hala akıntım var onu görünce biraz tedirgin oldum dr gitmeyi düşünmüyorum daha demin kan görmekten nefret ediyorum dedim bu seferde önden değil arkadan gördüm o kanı illa biryerden çıkıcak

Canim vallah bir bilgim yok maalesef bu konuda hic basima gelmedi :sm_confused:
Sadece bende burda okudugum kadari ile hamile olanlarda normalmis olabiliyormus. Bence bekle tekrarlarsa mutlaka bir doktora git derim.

Canim vallah bir bilgim yok maalesef bu konuda hic basima gelmedi :sm_confused:
Sadece bende burda okudugum kadari ile hamile olanlarda normalmis olabiliyormus. Bence bekle tekrarlarsa mutlaka bir doktora git derim.
sağol canım ya bende okuyorumda ama bendaha hamile değilimki zaten bişeyim çıksa nete baksam hep gebelik hamilelikten falan diyooo eee niye ben hala değilim ozamn

Günün nezamandi canim?

ya benim hep 5 6 gün öne düşüyo 6 aydır hep düşüyo ben en son 13 kasımda adet oldum ama gene 6gün düşerse bugün adet olmam lazım ekimde 18de oldum eylülde 14de oldum ağostostada 22sinde olmuştum yani hiç geç olmuyo hep erken oluyorum ben genelde ama ilk defa bu ay makattan kan geldi diğer zamnar hiç karşılaşmamıştım

cnm bendede oluyo bazen acık renk cok az damla gelıyo dmı normal yanı basur gıbı

esocum bendede vardı marankinin istesinde bişey buldum onu yuguluyorum 3 gündür rahatım
5 incirir kaynamış suya atacaksın 1 2 saat önce yatmadan ve yiyceksin 3 hafta yapılacak
hem incir yumoşlarada iyi
ben şifa buldum inşlhh sende bulursun

X